evet ben de oyle düşünüyorum
ama ben kendi ilişkimi noktaladım geri dönüşsüz şekilde. sevemeyecegim bir insanla evlenemeyeceğim.
tek sorun hala aynı iş yerinde çalışıor olmamız. gözümün önünde bütün bunların olmasına dayanamıyorum.
Bana sorarsan evlenecek,evlenmese bile size geri dönmek istese onca yaşanan kötü olayın üstüne bu insanla yeniden sevgili olabilecek misiniz ilk önce onun cevabını kafanızda vermeniz lazım.
-Bir ilişki yaşamışsınız, ve acıdığınız ! için ayrılmamışsınız.. (Tahammul edemiyorum bu tür birlikteliklere, tam anlamıyla büyük bir haksızlık bu karşı tarafa.)
Ayrılınca intihar ederim dediği için ayrılmakta güçlük çekmişsiniz ama nedense aşık olunca yani başkası girince hayatınıza onu terk etmişsiniz intiharını ya da size acıdığını bahane etmeden.
- Sonra başkası girmiş hayatınıza işte.. Herşeye rağmen nankör davranmış hatta sizin için '' ben ayrıldım ama o benim peşimi bırakmıyor '' gibi yorum yapmış başkasına..
Birinci sevgilinizi bize anlattığınız gibi olay vuku bulmuş yani..Aynısı size yaşatılmış.
Sonra yine sevmediğiniz halde bir başkasına evet demişsiniz ve muhtemelen onun hayatında da yara açmışsınızdır, siz farketmesenizde.
Bu insanın evlenip evlenmemesini çok düşünmeyin bence, kendinizi, bundan sonra vereceğiniz kararlarınızı, incittiğiniz hayatları, kendi incinmiş ve yorulmuş kalbinizi düşünün..
Hayırlısı ve kısmette ne varsa o oluyor.. Mevlam sizede hayırlı ve çok mutlu olacağınız bir evlilik nasip etsin.
------
İllaki cvp. vermek gerekirse evlensede evlenmesede bu insanla evlenirseniz eğer mutlu olabileceğinizi düşünmüyorum.. Çünkü çok yara almış kalbiniz.
o cocugun herseyi lafta ne istedigini bilmeyen,insanlara oynayan ve kafasina gore davranan biri hersey ask degil..oldu ki evlendiniz diyelim bir zaman sonra bu duygular o kadar bos gelecek ki sana tamam ask,sevgi de onemli ama gecinemedikten sonra anlamsizlasiyor hersey..
tekrar sizi kandirmasina izin vermeyin..hayatina yeni bir sayfa acmaya calis.kafanda devamli o gereksiz kisi olursa,bugun belki de seni omur boyu mutlu edebilecek birini elinden kacirabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?