Sizce olabilir mi?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.230
119
123
Arkadaşlar biri var görüşmek istiyor. Ama nasıl desem biraz tutuk bir tip gibi. Mesela görüşelim dedi bir kaç gün önceden o gün geldi haber yok. Öğleden sonra yazıyor akşam görüşelim mi diye. Bende işim var dedim.

Sonra tekrar görüşelim dedi. Tamam dedim ama yine aynısını yapıcak diye de düşünmüyor değilim. Çünkü arada hiç yazmıyor mesela. Evet yoğun çalışıyor o da bende. Ama isteyen heralde naber nasılsın yazar dimi illa görüşme gününü mü bekliycek.

Siz ne diyosunuz bu duruma? Sizce doğru kişi olabilme durumu nedir:)

Birşeyler hissetmiyorsan bulaşma sonradan başına bela olur takıntılı birine benziyor

Arkadaşlar biri var görüşmek istiyor. Ama nasıl desem biraz tutuk bir tip gibi. Mesela görüşelim dedi bir kaç gün önceden o gün geldi haber yok. Öğleden sonra yazıyor akşam görüşelim mi diye. Bende işim var dedim.

Sonra tekrar görüşelim dedi. Tamam dedim ama yine aynısını yapıcak diye de düşünmüyor değilim. Çünkü arada hiç yazmıyor mesela. Evet yoğun çalışıyor o da bende. Ama isteyen heralde naber nasılsın yazar dimi illa görüşme gününü mü bekliycek.

Siz ne diyosunuz bu duruma? Sizce doğru kişi olabilme durumu nedir:)
değişikmiş unutuyor yada son dk heyecan yapıp ses cıkartmıytor olabilir mi? yada bu akşam grşüyoruz değil miyi sizden mi bekliyor ? yada yada ve yada'lar..
bence kendine sor...

değişikmiş unutuyor yada son dk heyecan yapıp ses cıkartmıytor olabilir mi? yada bu akşam grşüyoruz değil miyi sizden mi bekliyor ? yada yada ve yada'lar..
bence kendine sor...

Daha hiç yüzyüze görüşmedik. Benden de bekliyor olabilir hep o yazdı çünkü. En iyisi bi görüşüp bakmak olucak galiba.

Sadece görüşelim mi yazıyor:)))

Netten tanistiniz galiba, gorusmek istiyorsan gorus ama dikkatli ol sana soyledigi seyler yalan cikmasin sakin kaptirma kendini

Daha hiç yüzyüze görüşmedik. Benden de bekliyor olabilir hep o yazdı çünkü. En iyisi bi görüşüp bakmak olucak galiba.
buluşma günü geldigünde sesini çıkartmıyor muş ya. senden "akşam buluşacak mıyız diye ?" sormanı mı bekliyor acaba ?? demeye çalıştım beceremedim :)
sen bekle bakalım ne yapacak aptik oğlan...

Hep o yazdı demişsin. Bi kerede sen yaz bakalım 'naber nasılsın diye? Bizim buluşma işi ne alemde' yaz geç? Belki senden bekliyodur yada utangaçtır.. Eğer hala ses gelmiyosa salla gitsin..aklında kalmaz.

Hep o yazdı demişsin. Bi kerede sen yaz bakalım 'naber nasılsın diye? Bizim buluşma işi ne alemde' yaz geç? Belki senden bekliyodur yada utangaçtır.. Eğer hala ses gelmiyosa salla gitsin..aklında kalmaz.

Bakalım bu sefer ayarladık güya ama ben hala şüpheliyim . Yine yazmayıp ekilicem diye. Belki ben yazarım dediğin gibi

Haha :)) evett ama görüşme günü gelince ses çıkmıyor :KK70:
Çok komikmiş ve de can sıkıcı
Birdaha görüşelim mi dediğinde neden ?? Yaz :))
Görüşme bence , evli falan da olabilir yakınen tanımıyorsan

Back
X