- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Ha sizin arkadaşınız eski sevgilinizle mi konuşuyor diye düşünüyorsunuz. Konuşuyorsa da sizi engelliyeceğini mi düşünüyorsunuz? Doğrumu anladık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an hepimiz anlamak için çırpınıyoruz yoksa beynimiz yanacakHa sizin arkadaşınız eski sevgilinizle mi konuşuyor diye düşünüyorsunuz. Konuşuyorsa da sizi engelliyeceğini mi düşünüyorsunuz? Doğrumu anladık.
Galiba dediğim gibi olmuşŞu an hepimiz anlamak için çırpınıyoruz yoksa beynimiz yanacak
Kiz, eski sevgilinize yazmış ama çocuk cevap vermemiş. Peki amaç neymiş neden yazmış ve neden size bunu söylüyor?Hayır oyle değil arkadasım yani o kız yazmıs
Troll ya okumaya çalışıyordum bi deNesini anlamadınız eski sevgilisi aslında arkadaşı , arkadaşı da aslında kendisi otoliz mekanizması aktif![]()
Nesini anlamadınız eski sevgilisi aslında arkadaşı , arkadaşı da aslında kendisi otoliz mekanizması aktif![]()
Troll ya okumaya çalışıyordum bi de![]()
Şu an okuduğum hiçbir şeyi anlamadım. Konu sahibi de sagolsun taksit taksit yazmışYok troll olmayabilir ama benim devrelerim yandı![]()
Evet o sebeple sildim görüşmüyorum.Telefon klavyesinden dolayı karışık yazmış olabilirim. Ama anladım simdi yine de tesekür ederim.Ha sizin arkadaşınız eski sevgilinizle mi konuşuyor diye düşünüyorsunuz. Konuşuyorsa da sizi engelliyeceğini mi düşünüyorsunuz? Doğrumu anladık.
Konu sahıbının ayrıldığı sevgılısı, konu sahıbının arkadasıyla konusuyormus goya. Arkadası oyle demıs konuda sahıbıne, eskı sevgilin bana yazıyor demıs.
Konu sahıbı de kızı dırekt engellemıs sılmıs
Kız yalan soyluyormus konu sahıbı ce cunku, cocuk kıza yazsa konu sahibini engellermıs ama engellememıs.
![]()
Bir insan metin anlamını telefon klavyesinden dolayı nasıl karışık yazabilirEvet o sebeple sildim görüşmüyorum.Telefon klavyesinden dolayı karışık yazmış olabilirim. Ama anladım simdi yine de tesekür ederim.