ben duam kabul oldu olmadı demedim ki? herhalde okuduğunuzu anlamada sorununuz var. ben dua ederken bir başkası duamın kabul olmasını istemedi bende bundan rahatsız oldum halende rahatsızım Allah ona da yaşatsın madem kendisi içinde aynı şeyleri isteyebilecek mi? görmek istiyorum iinş Allah ım gösterir.Sizinki beddua oluyor ve donup dolasip size gelir. Insanlar dua edip duam kabul olmadi diyor ya insan once donup kendi kalbine bakacak! Ne olursa olsun beddua hos degil!
Allahla pazarlık mı olur?İster yaşatır ister yaşatmaz sanane.Iyi herkes beddua etsin o da gerceklessin.mrb bi dileğim vardı bende gerçekleşsin diye dua ediyordum birisi dileğimin hiç gerçekleşmesini istemedi tabi bende rahatsız oldum sözlerinden. rabbim aynı derdi ona da ver yaşat dedim sizce o da yaşar mıdileği sormayın lütfen. insanlar ne kötü sanane değil mi acaba kendi başına gelse aynı şeyi yine ister miydi umarım Allah nasip eder de gösterir bana
Dediginiz gibi olsa çekilmez olurdu hayat. Her intikam isteyen bir bedduayla hallederdi işini. Bu arada yerinizde olsam çok beddua etmezdim. Ucu yine size dokunur.mrb bi dileğim vardı bende gerçekleşsin diye dua ediyordum birisi dileğimin hiç gerçekleşmesini istemedi tabi bende rahatsız oldum sözlerinden. rabbim aynı derdi ona da ver yaşat dedim sizce o da yaşar mıdileği sormayın lütfen. insanlar ne kötü sanane değil mi acaba kendi başına gelse aynı şeyi yine ister miydi umarım Allah nasip eder de gösterir bana
İyiki yok öyle bir dünyakeşke olacaklar iki dudağımızdan çıkacak söze bağlı olsa
Hayır yaşamaz.mrb bi dileğim vardı bende gerçekleşsin diye dua ediyordum birisi dileğimin hiç gerçekleşmesini istemedi tabi bende rahatsız oldum sözlerinden. rabbim aynı derdi ona da ver yaşat dedim sizce o da yaşar mıdileği sormayın lütfen. insanlar ne kötü sanane değil mi acaba kendi başına gelse aynı şeyi yine ister miydi umarım Allah nasip eder de gösterir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?