Sizce olabilir mi

Bluelive45

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
228
37
48
arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim ben evliyim olay kız kardeşimle alakalı.kız kardeşim 17 yaşında ve 20 yaşında bi çocukla konuşuyor yani sevgili değillerde hoşlanıyorlar birbirlerinden. Bu çocuğun doğum günü yarın. Bu gece çocuk sosyal medyaya doğum günü kutlarken bi kızla foto paylaşmış ve bu gönderiyi kız kardeşime gizlemiş biz başka hesaptan gördük . Sonra da kız kardeşim çocuğa sorduğunda çok yakın arkadaşı olduğunu ve kardeşimin yanlış anlamaması için gizlediğini söylemiş yanlarında kızın sevgilisi de varmış çocukla kızın fotosunu atmış ve kızla ses kaydı çekmiş işte "ben yakın arkadaşıyım süpriz yapalım dedik vs vs" gibi . Sizce çocuğun bu kızla arasında bir şey olsa kız kardeşime ben yakın arkadaşıyım yanlış düşünme gibisinden ses kaydı atar mı bir kız? Ve kızı ekleyip profiline baktık sevgilisi olduğuna dair hiçbir gönderisi yok yani o sevgilisi diye söylediği çocukla hiçbir bağı yok gibi duruyor ve çocuğun kedisi vardı kızın profilinde de sürekli o kediyle fotoğraf var. Kardeşim çok üzgün bize kadar geldi gecenin vakti hem yılbaşı hem doğum günü dşye çocuğua bir sürü süpriz hazırlamış ama benim aklım karıştı vallahi

Bu kadar düşünmeye ne gerek var?
Bir şeyler gizlenmiş işte. Bu kadar basit. Yok yanlış anlamasın bilmem ne bla bla bla.

Ses kaydı atan kızın fotodaki kız oldugu ne malum belki kardeşine falan söyletmiştir?
Gizlemesi saçma bi huylanırdım
Ses kaydında ki sesle kızın kendi profilinde ki videolarında sesler aynı :) ses kaydı atan kızın o olduğuna eminiz ama kız evde sürekli kediyle fotoğraf atıyor çocukta evde sürekli aynı kediyle fotoğraf atıyor anlam veremedik valla bizde gece gece oturduk bunu düşünüyoruz eşim kardeşim ben :)

Bu erkeklerden her sey beklenir. Ben de esime sinirlendim geldim bu saatte uykum kacti. Bir halti hak etmez bunlar.

Henüz sevgili bile değilmişler ki, karışmaya da ne yazık ki hakkı yok. Gizlenilen veya gizleme gereği duyulan şeyler genelde hayra alamet değildir ama..

Çok laçka iliskiler var canım.

Ses kaydı atan kız çocukla ciddi bir şey düşünmüyorsa ben süt kardesiyim bla blaa bile diyebilir.

Henüz sevgili bile değilmişler ki, karışmaya da ne yazık ki hakkı yok. Gizlenilen veya gizleme gereği duyulan şeyler genelde hayra alamet değildir ama..
Zaten kardeşim yakın arkadaşı olmasına bir şey demez sevgili de değiller dediğiniz gibi sadece bir şeyleri gizlemesi şüphelendirdi bizi bide kardeşim üzülünce öyle düşünmeden duramadım işte

Sürpriz yapacak başka birşey yokmuymuşta illa siz görünce açıklamaya gerek duyuluyor.ilk başta gizlenmesi ile alaka kuramadim ben gözlemlesin bence bir süre.

Çok laçka iliskiler var canım.

Ses kaydı atan kız çocukla ciddi bir şey düşünmüyorsa ben süt kardesiyim bla blaa bile diyebilir.
Yani ben düşünüyorum evli olmasam eşimle sevgili olduğumuz zamanlar eşim benden başkasıyla da konuşssa ve ses kaydı atmamı istese asla kabul etmem yani ama dediğin gibi de olabilir

Evli ablam ilişki olmayan konuşmamı bilecek
Yarın istemeye gelecekler gibi ciddiye alacak
Ve bunu başkalarına soracak?

Yaşları zaten çok çok küçük.

Bırak sen, dertleşmek isterse anlatır.
Ama bunu mesele haline getirmek sadece kızı umutlandırır, benden büyükler zaman ayırıp dillendiriyor diye.

Iki iş arkadaşım iliski yaşıyorlardı. Kız baya guzel bir kizdi. Zengin bir çocukla da nişanliydi.
Çocuğun da sevgilisi vardi.

Ama bu ikisi her halti yerler, sevgililerine de düzeyli is arkadaşıyız numarası yaparlardi.
Biz anladık tabi zamanla.

Uyarmak da istedik. Ama kötü biz oluruz diye korktuk.

Kız nişanlısıyla evlendi. Işı de bıraktı rahata erdi.
Çocuk da sevgilisinden ayrıldı başkasını buldu.
Bilmiyorum hala görüşüyorlar mi. Ama benim aşka dair umutlarımi öldürdüler ya

Belki sevgili değillerdir fuckbuddy falanlardır, kız da gayet atar ses kaydı öyleyse.

Erkeklerin klasik bahanesidir, "sen yanlış anlarsın diye" muhabbeti. Bence kardeşiniz yol versin. Daha çok genç, çok üzülür yazık.

Neden söylemediniz kızın nişanlısına ve çocuğun sevgilisine? Kötü olsanız nolacak böyle tıynetsiz insanların gözünde. En azından vicdanınız rahat ederdi.

Ben aldatılıp , beni aldattığı kişinin benden haberi olduğunu duyan insanım. Her şey beklenir gerçekten. Cümle saçma sapan oldu ama öyle işte

Neden söylemediniz kızın nişanlısına ve çocuğun sevgilisine? Kötü olsanız nolacak böyle tıynetsiz insanların gözünde. En azından vicdanınız rahat ederdi.

Işın sonunda iftiraciya çıkabilirdi adımiz.
Delilimiz yoktu ama her hallerinden de belliydi.

Birkac arkadaş öyle karar aldik. Cok düşündük.

Işın sonunda iftiraciya çıkabilirdi adımiz.
Delilimiz yoktu ama her hallerinden de belliydi.

Birkac arkadaş öyle karar aldik. Cok düşündük.
Ha delil yoksa evet insan tereddüt eder haklısınız.

İnşallah yanlarına kalmaz diyicem de bu dejenere hayatları yaşayan insanlar da sürekli boynuzlanıyor zaten. Mesela kızın nişanlısı zenginmiş, zengin erkekler daha rahat ve sık boynuzluyor.

Herkes layığını bulur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…