Sizce saygısızlık mı

Neden inandirici bulmadim acaba 🤔
Nesi inandırıcı değil ki 😂 ya cidden ben biraz ilişki konusunda fazla duygusalım gereksiz asıl sorunum bu bunla ilgili konu açmalıydım bence 🤦🏼‍♂️ Normal hayatımda diğer ilişkilerimde oldukça mantıklı olsam da duygusal ilişkimde çok fazla duygusalım :((

Iyi de konuyu açan hep siz olmuşsunuz,o da fikrini söylemiş. Yalan mı söyleseydi?
Durup dururken dan diye amiyane bir şekilde kilo aldığınızı söylese haklısınız diyeceğim ama bu durumda kabalık,saygısızlık vb bir tavır göremedim ben.
Fazla kilo sağlığa zarar. Ayrıca hep kolay kilo veririm olarak bakmayın olaya,yaşınız ilerledikçe,kilo alıp verdikce daha da zorlaşacak kilo vermeniz ,bende bunu söylerdim hep"isteyince veriyorum ben "diye ama öyle olmuyor her zaman,sonradan farkettim kendimi kandırmanın en kolay yoluymuş bu.
Yavaş ama sağlıklı beslenerek kalıcı olarak verin fazla kilonuzu,sonrası zaten kilo almaya müsaitseniz 2 kilo aldım,dikkat edeyim deyip o iki kilo 10 kilo olmadan vermeye çalışmakla geçiyor.
Benim böyle geciyor kilo almak çok kolay benim için,ipin ucunu salsam hemen alırım. Abla tavsiyesi olarak alın söylediklerimi.

Sağlık açısından kilo vermek gerekir. Sevgilinizi ve dert etmeyin. Moralinizi yüksek tutun. Biz buradayız sizi de bekleriz.

Bunda hiç saygısızlık yok. Zayıfladıkça da güzel sözler duymaya motive olmaya başlarsınız hiç merak etmeyin. İlişkilerde birbirini teşvik önemli.

Belki birçok kişi kızacak ama bence ayrılmadığına dua et. 50 kilo fazlan var boyuna göre. Hasta değilsen yemekten alıyorsan çok yazık ediyorsun kendine.

Ablacım beden kitle endeksin 40 üstü,yani morbid obezsin.Aynı durumdaydım başta onu söyleyeyim ki darılmaca,kırılmaca olmasın.
İstediğimde rahat kilo veriyorum demişsin,doğrudur bi zamanlar öyle olmuştur,çünkü gençsin.Ama bu her zaman böyle olmucak.Misal insülün direncin icin tedavi görmezsen 3 ayda 30 kilo değil 3 kilo bile veremeyebilirsin.Ayrıca kontrol altına alınmayan insülin direnci şeker hastalığına davet.Bi kere şeker hastası oldun mu da dönüşü yok.
Sağlığın için düzgün bir diyetisyene git lütfen.Kan değerlerine bakılsın,özellikle insülin direnci ve tiroid.Varsa problem ilaçlarını kullan,dengeli beslen ve zayıflamaya bak.Geçen her dakika aleyhine.
Konu içinde kalmak adına..Sevgilinin dediği absürt bişi yok.Kilo konusunu açan sen olduğun için o da mecbur yorum yapmış ve olabildiğince kibarca bence.Sen şimdi onu ya da başkasını değil sadece sağlığını düşün derim.

Aslında adam kırmadan kilo ver demek istiyor

Zira zayıf halinizi siz de bilmiyorsunuz

50 olmalısınız boyunuza göre ki zayıfken diye anısı olsun

Ne münasebet 50. 50 neymiş kuş gibi. 1.60 lar alınıyor lütfen ama ahajsj.

Konu sahibi karantina döneminde 9 kilo aldım benim koca "göbeğinde kaçak kat çıkmışsın" dedi. 6 sını verdim şükür ahshjs. Ekmeğin içine ekmek koyup yediğim için 9 kilo aldım. 30 kilo almak büyük başarı bu yüzden. 30 kilo alsam kocam saygısızlığın dibine vurur ki ben saygısızlık olarak görmem bunu. Fazla kilo hem sağlıksız hem gerçekten hoş görünmüyor. Kocamın demesine fırsat bırakmam ben rahatsız olurum zaten.

D damdan ama 50 kilo olmaz, 50 kilo neymiş.

Teş
Ablacım beden kitle endeksin 40 üstü,yani morbid obezsin.Aynı durumdaydım başta onu söyleyeyim ki darılmaca,kırılmaca olmasın.
İstediğimde rahat kilo veriyorum demişsin,doğrudur bi zamanlar öyle olmuştur,çünkü gençsin.Ama bu her zaman böyle olmucak.Misal insülün direncin icin tedavi görmezsen 3 ayda 30 kilo değil 3 kilo bile veremeyebilirsin.Ayrıca kontrol altına alınmayan insülin direnci şeker hastalığına davet.Bi kere şeker hastası oldun mu da dönüşü yok.
Sağlığın için düzgün bir diyetisyene git lütfen.Kan değerlerine bakılsın,özellikle insülin direnci ve tiroid.Varsa problem ilaçlarını kullan,dengeli beslen ve zayıflamaya bak.Geçen her dakika aleyhine.
Konu içinde kalmak adına..Sevgilinin dediği absürt bişi yok.Kilo konusunu açan sen olduğun için o da mecbur yorum yapmış ve olabildiğince kibarca bence.Sen şimdi onu ya da başkasını değil sadece sağlığını düşün derim.
Yapıcı konuşma tarzınız için çok teşekkür ederim ❤️

Evet saygısızlık ama size değil karşınızdaki insana. İlişki döneminde bu kadar fazla kilo almışsınız doğum, emzirme gibi extrem bir durumunuz yok üstelik yaşınız çok genç metabolizmanız hazlıdır. Şuan diyet ya da spor yapıyor musunuz bilmiyorum ama eğer yapmıyorsanız gerçekten hem kendinize hem sevgilinize saygısızlık ediyorsunuz. Bir de zaten konuyu siz açıyormuşsunuz sevgilim 30 kilo alsa ve kilo vermeye çalışmak yerine karşımda bu konuyu açıp dursa daha da sinir olurum.

Ne münasebet 50. 50 neymiş kuş gibi. 1.60 lar alınıyor lütfen ama ahajsj.

Konu sahibi karantina döneminde 9 kilo aldım benim koca "göbeğinde kaçak kat çıkmışsın" dedi. 6 sını verdim şükür ahshjs. Ekmeğin içine ekmek koyup yediğim için 9 kilo aldım. 30 kilo almak büyük başarı bu yüzden. 30 kilo alsam kocam saygısızlığın dibine vurur ki ben saygısızlık olarak görmem bunu. Fazla kilo hem sağlıksız hem gerçekten hoş görünmüyor. Kocamın demesine fırsat bırakmam ben rahatsız olurum zaten.

D damdan ama 50 kilo olmaz, 50 kilo neymiş.

yazdım diye topa tuttun da

ben de 163 e 75 kg oldum

uzanamadığım için o kilolara genç kızımızı gaza getirmek istedim

yazdım diye topa tuttun da

ben de 163 e 75 kg oldum

uzanamadığım için o kilolara genç kızımızı gaza getirmek istedim
Ben 170im en gençliğimde kilom 65ti rvalla. Daha altında benim de yanaklarım çökerdi. Şu an 72im . İnemiyorum da aşağı. Buna şükür diyorum insan yaş aldıkça veremiyor

Ben 170im en gençliğimde kilom 65ti rvalla. Daha altında benim de yanaklarım çökerdi. Şu an 72im . İnemiyorum da aşağı. Buna şükür diyorum insan yaş aldıkça veremiyor
170 e 72 çok değil bence

yani 40 yaşımda boyum ile kilom aynı olsa bana yeter diyorum da nerede

163 boyum var lisede falan 55 idim

en zayıf olduğum süreç 47 olduğum zamandı, eşim o zaman kopacaktın diyor, şimdi de sumo güreşçisi diyecek

60 bandı bana yeter de artar da konu sahibinin önünde uzun yıllar var

o kendini bırakmasın

Merhabalar ben 22 yaşında bir genç kızım 107 kiloyum 160 boyundayım. Çok sevdiğim ve genel anlamda anlayışlı beni sevdiğine çok emin olduğum çok samimi bir sevgilim var. Kendisi çoğu erkek gibi biraz öküz olsa da (😂😂) her gün bana beni sevdiğini söyler düşünür konuşur iletişimimiz çok iyi ve arkadaş gibiyiz diyebilirim. Sapyoseksüel tarafıma çok hitap eden biridir zaten arkadaşlıktan sonra sevgili olduk. Bunları söylememe sebebim ilişkimizin dinamiğini anlamanız. Çok şekilci biri değil ama ben sevgili olduktan sonra 30 kilo aldım 😔😔😔 istesem çok hızlı kilo veriyorum ve yakın zaman da bunun için çalışmalara başladım. Oldukça sağlıksız bir kiloda olduğumun çok farkındayım merak etmeyin 😂 en sağlıklı şekilde bunun önüne zaten geçicem o konuda bir sorun yok. Bu konuda konuştuğumuz da bana sağlığım için zayıflamamı söyledi. Son zamanlarda fazla açılmaya başladı bu konu genelde benim tarafımdan açılıyor biraz kompleks yaptım herhalde 😒 Bana beni olduğum gibi beğendiğini ama bazen beğenemeyebileceğini bunun çok doğal olduğunu söyledi. Bu arada bir not kendisi aşırııııııı realisttir ama aşırı ne düşünürse söyler 😂 uzun lafın kısası bu konuyu açtığımda bana zayıflamam için baskı yapmıyor asla ama benim sorum karşısında zayıfken daha güzel bulduğunu söyledi. Ben fazla mı duygusal bakıyorum bilmiyorum ama sizce bu saygısızlığa girer mi mantıklı tarafım girmediğini söylüyor çünkü ben de bazen ona bu tarz şeyler söyleyebiliyorum ama işte içimde kırılgan bir kız çocuğu da var ne yapayım 😂😂☺️☺️ Dediğim gibi ortada herhangi bir baskı yok sadece soru karşısında fikrini söylemesi var ama bunun asla sevgisini değiştirecek bir etkin olmadığını söylüyor. o biraz kilo aldığında ben de ona söylemiştim ne haddimeyse ahahahhajssl Cidden çok saçma olduğunun farkındayım ama fikrinizi almak istedim
Girmez ne desin adam yalan mı söylesin gayet net konuşmuş.

170 e 72 çok değil bence

en zayıf olduğum süreç 47 olduğum zamandı, eşim o zaman kopacaktın diyor, şimdi de sumo güreşçisi diyecek

o kendini bırakmasın
Ben de 37 yaşındayım. Doğum sonrası toplamak çok zormuş ama. Öncesinde br hafta dikkat etsem beş kilo veren ben aç gezip veremedim. Resmen belli yaş üstünde metabolizma duruyor. 35ten sonra vermek zor zaten genç yaşta salmamak lazım kesinlikle

valla abla tavsiyesi olarak görüyorum söylediklerinizi ne yalan söyleyeyim haklısınızz

Merhabalar ben 22 yaşında bir genç kızım 107 kiloyum 160 boyundayım. Çok sevdiğim ve genel anlamda anlayışlı beni sevdiğine çok emin olduğum çok samimi bir sevgilim var. Kendisi çoğu erkek gibi biraz öküz olsa da (😂😂) her gün bana beni sevdiğini söyler düşünür konuşur iletişimimiz çok iyi ve arkadaş gibiyiz diyebilirim. Sapyoseksüel tarafıma çok hitap eden biridir zaten arkadaşlıktan sonra sevgili olduk. Bunları söylememe sebebim ilişkimizin dinamiğini anlamanız. Çok şekilci biri değil ama ben sevgili olduktan sonra 30 kilo aldım 😔😔😔 istesem çok hızlı kilo veriyorum ve yakın zaman da bunun için çalışmalara başladım. Oldukça sağlıksız bir kiloda olduğumun çok farkındayım merak etmeyin 😂 en sağlıklı şekilde bunun önüne zaten geçicem o konuda bir sorun yok. Bu konuda konuştuğumuz da bana sağlığım için zayıflamamı söyledi. Son zamanlarda fazla açılmaya başladı bu konu genelde benim tarafımdan açılıyor biraz kompleks yaptım herhalde 😒 Bana beni olduğum gibi beğendiğini ama bazen beğenemeyebileceğini bunun çok doğal olduğunu söyledi. Bu arada bir not kendisi aşırııııııı realisttir ama aşırı ne düşünürse söyler 😂 uzun lafın kısası bu konuyu açtığımda bana zayıflamam için baskı yapmıyor asla ama benim sorum karşısında zayıfken daha güzel bulduğunu söyledi. Ben fazla mı duygusal bakıyorum bilmiyorum ama sizce bu saygısızlığa girer mi mantıklı tarafım girmediğini söylüyor çünkü ben de bazen ona bu tarz şeyler söyleyebiliyorum ama işte içimde kırılgan bir kız çocuğu da var ne yapayım 😂😂☺️☺️ Dediğim gibi ortada herhangi bir baskı yok sadece soru karşısında fikrini söylemesi var ama bunun asla sevgisini değiştirecek bir etkin olmadığını söylüyor. o biraz kilo aldığında ben de ona söylemiştim ne haddimeyse ahahahhajssl Cidden çok saçma olduğunun farkındayım ama fikrinizi almak istedim
Sapyoseksüel nedri dedim merakımdan baktım.

Sapyoseksüel kelimesi dış görünüş ve fiziksel görünümden önce zeka, entelektüel seviye ve kültür düzeyi gibi kriterlerden etkilenen insanları tanımlamak için kullanılır.

30 kiloyu nasıl aldın evladım günlük kaç kalorilik gıda aldın öyle..

170 e 72 çok değil bence

o kendini bırakmasın
Ben de 39 yasındayım. Boyum 160 cm.
22 yasından beri de 57 59 kgarası gidip geldim gebeliklerde 75 i bile gördüm ama derhal eski kiloma dönmüştüm. Bu ara 59 60 civarıyım. Daha kilo almak istemiyorum ama tasa baglı kilo alımı oluyormuş 40 artık dikkat edilmesi gereken bir yas.
Hayatıma spor sokup çikolatayı sekeri azaltsam diyorum

Yani insülin direncim var haklısın baktırmam lazım tekrar ama Ben üç ayda 30 kg verdiğimi de biliyorum garip bir dengem var ama haklısınız en kısa zamanda rayına sokmak lazım bu düzene çünkü regli düzenimi de etkiliyor
Bu kadar çabuk alıp vermek de iyi değil ki vücut ya çatlıyor ya sarkıyor ki siz daha genc kızsınız herşeyden önce sağlığınız için bile kilo vermelisiniz

Bence saygısızlık değil ilişki içindeki iki insanın birbirine yalan söylemesindense dürüst olması beni her zaman daha iyi hissettirir doğru olanı söylemiş olması gerekende bu zaten sadece burda söyleyiş tarzına önem veririm ben eğer kırıcı bir cümle kurmadıysa bence saygısızlık değil

saygısızlık değil canım düzgün bi dille söylemiş sadece

Back
X