- 29 Ağustos 2014
- 1.612
- 3.841
- 333
Sen fazlasıyla çocuğu aklayacak şeyler yazmışsın zaten yani aslında sorduğun şeyin cevabını biliyorsun. Bana göre saygısızlık değil. Ama bu durumun seni fazlasıyla rahatsız ettiğini görüyorum, kendi öz saygını kaybetmemek için versen daha iyi olurMerhabalar ben 22 yaşında bir genç kızım 107 kiloyum 160 boyundayım. Çok sevdiğim ve genel anlamda anlayışlı beni sevdiğine çok emin olduğum çok samimi bir sevgilim var. Kendisi çoğu erkek gibi biraz öküz olsa da () her gün bana beni sevdiğini söyler düşünür konuşur iletişimimiz çok iyi ve arkadaş gibiyiz diyebilirim. Sapyoseksüel tarafıma çok hitap eden biridir zaten arkadaşlıktan sonra sevgili olduk. Bunları söylememe sebebim ilişkimizin dinamiğini anlamanız. Çok şekilci biri değil ama ben sevgili olduktan sonra 30 kilo aldım
istesem çok hızlı kilo veriyorum ve yakın zaman da bunun için çalışmalara başladım. Oldukça sağlıksız bir kiloda olduğumun çok farkındayım merak etmeyin
en sağlıklı şekilde bunun önüne zaten geçicem o konuda bir sorun yok. Bu konuda konuştuğumuz da bana sağlığım için zayıflamamı söyledi. Son zamanlarda fazla açılmaya başladı bu konu genelde benim tarafımdan açılıyor biraz kompleks yaptım herhalde
Bana beni olduğum gibi beğendiğini ama bazen beğenemeyebileceğini bunun çok doğal olduğunu söyledi. Bu arada bir not kendisi aşırııııııı realisttir ama aşırı ne düşünürse söyler
uzun lafın kısası bu konuyu açtığımda bana zayıflamam için baskı yapmıyor asla ama benim sorum karşısında zayıfken daha güzel bulduğunu söyledi. Ben fazla mı duygusal bakıyorum bilmiyorum ama sizce bu saygısızlığa girer mi mantıklı tarafım girmediğini söylüyor çünkü ben de bazen ona bu tarz şeyler söyleyebiliyorum ama işte içimde kırılgan bir kız çocuğu da var ne yapayım
Dediğim gibi ortada herhangi bir baskı yok sadece soru karşısında fikrini söylemesi var ama bunun asla sevgisini değiştirecek bir etkin olmadığını söylüyor. o biraz kilo aldığında ben de ona söylemiştim ne haddimeyse ahahahhajssl Cidden çok saçma olduğunun farkındayım ama fikrinizi almak istedim