- 18 Aralık 2014
- 228
- 37
- 48
- Konu Sahibi Bluelive45
-
Ses kaydında ki sesle kızın kendi profilinde ki videolarında sesler aynı :) ses kaydı atan kızın o olduğuna eminiz ama kız evde sürekli kediyle fotoğraf atıyor çocukta evde sürekli aynı kediyle fotoğraf atıyor anlam veremedik valla bizde gece gece oturduk bunu düşünüyoruz eşim kardeşim ben :)Ses kaydı atan kızın fotodaki kız oldugu ne malum belki kardeşine falan söyletmiştir?
Gizlemesi saçma bi huylanırdım
Haklısınız sanırımBu kadar düşünmeye ne gerek var?
Bir şeyler gizlenmiş işte. Bu kadar basit. Yok yanlış anlamasın bilmem ne bla bla bla.
Allah kolaylık versin . Valla öyleBu erkeklerden her sey beklenir. Ben de esime sinirlendim geldim bu saatte uykum kacti. Bir halti hak etmez bunlar.
Zaten kardeşim yakın arkadaşı olmasına bir şey demez sevgili de değiller dediğiniz gibi sadece bir şeyleri gizlemesi şüphelendirdi bizi bide kardeşim üzülünce öyle düşünmeden duramadım işteHenüz sevgili bile değilmişler ki, karışmaya da ne yazık ki hakkı yok. Gizlenilen veya gizleme gereği duyulan şeyler genelde hayra alamet değildir ama..
Yani ben düşünüyorum evli olmasam eşimle sevgili olduğumuz zamanlar eşim benden başkasıyla da konuşssa ve ses kaydı atmamı istese asla kabul etmem yani ama dediğin gibi de olabilirÇok laçka iliskiler var canım.
Ses kaydı atan kız çocukla ciddi bir şey düşünmüyorsa ben süt kardesiyim bla blaa bile diyebilir.
Neden söylemediniz kızın nişanlısına ve çocuğun sevgilisine? Kötü olsanız nolacak böyle tıynetsiz insanların gözünde. En azından vicdanınız rahat ederdi.Iki iş arkadaşım iliski yaşıyorlardı. Kız baya guzel bir kizdi. Zengin bir çocukla da nişanliydi.
Çocuğun da sevgilisi vardi.
Ama bu ikisi her halti yerler, sevgililerine de düzeyli is arkadaşıyız numarası yaparlardi.
Biz anladık tabi zamanla.
Uyarmak da istedik. Ama kötü biz oluruz diye korktuk.
Kız nişanlısıyla evlendi. Işı de bıraktı rahata erdi.
Çocuk da sevgilisinden ayrıldı başkasını buldu.
Bilmiyorum hala görüşüyorlar mi. Ama benim aşka dair umutlarımi öldürdüler ya
Ben aldatılıp , beni aldattığı kişinin benden haberi olduğunu duyan insanım. Her şey beklenir gerçekten. Cümle saçma sapan oldu ama öyle işteSes kaydında ki sesle kızın kendi profilinde ki videolarında sesler aynı :) ses kaydı atan kızın o olduğuna eminiz ama kız evde sürekli kediyle fotoğraf atıyor çocukta evde sürekli aynı kediyle fotoğraf atıyor anlam veremedik valla bizde gece gece oturduk bunu düşünüyoruz eşim kardeşim ben :)
Neden söylemediniz kızın nişanlısına ve çocuğun sevgilisine? Kötü olsanız nolacak böyle tıynetsiz insanların gözünde. En azından vicdanınız rahat ederdi.
Ha delil yoksa evet insan tereddüt eder haklısınız.Işın sonunda iftiraciya çıkabilirdi adımiz.
Delilimiz yoktu ama her hallerinden de belliydi.
Birkac arkadaş öyle karar aldik. Cok düşündük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?