Nesi inandırıcı değil kiNeden inandirici bulmadim acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nesi inandırıcı değil kiNeden inandirici bulmadim acaba![]()
Aslında adam kırmadan kilo ver demek istiyor
Zira zayıf halinizi siz de bilmiyorsunuz
50 olmalısınız boyunuza göre ki zayıfken diye anısı olsun
Yapıcı konuşma tarzınız için çok teşekkür ederimAblacım beden kitle endeksin 40 üstü,yani morbid obezsin.Aynı durumdaydım başta onu söyleyeyim ki darılmaca,kırılmaca olmasın.
İstediğimde rahat kilo veriyorum demişsin,doğrudur bi zamanlar öyle olmuştur,çünkü gençsin.Ama bu her zaman böyle olmucak.Misal insülün direncin icin tedavi görmezsen 3 ayda 30 kilo değil 3 kilo bile veremeyebilirsin.Ayrıca kontrol altına alınmayan insülin direnci şeker hastalığına davet.Bi kere şeker hastası oldun mu da dönüşü yok.
Sağlığın için düzgün bir diyetisyene git lütfen.Kan değerlerine bakılsın,özellikle insülin direnci ve tiroid.Varsa problem ilaçlarını kullan,dengeli beslen ve zayıflamaya bak.Geçen her dakika aleyhine.
Konu içinde kalmak adına..Sevgilinin dediği absürt bişi yok.Kilo konusunu açan sen olduğun için o da mecbur yorum yapmış ve olabildiğince kibarca bence.Sen şimdi onu ya da başkasını değil sadece sağlığını düşün derim.
Ne münasebet 50. 50 neymiş kuş gibi. 1.60 lar alınıyor lütfen ama ahajsj.
Konu sahibi karantina döneminde 9 kilo aldım benim koca "göbeğinde kaçak kat çıkmışsın" dedi. 6 sını verdim şükür ahshjs. Ekmeğin içine ekmek koyup yediğim için 9 kilo aldım. 30 kilo almak büyük başarı bu yüzden. 30 kilo alsam kocam saygısızlığın dibine vurur ki ben saygısızlık olarak görmem bunu. Fazla kilo hem sağlıksız hem gerçekten hoş görünmüyor. Kocamın demesine fırsat bırakmam ben rahatsız olurum zaten.
D damdan ama 50 kilo olmaz, 50 kilo neymiş.
Ben 170im en gençliğimde kilom 65ti rvalla. Daha altında benim de yanaklarım çökerdi. Şu an 72im . İnemiyorum da aşağı. Buna şükür diyorum insan yaş aldıkça veremiyoryazdım diye topa tuttun da
ben de 163 e 75 kg oldum
uzanamadığım için o kilolara genç kızımızı gaza getirmek istedim
170 e 72 çok değil benceBen 170im en gençliğimde kilom 65ti rvalla. Daha altında benim de yanaklarım çökerdi. Şu an 72im . İnemiyorum da aşağı. Buna şükür diyorum insan yaş aldıkça veremiyor
Girmez ne desin adam yalan mı söylesin gayet net konuşmuş.Merhabalar ben 22 yaşında bir genç kızım 107 kiloyum 160 boyundayım. Çok sevdiğim ve genel anlamda anlayışlı beni sevdiğine çok emin olduğum çok samimi bir sevgilim var. Kendisi çoğu erkek gibi biraz öküz olsa da () her gün bana beni sevdiğini söyler düşünür konuşur iletişimimiz çok iyi ve arkadaş gibiyiz diyebilirim. Sapyoseksüel tarafıma çok hitap eden biridir zaten arkadaşlıktan sonra sevgili olduk. Bunları söylememe sebebim ilişkimizin dinamiğini anlamanız. Çok şekilci biri değil ama ben sevgili olduktan sonra 30 kilo aldım
istesem çok hızlı kilo veriyorum ve yakın zaman da bunun için çalışmalara başladım. Oldukça sağlıksız bir kiloda olduğumun çok farkındayım merak etmeyin
en sağlıklı şekilde bunun önüne zaten geçicem o konuda bir sorun yok. Bu konuda konuştuğumuz da bana sağlığım için zayıflamamı söyledi. Son zamanlarda fazla açılmaya başladı bu konu genelde benim tarafımdan açılıyor biraz kompleks yaptım herhalde
Bana beni olduğum gibi beğendiğini ama bazen beğenemeyebileceğini bunun çok doğal olduğunu söyledi. Bu arada bir not kendisi aşırııııııı realisttir ama aşırı ne düşünürse söyler
uzun lafın kısası bu konuyu açtığımda bana zayıflamam için baskı yapmıyor asla ama benim sorum karşısında zayıfken daha güzel bulduğunu söyledi. Ben fazla mı duygusal bakıyorum bilmiyorum ama sizce bu saygısızlığa girer mi mantıklı tarafım girmediğini söylüyor çünkü ben de bazen ona bu tarz şeyler söyleyebiliyorum ama işte içimde kırılgan bir kız çocuğu da var ne yapayım
Dediğim gibi ortada herhangi bir baskı yok sadece soru karşısında fikrini söylemesi var ama bunun asla sevgisini değiştirecek bir etkin olmadığını söylüyor. o biraz kilo aldığında ben de ona söylemiştim ne haddimeyse ahahahhajssl Cidden çok saçma olduğunun farkındayım ama fikrinizi almak istedim
Ben de 37 yaşındayım. Doğum sonrası toplamak çok zormuş ama. Öncesinde br hafta dikkat etsem beş kilo veren ben aç gezip veremedim. Resmen belli yaş üstünde metabolizma duruyor. 35ten sonra vermek zor zaten genç yaşta salmamak lazım kesinlikle170 e 72 çok değil bence
yani 40 yaşımda boyum ile kilom aynı olsa bana yeter diyorum da nerede
163 boyum var lisede falan 55 idim
en zayıf olduğum süreç 47 olduğum zamandı, eşim o zaman kopacaktın diyor, şimdi de sumo güreşçisi diyecek
60 bandı bana yeter de artar da konu sahibinin önünde uzun yıllar var
o kendini bırakmasın
Sapyoseksüel nedri dedim merakımdan baktım.Merhabalar ben 22 yaşında bir genç kızım 107 kiloyum 160 boyundayım. Çok sevdiğim ve genel anlamda anlayışlı beni sevdiğine çok emin olduğum çok samimi bir sevgilim var. Kendisi çoğu erkek gibi biraz öküz olsa da () her gün bana beni sevdiğini söyler düşünür konuşur iletişimimiz çok iyi ve arkadaş gibiyiz diyebilirim. Sapyoseksüel tarafıma çok hitap eden biridir zaten arkadaşlıktan sonra sevgili olduk. Bunları söylememe sebebim ilişkimizin dinamiğini anlamanız. Çok şekilci biri değil ama ben sevgili olduktan sonra 30 kilo aldım
istesem çok hızlı kilo veriyorum ve yakın zaman da bunun için çalışmalara başladım. Oldukça sağlıksız bir kiloda olduğumun çok farkındayım merak etmeyin
en sağlıklı şekilde bunun önüne zaten geçicem o konuda bir sorun yok. Bu konuda konuştuğumuz da bana sağlığım için zayıflamamı söyledi. Son zamanlarda fazla açılmaya başladı bu konu genelde benim tarafımdan açılıyor biraz kompleks yaptım herhalde
Bana beni olduğum gibi beğendiğini ama bazen beğenemeyebileceğini bunun çok doğal olduğunu söyledi. Bu arada bir not kendisi aşırııııııı realisttir ama aşırı ne düşünürse söyler
uzun lafın kısası bu konuyu açtığımda bana zayıflamam için baskı yapmıyor asla ama benim sorum karşısında zayıfken daha güzel bulduğunu söyledi. Ben fazla mı duygusal bakıyorum bilmiyorum ama sizce bu saygısızlığa girer mi mantıklı tarafım girmediğini söylüyor çünkü ben de bazen ona bu tarz şeyler söyleyebiliyorum ama işte içimde kırılgan bir kız çocuğu da var ne yapayım
Dediğim gibi ortada herhangi bir baskı yok sadece soru karşısında fikrini söylemesi var ama bunun asla sevgisini değiştirecek bir etkin olmadığını söylüyor. o biraz kilo aldığında ben de ona söylemiştim ne haddimeyse ahahahhajssl Cidden çok saçma olduğunun farkındayım ama fikrinizi almak istedim
Ben de 39 yasındayım. Boyum 160 cm.170 e 72 çok değil bence
yani 40 yaşımda boyum ile kilom aynı olsa bana yeter diyorum da nerede
163 boyum var lisede falan 55 idim
en zayıf olduğum süreç 47 olduğum zamandı, eşim o zaman kopacaktın diyor, şimdi de sumo güreşçisi diyecek
60 bandı bana yeter de artar da konu sahibinin önünde uzun yıllar var
o kendini bırakmasın
Bu kadar çabuk alıp vermek de iyi değil ki vücut ya çatlıyor ya sarkıyor ki siz daha genc kızsınız herşeyden önce sağlığınız için bile kilo vermelisinizYani insülin direncim var haklısın baktırmam lazım tekrar ama Ben üç ayda 30 kg verdiğimi de biliyorum garip bir dengem var ama haklısınız en kısa zamanda rayına sokmak lazım bu düzene çünkü regli düzenimi de etkiliyor
Bence saygısızlık değil ilişki içindeki iki insanın birbirine yalan söylemesindense dürüst olması beni her zaman daha iyi hissettirir doğru olanı söylemiş olması gerekende bu zaten sadece burda söyleyiş tarzına önem veririm ben eğer kırıcı bir cümle kurmadıysa bence saygısızlık değilMerhabalar ben 22 yaşında bir genç kızım 107 kiloyum 160 boyundayım. Çok sevdiğim ve genel anlamda anlayışlı beni sevdiğine çok emin olduğum çok samimi bir sevgilim var. Kendisi çoğu erkek gibi biraz öküz olsa da () her gün bana beni sevdiğini söyler düşünür konuşur iletişimimiz çok iyi ve arkadaş gibiyiz diyebilirim. Sapyoseksüel tarafıma çok hitap eden biridir zaten arkadaşlıktan sonra sevgili olduk. Bunları söylememe sebebim ilişkimizin dinamiğini anlamanız. Çok şekilci biri değil ama ben sevgili olduktan sonra 30 kilo aldım
saygısızlık değil canım düzgün bi dille söylemiş sadeceMerhabalar ben 22 yaşında bir genç kızım 107 kiloyum 160 boyundayım. Çok sevdiğim ve genel anlamda anlayışlı beni sevdiğine çok emin olduğum çok samimi bir sevgilim var. Kendisi çoğu erkek gibi biraz öküz olsa da () her gün bana beni sevdiğini söyler düşünür konuşur iletişimimiz çok iyi ve arkadaş gibiyiz diyebilirim. Sapyoseksüel tarafıma çok hitap eden biridir zaten arkadaşlıktan sonra sevgili olduk. Bunları söylememe sebebim ilişkimizin dinamiğini anlamanız. Çok şekilci biri değil ama ben sevgili olduktan sonra 30 kilo aldım