Sizce sevdiğiniz birine nasıl davranmalısınız?

Merhaba arkadaşlar bir konuda oldukça ikilemde kalıyorum size danışmak istedim. Sizce birini sevdiğimizde ona onu sevdiğinizi fazlasıyla belli mi etmeliyiz yoksa biraz sevmiyor gibi de mi davranmalıyız çünkü gerçekten sevdiğimizi anladığında cepte biliyor sanki böyle bir havalara giriyor sanki hiç kaybetmeyecekmiş havasında oluyor ama sevdiğini söylemeyince de başka sevgi arayışına girebilir sizce nasıl davranmalıyım az sevgi mi çok sevgi mi ortası derseniz de bu orta nasıl oluyor nasıl davranmalıyım tam olarak ?
Sevgide oyun olmaz. Oyun oynamak zorunda olduğunuz şey de siz seviyor olabilirsiniz. Ancak karşı taraf için sadece hevessinizdir. Elde tutmak için savaş vermek zorunda kalıyorsanız bu sevgi değil politikadır. Böyle insanlardan uzak durun. Belki uzun sürer doğru insanı bulmanız ; ancak yanlış insan ile yapılan yanlış evlilik ve zaman kaybından yeğdir. İlerde çoçuk hayat şartları ve diğer nedenler ile oyuna zaman kalmadığında elde nasıl tutulacak. Adam diyecek o zaman monotonlaştı skldım. Ben bir etrafı gezeyim neler var dışarda?. Gerek var mı ömür çürütmeye. Ne olursa olsun yanındaysa adamdır; değilse yol ver gitsin. Bilemezsin ağır hastalık olur adım atacak halin kalmaz adam çeker gider . Değmez oyun oynamaya boşver.

Bu sevdiğin kişinin kişiliğine göre değişir canım. Hepsi bir değil ki. Kimisi dediğin gibi cepte görüyüp değer vermeyebilirken kimiside sevdiğini belli etmede çekinip senin sevgini göstermenle rahatlayıp açılıyor. Canım seviyorsan seviyor gibi davran. Değer verdiğini belli et yeter. Yormadan gününün nasıl geçtiğini, sağlığını, varsa işini okulunu dersini ne bileyim ilgilendiğini çaktırmadan ve bunaltmadan belli et. Karşının davranışından anlarsın bazı şeyleri.

Back
X