Gizli ses kaydi almak suctur, hakkinizda sikayetci olurlarsa ciddi yaptirimlarla karsilasabilirsiniz, kaydi silin ve bidaha oyle işlere bulasmayin
Bunlar küf tutmuş KESK’e eksi olsa"Way sen anamla bacımı gizli gizli nasıl dinlersin
Birde utanmadan kayıt mı ettin" diyecek
E kimse yoğurdum ekşi demez
Kabullenecek mi sence? Yaptığın yüzünden olaylar daha da büyüyecek.Onları iyi görmesi beni cıldırtıypr farkında değil gerçek yüzlerinin bilsin istiyorum
Ben inanmam öyle doldurulmaya falanGeçen yıl boşanıyorduk kocamı doldurdu durdular az bile yaptım İnan bana
Kabullenecek mi sence? Yaptığın yüzünden olaylar daha da büyüyecek.
"Tamam karıcım haklısınBunlar küf tutmuş KESK’e eksi olsa
Yine kıracak. İsterseniz deneyin.Bilmiyorum ama çok kızgınım anlatamam yani. Bu adam onlar için kaç keZ kırdı beni
Ben inanmam öyle doldurulmaya falan
Adamın dolası varmış
Çocuk değil ki bu kazık kadar adam
Öyle kolay dolduruşa geliyorsa siz niye dolduramıyorsunuz
Yine kıracak. İsterseniz deneyin.
Sen muhattap olma mesela. Duyma görme ve önemseme.Beni muhatap etmese yeter ya
Sizin açınızdan olaya bakmaya çalışıyorum.
Kocamı annem ve kız kardeşim çekiştiriyorlar, kocam da bunu ses kaydına alıyor ve "Baaak annenler benim hakkımda ne diyor?" diye bana dinletiyor. Doğru olsa bile ters teperdi bende, evet annem ve kız kardeşime kızabilirdim ama kocamın böyle ses kaydını almasını yanlış anlamayın ama çok sinsice ve açık arayan, art niyetli bulabilirdim. Eşinizin size hak verse bile ailesini savunacağını düşünüyorum o yüzden dinletmenizi önermem. Kimse istisna olmadıkça ailesine başka birinin laf atmasını istemiyor maalesef, ne kadar kötü olurlarsa olsunlar, bu bir gerçek. Kendisinin tanık olmasını sağlayın buna bizzat, ses kaydıyla falan olmaz.
Bir insan kardeşine nasıl beddua eder hadi gelini geçtim herşey var ses kaydında sözde kardeşine ölür. Ettikleri bende çizmeyi aştı bu kayıt tek şansım yoksa benim saf herif canım ailem diye dolanacak aksak horoz gibiSiz kullanacaksınız bu kaydı anladım ben
Bari olaya dan dün girmeyin
Çok moraliniz bozukmuş gibi davranın
Üzgün durun
Kendisi sorsun neyin var diye
Önce kem küm edin
Biraz gizem katın olaya
Söylemek istemiyormuş gibi
Israr edince de hafif ağlamaklı bir ses tonuyla sakince olayı anlatın
Büyük ihtimal "sen yanlış anlamışsındır" a getirecektir meseleyi
O zaman kaydı dinletin
Bunu yaparken de başarabilirsenizde iki timsah gözyaşı dökün
Ama yinede size hak vermeyecek
ben olsam silerim kaydı hiç elleşmem
Canım seni konularından takipteyim. İnan bana evliliğimi mahvettiler öyle çok sorun yaşadım ki! Bende haklıyım demiyorum ama kullanmaya çalışmak haksızlık yapmak ne aratsan bulursun. Destek olmadıkları gibi beter etmek istediler. Kocamın gözündeki kadar iyi olmadıklarını ispat etmek istiyorum sanırım. Konuştuklarını biliyordum sadece denk geldi. Özellikle dinlemedim ki hiç huyum değildir emin ol
Sen muhattap olma mesela. Duyma görme ve önemseme.
Tabi ki muhakkak, ben eşinizin böyle düşünebileceğini söylemek istedim. Yani kimse ailesine attırmak istemez, bozuluyor insan ister istemez. "Benim ailem kötü de seninki çok mu iyi yeaa" moduna giriyorlar. Ben şunu bilir şunu söylerim, bu hayatta ne olursa olsun hep mağduru oynayacaksınız. Mağduru oynayacaksınız ama olmayacaksınız. Madem eşiniz laftan anlamıyor, siz taktik uygulayın. Bu insanlar sizin arkanızdan laf mı sokuyor, siz inadına iyi davranın. Farz edin bu bir tiyatro ve siz de rol yapıyorsunuz. Canımlı cicimli konuşun, size yaptıkları her şeyi unutmuş gibi davranın. Sonra baktınız mesela ters bir hareketleri oldu, bunu eşinize "Ya canım annene şöyle yardım etmek istedim ama annen bana ters davrandı şöyle söyledi, ben acaba yanlış bir şey mi yaptım" şeklinde anlatın, gerekirse ağlayın ne bileyim. Erkekler mağduru kollamayı sever, laftan anlamıyorlarsa taktik uygulamaktan başka çaresi yok gibi. Mağduru oynayın ama olmayın.
Hakikaten öyle. Sürekli hasta bir kv ve gözyaşı ucunda bir görümce onlar kadar kimse rol kesemez de deneyeceğim
Yaw he he diyip geçin. Her şeye dolduruşa gelen adamı yönlendirmek zor olmaz. Sadece onların adı geçmeden kendi istediğinizi seveceği ortamlarda başka yollarla söyleyin. Ama onları asla lafa karıştırmayın.Denedim gerçekten ama benden mesafe görünce kocama dadandı ya yatak odanızı yönlendiren ne zaman çocuk yapacağınızı belirleyen biri gerçekten sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?