- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.965
- 598
- Konu Sahibi selinderdinn
-
İmzan yoksa kanıtlarsın yukarıdaki bayan doğru söylüyor.Eger abonelik işlemleri için zamanında imza atmadiysaniz dava açıp borcun size ait olmadığını bir kaç imza örneği ile kanitlarsınız. Benzer bir durum İnternet aboneliği için arkadaşımın başına geldi babası habersiz İnternet almış ve ödememiş icra gelince bilgisi oldu ve dava açtı sizde böyle bir yol izleyin daha sağlıklı olur
Barodan adli yardım aldım üzerine birşey yoksa maaşı yoksa büyük ihtimalle avukat verirler.İmkanınız yoksa en azından barodan avukat talep edip şikayetçi olun babanızdan. O tarz programların amacı başka.
Evlenirken 20 yaşındaymışSiz şuan 20 yaşındaysanız 2019 da daha reşit bile değilsiniz elektriği 18 yaşından küçük birinin üstüne yapabiliyorlar mı ya?
Ama hep diyorum banane diyor bende evlaidmi düşünüyorum sonuçta bu borç benim degil herşey elimde kanitliTvye cikarsan baban beni rezil ettin diyip hic birsey odemeyebilir
Ters tepmesin sonra
Baba ödeyemez sen zaten öyle
Oldu da ödeyen olmadi belki birileri yadım edecek eğer Esra Erol sizi sever reytingler b
Babam çevresine biraz düşkündür ve borcun onu olduğu gibi biliyor ben ise kızımı düşünüyorumYahu Esra Erol'a çıkınca odeyecekse hiç durma ancak o program düşündugunuz şekilde işlemiyor.
İzlenmeniz düşük ise 2. Yayına bile cagirilmazsiniz..
Ayrıca baba programa katılacak yahut arayacak şeklinde bir şart da yok,bir avukata danışmanız daha doğru olur.
Babamın ödemesi istiyorum kendisi varlıklı ve borcun kendisi olduğunu biliyor bildiği halde bana bunu yapıyor ben zaten fakirim ve evladim var kendisi yaptığı gunahYahu Esra Erol'a çıkınca odeyecekse hiç durma ancak o program düşündugunuz şekilde işlemiyor.
İzlenmeniz düşük ise 2. Yayına bile cagirilmazsiniz..
Ayrıca baba programa katılacak yahut arayacak şeklinde bir şart da yok,bir avukata danışmanız daha doğru olur.
Evet 25 bin ver olay çözülür dedi ama bende o para yokBabaya bak agir dolandirici. Hic avukatla gorustunuz mu o ne diyor? Dolandiricilik davasi da acilabilir.
Özel hayat zaten babam o benim öz babamEsra Erol da daha çok özel hayatlar işlenmiyor mu?
dolandırıcılık işlenmiyor sanki
imzan vs yoksa nasıl senin üzerine hala anlamadım
şehrinizin elektrik dağıtımına başvurunu yaptın mı?
Hayır abonelik bile yoktu hiçbişey nasıl yapmış bilmiyorum ama tanıdığı çok insan var onlara para vermiş olabilirKacak elektrigi sizin ustunuze yıkmayı nasil becerdi bi detaylica anlatsanıza?
Evin var olan aboneligi sizin ustunuze miydi?
Özel hayat zaten babam o benim öz babam
Hayır abonelik bile yoktu hiçbişey nasıl yapmış bilmiyorum ama tanıdığı çok insan var onlara para vermiş olabilir
Evlenince 2019 yılında değişti değilIkametiniz o evde mi?
Sikayet etseniz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?