- 5 Ocak 2013
- 239
- 331
- 103
- Konu Sahibi Oyledeguzel
sakin ol canım çok kızmışsın sen ya:) beşer şaşar vermişsin ayarı zaten şimdi daha dikkatli davranır:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakin ol canım çok kızmışsın sen ya:) beşer şaşar vermişsin ayarı zaten şimdi daha dikkatli davranır:)
Sanmam kuza msj atan sevgilim civik konusanda odiğer yorumları okuyamadım ama arkadaşın resmen ilişkini kıskanıyor gibi geldi bana.
canım bu pamukşekeri olayı ne bir beni aydınlat anlamadım.nerden çıkmış bu muhabbet durup dururken
Pamuk seker de espri aslinda o sekeri ben yedim sevgilimle, kardesim de sorunca arkadasim birlikte yedik dedi. Yardim yataklik yapti kiz bana aslinda sevgilime de bunu anlatmistim ben kendince esprili yaklasmis ama niye bizimle gelmedin fln dio
Ddigim gibi arkadasimi severdi bilirdim bunu ama simdi bunun bir ilgi oldugunu dusunmeden edemiyorum.
Ben mi abartiyorum bilmiyorum![]()
canım bu pamukşekeri olayı ne bir beni aydınlat anlamadım.nerden çıkmış bu muhabbet durup dururken
ama bak kendini gazlıyorsun yangına körükle gidiyorsun farkındamısın kendini yersin böyle ? bi densizlik yapmıştır de geç bir daha bu tarz hareketler görürsen o zaman pençeler foraaaa:):)
bilemiyorum ne zamandan beri birliktesiniz ki ortak arkadaşınız olsaydı bu yakınlığı anlayabilirdim ama sen tanıştırmışsın
Evet ben tanistirdim![]()
senin yakın arkadasın diye yakınlık göstermiş olabilir hemen şüpheye kapılma bence.benim başıma bir olay gelmişti sana anlatıyım benim hoşlandığım birisi vardı 3 4 sene önce tabii yakın arkadasımda bunu biliyordu sonra ne oldu biliyor musun bile bile kız onunla sevgili oldu ve ben onları el ele görene kadar bana söylemedi Allah ın işi ya karşıma çıkardı onları bir gördüm bir daha da görüşmedim bittiler benim için kızda ondan ayrıldı şu an başkasıyla birlikte.
hayat bu insana ne getireceği hiç belli olmuyor ne zamandan beri birliktesiniz pekiSevgilimde oyle diyor. Senin arkadasin diye samimi oldum ben dedi ama o begenileri ilgi mi diye dusundumikiside birbirlerinden ovgu ile bahsederler ama, arkadasim ona karsilik vermez eminim verse de umurumda olmazlar cikaririm hayatimdan ama midem bulanfi suan.
ikisinde de kabahat var sana ulaşamayınca nıye onu arıyorr kı aile facısı çıkmasın demeler eğer çıukmasını ıstemıor olsaydı zaten sana konusmayı göstermezdı kulağına kıbrıt suyu dökmus bence bı kaç ay sonra çıktıklarını duyarsan şaşırma canım![]()
hayat bu insana ne getireceği hiç belli olmuyor ne zamandan beri birliktesiniz peki
hayat bu insana ne getireceği hiç belli olmuyor ne zamandan beri birliktesiniz peki
Arkadaşın tam bir kezbanmış![]()
canım napıcanı sen bılıosun tabı kımsenın sana napman gerektıını soylemeye hakkkı yok ne bılım bana erkek arkadasının yaptıı da garıp geldı benım kocam daha bı taen arkadasım feysten yada telden arayıp da benı sormamıstı evlenöeden önce ama sonrasında da yapmadı belkı ben yasamsım dıye garıp geldı bana bılmıorum ama o kız bana itici geldı aıle facıası çıkar ayrıl dıye bıle soylemıs olabılır sevgılın nasılsın demısse ona o da kendısınden hoşlanıo mu acaba dıye dusunmus olabılır canım burda ne hıkayeler okuoruz on on bes yıllık çocukluk aRKADASLARI BIRBIRLERININ SEVGILILERINI ALIOLAR HERSEy olur yanı bu hayattaAramak diilde faceden mesaj atiyordu. Aramak gibi bi durum yok. Ayrica sevgilimi bilmem ama kiz o islerin kizi degil. Sadece sevgilimin muhabbetine kizdim( ne yapiim ayriliim mi?