Sizce olabilir mi

17 yaşındaki kardeşimin ilişkisi gece gece dert edinmezdim açıkçası . Kardeşiniz çocuk ,karşıdaki çok büyük olmasa da genç bir erkek ,o kızda sevgilisidir büyük ihtimalle . Dalga geçmek için ses kaydı yapmışlardır .kardeşinizi bence bu konu da destek ,ya da gazlamayın .bu yaşta düşünüpte acı falan çekmesin .

Düşünecek birşey yok. Sevgilisi yada değil, kardeşinizden gizli foto paylaşılmış. Çok çirkin. Belki arada başka kızlar da var fotonun gizlendiği nerden bileceksiniz? Ayrıca ohoo neler duyuyoruz, belki de çocuk kıza aşık kiz yüz vermiyor, kardeşinizi kullanarak kıskandırıyor onu da bilemeyiz milyon senaryo üretilebilir. Meraklıysanız uğraşın. Durustluk yok değmez

daha şimdiden gizliyorsa çirkinleşir olaylar. bence güvenilmez bir erkek.
bir de kardeşinizin yaşı daha genç siz de farkındasınızdır, hani neler neler yaşayacak ilk hoşlandığı ile evlenmeyecek sonuçta.

deneyip üzülebilir de, denemeyeip daha az üzülebilir de.
sanırım ilkini yapar, ben olsam ilkini yapardım ama hata ederdim.

Yok sadece kafamda oturtamadım ben hepsini bi aradayken bide buraya yazayım bakim dedim de oturtamamakta haklıymışım :) kardeşiminki normal hoşlantı beğeni zaten sadece ama çocuğun gerçekten onu sevdiğini düşündüğü için üzüldü sanırım

Ya sevgili değillermiş ki daha o kadar abartılacak bir durum yok bence.. ama kardeşiniz evlenmek falan istiyorsa, ya da böyle şeylere gelemem diyorsa bana rutin lazım diyorsa yol versin gitsin

Yani ben düşünüyorum evli olmasam eşimle sevgili olduğumuz zamanlar eşim benden başkasıyla da konuşssa ve ses kaydı atmamı istese asla kabul etmem yani ama dediğin gibi de olabilir
Canım bi tanidigimin başına geldi var öyle gurursuz kadınlar. Adam sevgilim var senin yüzünden ayrılmak istemiyorum demiş, bi yakalanınca sevgilimi arayıp arkadaşız diyeceksin filan baskı yapmış, kadın da yeter ki beni terk etme diyip aramış ve yanlış anlama biz arkadaşız cümlesini bizzat söylemiş cok sonradan ortaya çıktı.

Ya sevgili değillermiş ki daha o kadar abartılacak bir durum yok bence.. ama kardeşiniz evlenmek falan istiyorsa, ya da böyle şeylere gelemem diyorsa bana rutin lazım diyorsa yol versin gitsin
Yok ya kardeşim umursamazın teki evlilik falan aklında öyle şeyler yok hatta ben erken evlendiğim için o da prensip edinmiş 30 dan önce evlenmeyecekmiş :)) ama çocuğun sevdiğine inanmış ondan üzülmüş sanırım

Daha sevgili olmadan böyle yapıyorsa sevgili olsalar neler yapar. Konuşmasın bence bir daha kardeşiniz yapacak çok bir şey yok malesef. Sevgili olsalar bu sefer aldatır daha çok üzülür.

Bu nasıl bi gurursuzluk ya daha neler duyucam bakalım

Valla kardeşinizin kizacagini hoşlanmicağını düşünüyorsa gizlemek yerine böyle bir ise kalkışmıcak.güvenmesin.sürprizi de yapan yapmış desin.temkinli olsun.

Madem kankaydılar kız kardeşin neden o hanımefendiyi tanımıyor hatta kardeşinin o kızı tanıması neden hiç istenilmiyor? Burnuma acayip kokular geliyor. O yaşlar çok tehlikeli kardeşini üzmesinler sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…