Yaw he he diyip geçin. Her şeye dolduruşa gelen adamı yönlendirmek zor olmaz. Sadece onların adı geçmeden kendi istediğinizi seveceği ortamlarda başka yollarla söyleyin. Ama onları asla lafa karıştırmayın.
Eşimin ailesi hep bu takdiği yapmış.Tabi ki muhakkak, ben eşinizin böyle düşünebileceğini söylemek istedim. Yani kimse ailesine attırmak istemez, bozuluyor insan ister istemez. "Benim ailem kötü de seninki çok mu iyi yeaa" moduna giriyorlar. Ben şunu bilir şunu söylerim, bu hayatta ne olursa olsun hep mağduru oynayacaksınız. Mağduru oynayacaksınız ama olmayacaksınız. Madem eşiniz laftan anlamıyor, siz taktik uygulayın. Bu insanlar sizin arkanızdan laf mı sokuyor, siz inadına iyi davranın. Farz edin bu bir tiyatro ve siz de rol yapıyorsunuz. Canımlı cicimli konuşun, size yaptıkları her şeyi unutmuş gibi davranın. Sonra baktınız mesela ters bir hareketleri oldu, bunu eşinize "Ya canım annene şöyle yardım etmek istedim ama annen bana ters davrandı şöyle söyledi, ben acaba yanlış bir şey mi yaptım" şeklinde anlatın, gerekirse ağlayın ne bileyim. Erkekler mağduru kollamayı sever, laftan anlamıyorlarsa taktik uygulamaktan başka çaresi yok gibi. Mağduru oynayın ama olmayın.
Geçen yıl boşanıyorduk kocamı doldurdu durdular az bile yaptım İnan bana
Gizli ses kaydi almak suctur, hakkinizda sikayetci olurlarsa ciddi yaptirimlarla karsilasabilirsiniz, kaydi silin ve bidaha oyle işlere bulasmayin
Böyle bir şey yaparsan tamamen eşinin gözünden düşersin .Kv ve görümcemi dedikodumu yaparken ses kaydına aldım eşim gerçek yüzlerini bilsin istiyorum sizce eşime dinletmeli miyim????
Sahte mail hesabından mail olarak atın.Denedim gerçekten ama benden mesafe görünce kocama dadandı ya yatak odanızı yönlendiren ne zaman çocuk yapacağınızı belirleyen biri gerçekten sinir bozucu
Hayır casus gibi hoş olmazKv ve görümcemi dedikodumu yaparken ses kaydına aldım eşim gerçek yüzlerini bilsin istiyorum sizce eşime dinletmeli miyim????
Geçmiş konularınızı okudum. Siz, yıpranmış bunalmış, daralmışsınız. K.v görümce olayların kreması. Asıl konuları görmek istemiyorsunuz onlara takılmışsınız. Destek alsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?