• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce tacize mi uğradım? Kafayı yemek üzereyim!

bence evet taciz edilmişsin başka hoca iste lütfen erkek arkadaşına da pes yani ne genişmiş bu adamdan koca olur mu birkez daha tart bence

Üstünde kot pantolon mu vardı, etek mi?
Pantolon varsa taciz olmayabilir, etek sıkıntı :S
Diğer kursiyer kızların bi nabzını yokla bence, benzer durumu yaşayan olabilir.
Erkek arkadaşının benzeri konularda üstüne git, tepkisini ölç. Höyt diyemeyeceğine kanaat ettiğin zaman yol ver gitsin :)

nasıl taciz sayılmaz kşın montumun üzerinden tacız etmeye çalışan bi sapık vardı çalıştığım dönemde bu sapık kişisi habıre benım oturduğum koltuğun arkasına oturup buğulanan camı sılme bahanesıyle habıre koluma dokunuyordu baştan anlamadım ee baktım her gun dokunuyor nefes alsın yeter cınsındendı herhaldeo kalın monttan koluma dokununca ne oluyorsa şikayetle attırdık bikaçkişinin daha camını sılmeye kalkışmış

konu sahıbı erkek arkadaşın ne içiyor acaba bu aralar banada bıraz genişlik lazımda

Taciz olabilir gibi geliyor, dikkatli ol. Değiştir hocanı için rahat etsin en azından.
Erkek arkadaşına da şok oldum.
:53:

Ya etek varsa elini kolunu koyacağı yere daha dikkat eder diye düşünüyorum.
Buna rağmen temas varsa taciz olarak yorumlarım.

Şortum vardı. Öyle çok kısa değildi ama elinin olduğu bölge açıktı yani.

Etekte olsa pantolonda herkesin eli kendi yanında durur.
İki kolltuğun arasında epey mesafe var.
Yanlışlıkla elinin bacağına değmesi mümkün değil.
Bir daha oraya girme bence canım.
Adamın tavırları insanı huzursuz ediyor.
Birde karanlık, kilitli gibi bir yer ..

Son düzenleme:
Ya etek varsa elini kolunu koyacağı yere daha dikkat eder diye düşünüyorum.
Buna rağmen temas varsa taciz olarak yorumlarım.

bi adam şort giyse mi bacağına dokunmamak için uğraşırsın yoksa pantolonu varsa mı dokunmamak için uğraşırsın

yoksa her ikisinde de mi dokunmamak için uğraşırsın?

ben böyle düşündüm.

Taciz gibi ama günahını almamak lazım,bence yine de hocanı değiştir bu şartlar altında kendini arabaya odaklayamazsın.

Sevgilini de bence gözden geçir,bu kadar rahat-geniş olabildiğine göre seni sevmiyor gibi.

taciz olduğunu en iyi sen bilirsin günah almamak adına yorum yapmayayım ona ama

erkek arkadaşınla ne zamandır birliktesiniz?
direkt aklıma yeniler de daha oturmamış mı ilişki diyesim geldi:44:
ya da onun sevdiğinden emin misin diyeyim:26:

Evet yeni bir ilişki. Ama ne olursa olsun böyle yaklaşmamalıydı bence.

Karanlikta bir adamla arabanin icinde garajda kilitli kalmak...... :18:
Bence bir dahakine yanina anneni, abini, ablani veya erkek arkadasini al.
Dunyanin en terbiyeli erkegi olsa boyle bir yerde tek kalmazdim.

Zaman kaybetmeden hem erkek arkadaşını hem hocanı değiştirmelisin.
Düşünme bile. Elini çabuk tut.
Ya garajın kumandası falan dedin ya orda ipler koptu bende ne cesaret sen oraya girdin öyle .
Allah korumuş vallahi günah almak istemiyorum bende ama ne işi var senin koltuğunda adamın elinin saniyelik bir şey de değil diyorsun. Hemen kurtul o hocadan.
Erkek arkadaşına gelince amma da kılıbıkmış kusura bakma ama. Namus bu ya nasıl ses çıkarmaz kıskanmıyor mu bu adam seni.
Seni namusu olarak görmüyor mu ki tepki bile vermiyor. Ya sırf takılmak için sevgili olan biri bile buna tepki verirdi bu nasıl bir genişliktir.
Ben sevgilime bunu diyeceğim o da bana seninkinin dediğini diyecek adamı öldürür ya gidip durmaz asla durduramamda.
Ben senin yerinde olsam vallahi derdim sen boşa yaşıyorsun erkeğim diye dolanma ortalıkta kestir bizden ol diye o sünepeye.

Karanlikta bir adamla arabanin icinde garajda kilitli kalmak...... :18:
Bence bir dahakine yanina anneni, abini, ablani veya erkek arkadasini al.
Dunyanin en terbiyeli erkegi olsa boyle bir yerde tek kalmazdim.

Sen bu düşüncenle benim yaşadığım korkunç şeyi normalleştiriyorsun. Ne demek dünyanın en terbiyeli adamı bile taciz ederdi orada? Oraya günde en az 20 araç giriyor. Dersin bir parçası bu.

Hocanı değişmelisin bence.
Sakın yanlış mı anlıyorum falan diye tereddüt ettiğinden , derse devam etme . İç güdülerine güven ve uzak dur.

Bırak sevgiline , normal erkek arkadaşına bile anlatsan vereceği tepki bu olmaz eminim. Yapman gereken belli bence ondan da uzak durmalısın.

İç sesim ve hislerim tacize uğradığım yönünde. Mantığımsa "Bu adam 5 derste böyle bir şey yapmamış neden şimdi yapsın?" diyor. Üstelik o garaja bir önceki gün de girmiştik ve bu tarz bir hareketini görmemiştim. Emin olmadan hocayı değiştirmeyeyim diyordum ama bilemiyorum şimdi. Erkek arkadaşım da böyle bir tepki verince acaba ben mi abartıyorum demiştim. Sanırım hocayı değiştireceğim ama nasıl bir açıklama yapabilirim ki? Bundan sonraki dersler netleşmiş durumda, önceden de bir sıkıntım yoktu gayet iyiydi. Soracaklardır şimdi bana sebebini :(

Adamı yanlış anlamış bile olsan, içine bir kere kurt düşmüş..

Aynı ortamda yani kapalı garaj vs.gibi bir yerde ya da normal bir yolda verimli çalışabileceğini sanmıyorum senin artık..

Öğretmen değiştirmek istediğini yönetime nasıl söylersin bilemicem ama değiştirsen iyi olur.Kafan rahat eder..

Öğretmene gelirsek, ne bileyim karanlık bir yer :26:yani farkında olmadan mı elini oraya koydu acaba?

hani gündüz ışığı yok ya:26: yani bilemedim ki şimdi..:26:

Belki bir derse daha gir izle adamı, sonra karar verirsin..:26:

sevgiline gelince fazla rahat..:26:

İç sesim ve hislerim tacize uğradığım yönünde. Mantığımsa "Bu adam 5 derste böyle bir şey yapmamış neden şimdi yapsın?" diyor. Üstelik o garaja bir önceki gün de girmiştik ve bu tarz bir hareketini görmemiştim. Emin olmadan hocayı değiştirmeyeyim diyordum ama bilemiyorum şimdi. Erkek arkadaşım da böyle bir tepki verince acaba ben mi abartıyorum demiştim. Sanırım hocayı değiştireceğim ama nasıl bir açıklama yapabilirim ki? Bundan sonraki dersler netleşmiş durumda, önceden de bir sıkıntım yoktu gayet iyiydi. Soracaklardır şimdi bana sebebini :(

evt ..sana sebep soracaklar..Geçerli bir sebep isteyecekler..

senin sebebin de adamı işinden edecek bir sebep..
Belki seni yüzleştirecekler adamla..

Ne bileyim kesin eminsen idareye git..

Eğer hocanı açık açık tacizle suçlamadan değiştirme imkanın varsa bence değiştir. Eğer yoksa biraz daha temkinli davranarak bir dahaki dersinizde iyice gözlem yap.

Erkek arkadaşına gelince, yazdığın ilk mesajda erkek arkadaşının tepkisini görünce direkt olarak "korkak" dedim içimden. Tepkisini kesinlikle rahatlığa, genişliğe yormadım. Nitekim erkek arkadaşının kendisini betimlerken kullandığı ifadelere bakılırsa yanılmamışım da. Maalesef erkek arkadaşın senin arkanı yaslayıp da beni savunur diye düşünebileceğin o ata-erkil ütopyası yiğitlerden değil. Kontrolü devamlı elde tutmayı seven, dominant karakterli ve biraz da erkeksi bir kadın değilsen bu adamla daha fazla vakit harcamaman senin için daha iyi olur.

Merhabalar,

Sinirlerim çok bozuk. Hemen olayı anlatayım. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benden :(

Bugün direksiyon dersine gittim. Hocam erkek ve 5. dersimiz olacaktı bugünkü. İlk 1 saatte bir sıkıntı yoktu. Daha sonra görece ıssız bir yere gittik. Öyle ki etrafımızda bizden başka kimse yoktu (ilk 1 saatte ve önceki derslerin hepsinde insanlar vardı). Arabayı ben kullanıyorum. Derken, bir anda hocamın elinin benim koltuğumda, bacağımın yanında olduğunu fark ettim. Daha önce oraya hiç koymamıştı elini. Birkaç dakika sonra o elin bacağıma değdiğini hissettim ve o paniklerin arabayı istop ettirdim. Sertçe hocaya baktım. Hiç istifini bozmadı, ayağını debriyajdan sert çekme dedi sadece. Elini de çekti o arada. Ve birkaç kez de ben vites atmaya çalışırken elime dokundu. Bu olaylardan önce de sosyal paylaşım sitesinde beni bulamadığını söyledi, ben de hesabımın olmadığını söyleyip kestirip atmıştım. Olaydan sonra da önce de çok resmiydim kısacası. Daha önce de hiç benzer bir muhabbet yaşamadık. Bugün neden bunlar oldu? Gerçekten anlam veremiyorum.

Tüm bu yaşadıklarıma yeterince şok olmuşken konuyu erkek arkadaşıma anlattım. Korktum çünkü açıkçası. Tedirgin oldum. Erkek arkadaşım bu olayı gayet sakince dinledi ve "Valla anlamadım herhalde taciz etmemiştir, iş atmıştır sana hani sevgili olmak babında" dedi. Ben ikinci şok!!!

Erkeklere olan tüm güvenimi kaybetmiş durumdayım. Allah aşkına fikirlerinizi yazın. Sizce tacize mi uğradım? O adamla daha birkaç dersimiz var. Sizce başka bir hoca istediğimi mi söyleyeyim yoksa önce emin mi olayım?Ve erkek arkadaşımın tavrı normal mi? Bu olayı başka kimseye anlatamadım. Yalvarırım yardım edin, ağlamaktan gözlerim şişti :(

Not: "Issız yer"den kastımı bir arkadaş sorunca birkaç mesaj sonra açıkladım. Hepinize teşekkür ederim şimdiden :(((

Sanki teşebbüs etmiş,

elini oraya koyması çok da sorun degil,el eline deger.Üzerinden tutup sana vites geçirmeyi de gösterebilir.Önemli olan bunu yaparken ne tavırla yaptıgı...Dokunmaya meyilli gibi davranıyorsa anlarsın zaten...Ama şu sosyal ağ da seni bulamama mevzuusu garip...Demek ki çok sogukkanlı adam.Denedi..aldı cevabı...

bana sorarsan özel ders almış ve 1 yılı aşkın süredir araba kullanan yeni bir şöfor olarak BOŞUNA BU ADAMLA DEVAM ETME...
Parasını peşin ödediysen hocayla rahat edemediğini başka hoca istedigini kursuna anlat.Dilerim tek bir adamla muhatap degilsindir.

Muhakkak degiştirirler.Öyle miydi böyle miydi? Bir daha yapar mı? ne yapsa anlam vermeye çalışmaktan dersi de anlamazsın,mazallah kaza vs ye de çok acık bir ruh hali...Parana da yazık ayrıca...Benim öğretmenim kadındı...Kadın hoca tut madem...Risk olmayıversin..Bir de ucuzculardan klasik sarı alyans geciriver parmagına:)) sosyal ag vs soramasın denyolar...Çokk güzeliz galiba:)) Kolay gelsin...herşey bir yana araba kullanmak stresine ragmen çok özgüven kazandıran ve müthiş zevkli bir şey...Kazasız belasız günler diliyorum.

Bu adama üzülme de erkek arkadaşının seninle niyeti ciddi değil ablası haberin olsun...ben nişanlıyken minibüste sarkıntılık etmeye çalışmıştı biri .nişanlım olayı ögrenince evlenene kadar beni akşamları eve bırakmıştı ve sinirden turp gibi kızarmıştı:)) normali bu...emin olamaması normal de sana iş atmış demesi ikinci garip olay...

Son düzenleme:
Back
X