Sizce saygısızlık mı

Kusuru bakmayin ama normal bir kilo degil sizinki ,bende sik sik alir veririm,ikiz gebelikte bile 85 i gordum,siz troid seker bi baktirin ,30 kilo oyle kolay alinmaz,ustelik ortada bi sebep yokken hic olacak is degil,
Begenmiyor diye adamida suclayamayiz ,

Kusuru bakmayin ama normal bir kilo degil sizinki ,bende sik sik alir veririm,ikiz gebelikte bile 85 i gordum,siz troid seker bi baktirin ,30 kilo oyle kolay alinmaz,ustelik ortada bi sebep yokken hic olacak is degil,
Begenmiyor diye adamida suclayamayiz ,
Yani insülin direncim var haklısın baktırmam lazım tekrar ama Ben üç ayda 30 kg verdiğimi de biliyorum garip bir dengem var ama haklısınız en kısa zamanda rayına sokmak lazım bu düzene çünkü regli düzenimi de etkiliyor

Yani insülin direncim var haklısın baktırmam lazım tekrar ama Ben üç ayda 30 kg verdiğimi de biliyorum garip bir dengem var ama haklısınız en kısa zamanda rayına sokmak lazım bu düzene çünkü regli düzenimi de etkiliyor
Insulin direnciniz varsa lutfen sallamayin ,bobrekleriniz karacigeriniz coker ,o kiloyla ,cok gencsiniz size yazik

Böyle hızlı kilo alıp verirseniz bu sefer de vücudunuzda başka yerlere takarsınız.

77kiloyken sevgili olsam adam 107 kilo olsa ben rahatsız olurum. Siz olmaz mısınız? Bu şekilcilik değil, adam o şekilde görmüş beğenmiş sevmiş, şimdi bambaşka bir kadınla beraber. Kandırmak gibi oluyor biraz.
Kandırmak da demeyelim ama sonuçta istemese çok rahatsız olsa terk etme gibi bir seçeneğinde var kimseyi zorla tutmuyoruz ama ben de rahatsız olurdum muhtemelen haklısınız o konuda ✨✨

Merhabalar ben 22 yaşında bir genç kızım 107 kiloyum 160 boyundayım. Çok sevdiğim ve genel anlamda anlayışlı beni sevdiğine çok emin olduğum çok samimi bir sevgilim var. Kendisi çoğu erkek gibi biraz öküz olsa da (😂😂) her gün bana beni sevdiğini söyler düşünür konuşur iletişimimiz çok iyi ve arkadaş gibiyiz diyebilirim. Sapyoseksüel tarafıma çok hitap eden biridir zaten arkadaşlıktan sonra sevgili olduk. Bunları söylememe sebebim ilişkimizin dinamiğini anlamanız. Çok şekilci biri değil ama ben sevgili olduktan sonra 30 kilo aldım 😔😔😔 istesem çok hızlı kilo veriyorum ve yakın zaman da bunun için çalışmalara başladım. Oldukça sağlıksız bir kiloda olduğumun çok farkındayım merak etmeyin 😂 en sağlıklı şekilde bunun önüne zaten geçicem o konuda bir sorun yok. Bu konuda konuştuğumuz da bana sağlığım için zayıflamamı söyledi. Son zamanlarda fazla açılmaya başladı bu konu genelde benim tarafımdan açılıyor biraz kompleks yaptım herhalde 😒 Bana beni olduğum gibi beğendiğini ama bazen beğenemeyebileceğini bunun çok doğal olduğunu söyledi. Bu arada bir not kendisi aşırııııııı realisttir ama aşırı ne düşünürse söyler 😂 uzun lafın kısası bu konuyu açtığımda bana zayıflamam için baskı yapmıyor asla ama benim sorum karşısında zayıfken daha güzel bulduğunu söyledi. Ben fazla mı duygusal bakıyorum bilmiyorum ama sizce bu saygısızlığa girer mi mantıklı tarafım girmediğini söylüyor çünkü ben de bazen ona bu tarz şeyler söyleyebiliyorum ama işte içimde kırılgan bir kız çocuğu da var ne yapayım 😂😂☺️☺️ Dediğim gibi ortada herhangi bir baskı yok sadece soru karşısında fikrini söylemesi var ama bunun asla sevgisini değiştirecek bir etkin olmadığını söylüyor. o biraz kilo aldığında ben de ona söylemiştim ne haddimeyse ahahahhajssl Cidden çok saçma olduğunun farkındayım ama fikrinizi almak istedim
sevgilinin söylediğinde saygısızlık sayılacak birşey görmüyorum ama bence sağlığın çin bir uzman kontrolünda kilo vermelisin, ben 27 yaşında 67 kilo biriyim bu bile beni rahatsız ediyo bir kaç kilo verebillmek için uğraşıyorum, eşim, sevgili, çevrem için değil kendi sağlığım için.

dün bi konu vardı, kilosu sebebi ile bi hanıma eşi senden tahrik olmuyorum, başkalarına mı bakayım minvalinde konuşmuştu. elime geçirsem o adamı gebertirdim öyle kinlendim..
sen kendinin farkındasın ve erkek arkadaşın da bence o diğer konudaki öküz gibi değil gayet yapıcı konuşmuş. zaten kilo ile ilgili konuları o değil de sen açıyorsun anladığım kadarıyla. çocuğun senin üzerine gelme, baskı kurma gibi bi durumu yok. sen konuyu açtığında uygun bi dille önce sağlığın sonra da ilişki için ne gerekiyorsa sana söylemiş.
kolay bir şekilde kilo verebiliyorsan kesinlikle bekleme derim.

Evet ya çatlaklarım oluştu beni çok üzüyor bu durum bu sefer kilo verip korumak için destek alacağım yoksa deforme olacak iyice vücudum :KK43:
Sporla birlikte diyet yap kuzum sarkmazsin catlak icince yag kullan vucudun kurumasin gerilmesin ki catlak olmasin veya minimum duzeyde olsun

77kiloyken sevgili olsam adam 107 kilo olsa ben rahatsız olurum. Siz olmaz mısınız? Bu şekilcilik değil, adam o şekilde görmüş beğenmiş sevmiş, şimdi bambaşka bir kadınla beraber. Kandırmak gibi oluyor biraz.
Zaten adam kibarca uyarmış, bundan sonrasında çaba görmezse zorla tutmuyorum diyecek gibisiniz.
Ben hamilelikte aşırı kilo aldım, 25 kilo aldım doğumda 10u gitti. Emzirirken saçmalamasaydım verirdim mis gibi. Orada yarınlar yokmuş gibi yaptım 5 kilo faha aldım. Eşim bir şey demedi, ama ben kendim rahatsız olup diyete girdim. Görünüşümden ben rahatsız oldum eşim de olmuştur. Zorla tutmak değil bu. Çiftler birbirinin görünüşü hakkında söz sahibidir.

Buarada inslukin direncin icin elbetteki uzmandan yardim al afakat nacizane tavsiye 1 lt suya yarim limon 1 2 cubuk tarcin at yemek sonrasi bundan 1 bardak ic bu insulinin yavaslatacak tekrar acikmani engelleyecek ..birde yemekten sonra asla oturma hicbirsey yapamiyorsan yerinde say yuru ama oturma buda insulin direncine faydali ...ufak ama etkili seyler

Back
X