Sizce sinir olmamak mümkün mü?

bence eşin yerinde bir tepki vermiş arkadaşım, şaka olsa kızmazdım diye açıklama yapmış adam demek ki statüye güvenilerek, nasıl olsa bu bana cevap veremez diye düşünülerek, ortamda eşini bozmak için yapılan yersiz bir laftı helal olsun eşine müdür de olsa herkes haddini bilecek, eşinin açıklama yapması da, bence ikinizin eşit olduğunu üstüne basa basa belirtmek istemesindendir diye düşündüm, benim eşimde olsa aynı tepkiyi verir muhtemelen ben de aynı tepkiyi verirdim.

Bence tepki verilecek bişey yok gündelik hayatta olur böyle takılmalar abartmamak lazım siz böyle küçük şeylere alınıyorsanız işiniz zor gül geç yani bu mevzular hep olur ...

Müdürün yaptığı klasik erkek şakalarından hoş mu hiç değil.
Ne gerek var yani ,böyle bildiğin gevşek erkek şakası..
Lakin eşinin tepkisi de hiç sıradan değil konu nasıl 3 bin liraya gelmiş ona da hayret ettim.
Birine böyle bir şaka yapsam karşımdaki insanda karım 3 bin lira kazanıyor araba almıyor vs vs diye anlatsaydı gülerdim sanırım :)
Bana ne derdim :) Bana ne senin karının 3 bin lirasından ?
Ne yani 3 bin lira kazanmayan bir kadın aynı saygıyı haketmiyor mu ?
O bekletilmeye layık mı ?
Erkekler genelde böyle şakalara "aaa müdürüm ben kılıbığım sorma yahu ,nedir bu çektiğimiz kadınlardan der" güler çeker gider.
Hiçbir erkek gidip de tane tane açıklama yapmaz,ama evveliyatı vardır onu bilemem.
Evet şakadan hoşlanmaz ama bunun içinde gerginlik yaratmaz.
Kaldı ki eşim çok sinirli biri diyorsun ,müdür bile olsa sinirli bir erkeğe ,erkekliği ile ilgili şaka yapmaya cesaret edemez.
Eşin yumuşakbaşlı mı sinirli mi bilemedim.
Ama yaşı ufak değil sanırım sosyal ortamlarda yapılan bence gereksiz şakaları idare edebilecek yaşta olması gerekiyor.
Adam hergün eşini sıkıştırıyordur kılıbıksın vs diye eşin de patlamıştır olur olur bilemiyorum.
Müdür garip eşinin detaycı cevabı ayrı garip senin 3 bin liranın eşinin zihnindeki yeri en garip olanı.

Neden bayanın kendını ovdugunu sölüyorsunuz anlamadım yani burda olayı anlatmak için tamamen anlatmış.

Ard ardına kendini övmüşssün diyenler var ne alaka yani yarım mı anlatsaydı ?. Artık buraya konu açmaya çeknıyorum.

Konu sahibi ne soruyor bazı bayanlar ne cevap verıyor yok anladık 3 bın maaş aldıgını bılmem ne .

Yani sırf maaş mıktarını söylemek için burda senaryo yazdı değil mi ? haklısınız .

Konu sahıbıne gelınce Müdür şaka da yapmış olsa ciddi de olsa boyle konusmaya hakkı yok .

Eşiniz çok guzel tepkısını ortaya koymus ha yerlı yersız abaratılı veya degıl bu kımseyı ılgılendırmez olan olmuş sonucta .

Çokta iyi olmuş siz hıiç canınızı sıkmayın sizi çook seven bir eşınız var

eşinin verdiği tepki ve açıklamaları çok gereksiz ve komik, hele senin bu olayı sinir oldum diye buraya uzun uzun yazman daha da gereksiz bence, kusura bakma

erkeklerin birbirlerini bu şekilde gaza getirmeleri çok bilindik malesef, sevgiliyken eşim dersane çıkışı beni metroya kadar bırakır geri dönerdi arkadaşlarının yanına, onada takılırlardı kendi gidemiyomu maça geç kalıcaz kılıbıkmısın sen diye, o da evet kılıbığım ve mutluyum derdi, gaza gelmezdi hiç, senin eşinde gaza gelmemiş gereken cevabı vermiş, seni korumakla kalmamış bir de yüceltmiş laf arasında

Cok iyi yapmis bence,insanlar patavatsizsa,cenelerine tikacaksin o laflari....

bak bende sinir oldum simdi ha,böyle manyakca konusurlar kendileri öyledirler,kesin onun esi onun 1 dakkika gec gelmesine bir ton laf ediyordur

evet hep deriz erkekler her durumda eşinin arkasında durmalı diye...

ama git git karını bekleme sözüne eşinin verdiği cevaplar savunmaya girmiyor. farklı bir boyuta geçiyor. "yok maaşı şu kadar, böyle böyle didiniyor ,istese sormaz araba alır.".

ayrıca ortada kadın -erkek ayrımı içeren bir cümle yok gördüğümüz kadarıyla bazen bayanlar arasında da olmaz mı "git git eşini bekletme kaçıyor sanki bir yere " söylemleri, burda ayrımcılık yok.

ayrıca kadın nedir ki 2. sınıf vatandaştır iması hiç mi hiç yok ya siz eksik yazdınız o zaman müdürün dediklerini ya da gereğinden fazla alıngansınız.

farklı bi yaklaşım yapabilir miyim
araba sende olsun,
10 dk sonra çıkıyorsun ya eşinden, oda o sırada sigarasını yada muhabbetini yapsın okulunda,
sende çıkınca sür arabanı, al eşini geçin evinize..

eşinin müdürüde, senin arabayla kocanı almaya geldiğini gördüğünde, karını bekletemez misin gibi bi lafı olamaz...

2.kez okuyunca şuna takıldım eşin gerekçelerini sıralarken, senin de çalışmanı iyi bi maaş almana rağmen araba istememeni maaşının miktarını vs söylüyo, yani ev hanımı olsan seni bekletmek için bahanesimi olacaktı, araba benim senin maaşın yok falanmı dicekti madalyonun tersinden bakarsak, maaşını söylemesi falan gereksiz olmuş bence, evet kardeşim ben kılıbığım ya da eşimi çok seviyorum neden bekleteyim gibi bişeyde söyleyebilirdi ya da hiçbi şey söylemeden arabayla basıp gitmesi de cevap olurdu

Bence de eşiniz çok fazla ve gereksiz tepki vermiş.
Müdür belli ki takılmış ayrıca böyle bir cümle ne kadar ciddi söylenebilir ki?
Eşinizin aldığınız maaşı vs belirtmesi gayet gereksiz olmuş.

bunları söyleyen müdürün evde karısının korkusundan tir tir titrediğine eminim

eşinizin düşüncesi güzel ama arkadaşlarında dediği gibi
müdürün espri mahiyetinde söylediğini,eşinizinde ciddiye alıp
gereksiz bir sürü şey söylediğini düşünüyorum.

bence eşin fazla alınganlık yapmış

bence muduru latıfe yapmış bu kadar alınmasına olayı dallandırıp budaklandırmasına gerek yokmuş

ya eşine bu konuda çok baskı yapıp ,alay ediyorlar.ondan sinirlendi

yada eşin çok fazla takıntılı

not tabiki eşinle müdürü arasında samimiyette önemli..gerçi samimi bulmasa bu sözleri ancak bir densiz eder..onuda kafayı takıp sinirlenmek normal bir davranış biçimi değildir

bence mümkün, eşiniz abartmış o kadar takılmayı herkes yapıyor bazen benim arkadaşlarım da yapar erken kalkarım "oo bekletme kocanı kızmasın sana" diye güler geçerim, belki canı sıkılmış ama o kadar açıklama da gereksiz olmuş

:))

Yorumlarinizi okudum
inanin kendimi cok saf hissettim

Kiminiz ayrinti verip uzun uzun anlatmama takilmis
ne yapsaydim?
ben sadece olani anlattim

Kiminiz olayi maddiyata baglamis
aciklamasini da yapmistim
esimle ogrencilik yillarimizdan bu yana birlikte oldugumuza kadar ...

kiminiz kulak ver yazilanlara esin maddiyatci ev hanimi olsan bu kadar onem vermezdi demis
esim hic maddiyatci degildir
aksine yeri gelir kendine almaz bize alir
ve inanin ev hanimi olsam yine ayni olurdu
cunku babasindan oyle gormus

simdi varsayalim ki ben de sizler gibi dusunup esime boyle bir tepki versem hos olur muydu?
hatta boyle bir tepki versem bunu da buraya yazsam emin olun onu savunanlar
bu defa bana tepki gosterirdi
esime boyle bir sey diyemem ben
onu zan altinda birakamam
biliyorum ki amaci o degildi

olayin ayrintisini da ogrendim
mudur esinden cok korkan bir adamken esime boyle soylemesi zoruna gitmis
herkesi ayni kefeye koymasi vs ve ara ara yaptigi bir seymis ama iste olayin icine direkt beni katinca dayanamamis esim ...

ayrica yine ayni gun o okulda esi mudur yardimci olan bir cift var
bayan 2 hafta raporluymus
yaklasik bir teneffus oncesi esine ogretmenler odasinda
u..lan x 300 milyon ekdersimi kestin ya haram zehir zikkin olsun demis
esi donup cevap dahi vermemis
esim de kadina sanki senden kesip cebine mi atiyor gorevini yapiyor demis

cikista da boyle bir olay olunca senin kiymetini bir kez daha anlayip mudure patladim dedi

ben de anladim ki pek cok kisi
anormalligi normallestirmis
normal olan anormal gelmeye baslamis

evet esimin bunca aciklamasi gercekten yersiz
ama orada maddiyati vurguladigini savunanlar cumleleri cimbizla cekmissiniz
cunku esim orada aksama kadar o da kosturuyor
colugu cocugu birakip calisiyor demis
yani kendi kadar benim de fedakar oldugumu vurgulamis

eşiniz biraz fazla tepki vermiş sanki.genelde erkekler arasında çok yapılıyor bu tarz takılmalar..ama ben de çok sinir olurum.. ne kadar şaka da olsa bazı erkekler var sırf bu takılmalara maruz kalmamak için eve gideceği varsa da geç gidiyor..benim eşime de çok takılırlar..o da evet öyleyim ama mutluyum, sen de dene huzuru bulursun der...çok da kafana takma yani..

Çok önemsiz bir okadar da amaçsız açılmış bir konu. Neden açtınız merak ettim. Ne duymak istiyorsunuz, Günlük olağan herkesin başından geçen bir sohbet bu, abartılacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…