sizce sonu ne olacak???

şimdi bundan yaklaşık 4 sene önce bi işyerinde işe başladım
oraya başladığımda hayatımda birisi vardı
onu sevmiyordum evlenmeyi istemiyordum da ama peşimi bırakmıyordu bir de ona acıyordum pek çok konuda yardımcı olmuştum o bana deli gibi aşıktı fakat zavallı biriydi bense dominant karakterli biriyim kurtulmak istiyordum ama her seferinde intihar ederim şöyle böyle dediği için sürüyordu ilişki işte adına ilişki denirse
yeni başladığım işyerinde ise uzun süredir çıktıgı kız arkadasıyla yeni nişanlanmış 1 hafta önce de nişanlısından ayrılmış bir çocuk vardı biz başlarda arkadastık o benim durumumu ben de onun durumunu biliyorduk sohbet ediyorduk vs
zamanla arkadaslığımız aska dönüştü ilk adım ondan geldi dışarda görüşmeye başladık
ilk beni öptüğü gün kalbinin sesini bile unutmuyorum
bu aşk tutkulu bir şekilde 2 yıl kadar sürdü
ben tabi eski ilişkimden hemen kurtuldum. onun nişanlısı ise sürekli onu arıyordu o saatlerce telefonda konusuyordu ben tabi bu yüzden arada hır çıkarıyordum
işyerinde durumu kimseye çaktırmamaya çalışıyorduk ama kavgalarımız işyerine de yansımaya başlamıştı
ikimiz de ailelelerle tanısmıştık. onun ailesi beni çok seviyor ve istiyordu. memleketine bile gitmiştim. hem gelin muamelesi görüyordum ama bizim damat bey pek evlilikten bahsetmiyordu. beni çok sevdiğini düşünüyordum bazen deli gibi aşık davranıyordu bana ama klasik erkek modeli midir bilmiyorum bazen de ilgisiz sorumsuz tutarsız. onun bu dengesiz tavırlarına deliriyor sürekli kavga cıkarıyordum. küslüklerimiz giderek uzamaya başlamıştı önce saatlerken ayları bulmaya başladı

ama aylar sonra bile bir araya geldiğimizde o tutkulu ilişki birden bire başlıyordu ama 2 gün sonra yine aynı mevzular açılmaya başlıyordu. kavga sebebimiz ise benim kıskançlığım oluyordu. ama sebepsiz değil. ortada ya bir mesaj ya bi mail mutlaka bişeyini yakalıyordum. o hep masumdu kendine göre ama nedense ben ona hiç güvenmiyordum. süürekli telefonunu bilgisayarını karıstırıyor ama her seferinde de bir seyler buluyordum.
neyse bu arada onun işyerinde başka bir kızla adı geçmeye başladı. ona ne zaman sorsam kızın onun peşinde oldugunu ama onun o kıza dönüp bakmayacagını söylüyordu. bizimki güzelliğe düşkündür. kızda harbiden çok çirkin ve karakter olarak onun uymayacagı bir yapıdaydı. o yüzden pek de ihtimal veremiyordum. neyse 1 yıl da bizim ilişkimiz bu şekilde devam etti. en son 7-8 ay önce yine bir yerde tekrar barıstık. uzun zamandır aynı iş yerinde olmamıza ragmen konusmuyorduk bile.
(bir de benim bu adama çok hakkım gecti. çok zor zamanında maddi manevi elinden tutmuşlugum oldu. ama o hep nankörlük etti bana.)
o barışmada yine o kızı sordum aramda bişey yok dedi fakat bir iki gün sonra ben aralarında bi ilişki oldugunu öğrendim ve ortalıgı yakıp yıktım. bütün işyeri herkes ögrendi durumu. neyse bişe olmadı. o o süreç içerisinde bile benim ne hale düştüğümü umursamadan davrandı. sanırım ben onu bitirdim yeni bi ilişkim var ama o benim peşimi bırakmıor şeklinde davranmış. halbuki durum ole degildi ben her seferinde ona kanıodum sadece.
ben iyice depresyona girmiştim. bu işyerindeki kız benim önümde onunla ne kadar mutlu olduguna dair konusmalar yapıor havalar atıor benim önümde gelior sarıor öpüyordu. hakkımı hiç helal etmedim o günler için etmeyecem de
neyse 2 ay sonra falan bir gün baktım bunlar kendi aralarında nişanlanmışlar. 1 ay kadar da bu durum bole sürdü. kızı bizim çocugun ailesi istemiyordu. güya beni istiyorlarmış ama aralarından biri de arayıp birgün halimi sormadı yani
ben bu depresyonun içindeyken karsıma biri çıktı. ben diğerine deli gibi aşık oldugumdan bu güne kadar karsıma çıkan kimseyi kabul etmemiş hayatıma almamış hatta alamamıştım ama artık o kadar çaresiz ve kötü bi durumdaydım ki bu kişiyi kabul ettim. aramızda hersey çok kısa sürede gelişti benimle evlenmek istediğini soeldi ben de hiç sevmediğim halde kabul ettim. aileme acıkladım. tanıstılar sevdiler cocugu da. ben işyerine evlenecegimi açıkladım. bu günlerde bizimki de o kızdan ayrıldıgını acıkladı. daha dogrusu o bişe açıklamaz biz öğrendik.
neyse ben evlilik tarihini falan belirledim bu hergün bana ne zaman evleneceksin nerde oturcaksın vs gibi sürekli hayatımla ilgili sorular soruyordu.
bir 15 gün sonra ortalardan kayboldu 2-3 gün sonra geldi ben 2 ay sonra evleniorum dedi. ama evlenceği kız tamamen yeni biri

bu arada benim ilişkim de yürümüyordu 2 ay sonra evlencek olmama ragmen hiçbişe yapmak canım istemiyordu ve en sonunda yürümeyecegine karar verip ilişkimi noktaladım.
o ise yeni nişanlandı 1 aydır tanıdıgı bir kızla 1 ay sonra da düğün tarihi var işte.
herkes onun bunu inattan yaptıgını aslında beni sevdiğini düşünüor ama ben ole düşünmüorum eger sevseydi beni ikimiz de bu hallere düşmez bu kadar acı çekmezdik
bi 10 gün kadar önce bana herseyi mahvettik dedi durduk yere bole uzaklara dalıp gitmişken kendi kendine konuşur gibi.
o hazırlıklarını yapıor bense yine yalnızım ve acı çekiyorum .
1 ay sonra hersey belli olacak işte. ben sadece bekliyorum

bence sen onun ilişkisinden çok kendi ilişkini düşünmelisin şuanda .yani o ewlenecek mi ewlenmeyeck mi diil de ben evlenirsem mutlu olur muyum demelisn..inat için sakin boyle birşey yapma..geri dönüşü çok çok daha zor ve üzücü olabilir..kbakma ama onun seni sewdgni düşünmuorum.sevseydi eğer sürekli başkalarıyla ismi geçmezdi.ve inat yüzünden bile evliliği düşünebilicek bi insansa eğer sevdiği kişiyle hayli hayli ewlenirdi ki ailesinin sana gelin muamalesi yapmasına ragmen onun hiç sesi çıkmamış..bence o kişiye takılı kalma derim.istikrarsız ve ne ıstedgnı bilmeyen biri gbi anlaşılıor..

evet ben de oyle düşünüyorum
ama ben kendi ilişkimi noktaladım geri dönüşsüz şekilde. sevemeyecegim bir insanla evlenemeyeceğim.
tek sorun hala aynı iş yerinde çalışıor olmamız. gözümün önünde bütün bunların olmasına dayanamıyorum.

iyi yapmşsn bence de ..haklısn iş yernde olması zor olur motıvasyonunu da düşürür ama zamana bırakmak zorundasn..herşey yoluna girer zamanı gelince..sıkma sen canını seni kimsenin uzmesine izin werme özelliklede haketmeyenlerin..

bence bu adamı unutun,sevgiye dair pek birşey göremedim açıkçası bu ilişkide.hayatınızın yenilenmeye ihtiyacı var bence..hızlıca ondan uzaklaşın gerekirse imkanınız varsa işinizi değiştirin.Bu kadar yıpranmış bi ilşikiden ne kadar sağlıklı bir ilişki doğabilirki? bir birliktelik olsa bile ilerde sürekli sorun çıkar geçmişte yaşadıklarınıza dair..hele hele inat uğruna kendinizi ateşe atmayın lütfen.evlilik sevdiğiniz aşık olduğunuz insanla bile sürdürülmesi zor bir birliktelik..

şu an için ikimizin de iş değiştirmesi mümkün değil yoksa arkama bakmadan dönüp gitmek isterdim ben de
ondan uzaklaşırsam herseyin yoluna gireceğini biliyorum ama gördükçe dayanamıyorum
birincisi sanırım onu hala seviyorum
sonra onun bu kadar insana acı çektirip de mutlu olmasını benim de mutsuz olmamı hazmedemiyorum
tabi ki allah herseyi bizden daha iyi görüp değerlendiriyordur hak edene hak ettiği mutluluğu ve cezayı vercektir elbet ama ben bunun bir an önce olmasını istiyorum artık
4 yıldır 40 yıl yaşlanmış gibiyim
ne huzurum kaldı ne mutluluğum ne yaşama sevincim

peki sizce evlencek mi
evlenirse benim için çok acı olur ama bi yandan da hikaye biter kafa karışklığı sona erer.
ama bu acıya da katlanabilecegimi sanmıyorum

nişanlanma-ayrılma gibi ciddi konuları oyun gibi görüyor biraz sanki, sizden önce nişanlısından ayrılmış,seninlede ciddi bir ilişkisi varmış ama bitti,ee bu ilişkiside pek sağlam durmuyor inat filan var işin içinde ayrılması muhtemel..ama sizi ayrılması ayrılmaması ilgilendirmese keşke..sanırım bu söylediğim pek mümkün değil sizide anlamaya çalışyorum ama ayrılsa bile bırakın yol verin gitsin..
bu adamdan hiç bişiy olmaz bana kalırsa.

Bana sorarsan evlenecek,evlenmese bile size geri dönmek istese onca yaşanan kötü olayın üstüne bu insanla yeniden sevgili olabilecek misiniz ilk önce onun cevabını kafanızda vermeniz lazım.

tabi bu 3. nişanlısı aslında evlilik kurumuna saygı duyan karısına çok değer vereceğini söyleyen birisi de olaylar ve hepsinin kısa sürede olması onu başka türlü gösteriyor.
aslında beni keşke ilgilendirmese. ama malesef kalbime bunu anlatamıyorum. bir de hergün aynı işyerinde aynı odada oturuyor olmak, onun gözlerime bakması hala umut vadedici konuşmalar yapması buna engel oluyor işte.

Bana sorarsan evlenecek,evlenmese bile size geri dönmek istese onca yaşanan kötü olayın üstüne bu insanla yeniden sevgili olabilecek misiniz ilk önce onun cevabını kafanızda vermeniz lazım.

işte o soru benim kafamda da dönüp duruyor.
mantığıma beynime sorarsanız bu imkansız. onca olayı asla unutmamam bundan sonra yüzüne bakmamam gerekiyor değil mi
ama bu 2. nişanlısından önce bu yine bana gelmişti ben önce affetmiş sonra olanları başına kalkıp kavga çıkarmıştım. biz asla birlikte olamayız demişti, benim sana zaafım var sana dayanmıyorum, sırf bu ilişkide ikimizin yıpranmasını tekrar bir araya gelmemizi önlemek için evlenecem demişti. bende evlenirsen benden uzak durabilecek misin demiştim. ben senden uzak duramam ama ben evlenirsem sen bana yaklaşmayacak kadar asil bir kadınsın dedi bana.
evlenecegim zaman en çok ondan korktum biliyor musunuz çünkü benim de ona zaafım var ve eger gelirse dayanamazsam bu günahın altından nasıl kalkarım diye düşünüyordum.

-Bir ilişki yaşamışsınız, ve acıdığınız ! için ayrılmamışsınız.. (Tahammul edemiyorum bu tür birlikteliklere, tam anlamıyla büyük bir haksızlık bu karşı tarafa.)

Ayrılınca intihar ederim dediği için ayrılmakta güçlük çekmişsiniz ama nedense aşık olunca yani başkası girince hayatınıza onu terk etmişsiniz intiharını ya da size acıdığını bahane etmeden.

- Sonra başkası girmiş hayatınıza işte.. Herşeye rağmen nankör davranmış hatta sizin için '' ben ayrıldım ama o benim peşimi bırakmıyor '' gibi yorum yapmış başkasına..

Birinci sevgilinizi bize anlattığınız gibi olay vuku bulmuş yani..Aynısı size yaşatılmış.

Sonra yine sevmediğiniz halde bir başkasına evet demişsiniz ve muhtemelen onun hayatında da yara açmışsınızdır, siz farketmesenizde.

Bu insanın evlenip evlenmemesini çok düşünmeyin bence, kendinizi, bundan sonra vereceğiniz kararlarınızı, incittiğiniz hayatları, kendi incinmiş ve yorulmuş kalbinizi düşünün..

Hayırlısı ve kısmette ne varsa o oluyor.. Mevlam sizede hayırlı ve çok mutlu olacağınız bir evlilik nasip etsin.
------

İllaki cvp. vermek gerekirse evlensede evlenmesede bu insanla evlenirseniz eğer mutlu olabileceğinizi düşünmüyorum.. Çünkü çok yara almış kalbiniz.

tabi burada ayrıntılı anlatmadım bazen ben de ah mı aldım acaba diye düşünüyorum da
ilk ilişkimde evet onu her terkettiğimde ona bi şekilde acıyordum ama ben aşık olunca umursamadım doğrudur. ama o hep bunu biliyordu tek bir gün ona seni seviyorum seninle evlenirim falan demedim. ailemin onu kabul etmeycegini soledim. eminim ki biliodu onu bir gün bir şekilde terkedeceğimi ve ben sırf ondan kurtulmak için çalıştıgım yeri hatta şehiri bile terkettim. maddi manevi ne kadar yıprandım bilemezsiniz.zaten önce aramıza mesafe girmesiyle sonrada başka birinin girmesiyle bitti
ikinciye gelince o da bütün olanları bilerek peşimden geldi. ona da bir gün bile seni seviyorum demedim. zaten mutsuzum benim bundan sonra mutlu olmama imkan yok ama sen benimle mutlu olabilecegine inanıyorsan ben de seninle evlenirim dedim. o şartları bilerek benimle evlenmek istedi. ama bitişi başka nedenlerden oldu. ne benden ne de ondan kaynaklanmadı. yani onun kalbinde de benim kalbimde de bir yara açılmadı. hikayeyii duysanız çok garip. her bela seni mi bulur dersiniz. sadece benim içime düştüğüm durum ve birini tanımadan kabulllenmemden kaynaklandı. bir daha asla boyle bir hata yapmam.
bunları kendimi savunmak için yapmıyorum ama dışardan ah almışım gibi görünse de asllında ben hep oldugum yerde durdum. birileri hayatıma zorla girip çıktı o kadar.

aşk çok menem birşey
insanı her türlü rezil hale düşürüyor.
dışardan bakınca bunu nasıl kaldırır, hiç mi mide yok falan dersiniz belki
ama insan aşık olunca işin içinde olunca gözü birşey görmüyor.
mesela konuyu masaya yatırınca herkes başka bir açıdan baktı olaya.
benim de ihtiyacım olan buydu teşekkür ederim

o cocugun herseyi lafta ne istedigini bilmeyen,insanlara oynayan ve kafasina gore davranan biri hersey ask degil..oldu ki evlendiniz diyelim bir zaman sonra bu duygular o kadar bos gelecek ki sana tamam ask,sevgi de onemli ama gecinemedikten sonra anlamsizlasiyor hersey..
tekrar sizi kandirmasina izin vermeyin..hayatina yeni bir sayfa acmaya calis.kafanda devamli o gereksiz kisi olursa,bugun belki de seni omur boyu mutlu edebilecek birini elinden kacirabilirsin..

öyle biri var mı ki
ben artık herşeyden ümidimi kestim sadece yaşıyorum işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…