Sizce televizyona cikmalimiyim?

Baba ödeyemez sen zaten öyle

Esra erol a çıkıp bir çıkma da kurtulamazsınız bir dünya şey olucak baban amcanlar aile yaşantınız babanın ciktigi kadınlar aşağlama ezme hakaret vb...

Oldu da ödeyen olmadi belki birileri yardım edecek eğer Esra Erol sizi sever reytingler tavan yaparsa

İmzan yoksa kanıtlarsın yukarıdaki bayan doğru söylüyor.
İmkanınız yoksa en azından barodan avukat talep edip şikayetçi olun babanızdan. O tarz programların amacı başka.
Barodan adli yardım aldım üzerine birşey yoksa maaşı yoksa büyük ihtimalle avukat verirler.

Babam varlıklı ve onun borcu bu benim hiç değil imzam bile yok sadece tuzak yaptı bana ben bunu anlatamıyorum diye çıkmak istedim madurum diye

o program rezil hayatlardan reyting sağan berbat bir show. hukuki yollara başvurun

Babam çevresine biraz düşkündür ve borcun onu olduğu gibi biliyor ben ise kızımı düşünüyorum

Esra Erol da daha çok özel hayatlar işlenmiyor mu?
dolandırıcılık işlenmiyor sanki
imzan vs yoksa nasıl senin üzerine hala anlamadım
şehrinizin elektrik dağıtımına başvurunu yaptın mı?

Babamın ödemesi istiyorum kendisi varlıklı ve borcun kendisi olduğunu biliyor bildiği halde bana bunu yapıyor ben zaten fakirim ve evladim var kendisi yaptığı gunah

Kacak elektrigi sizin ustunuze yıkmayı nasil becerdi bi detaylica anlatsanıza?

Evin var olan aboneligi sizin ustunuze miydi?

Esradansa mugeye çık .Esra da biraz show gerekiyor izlediğim kadarıyla müge de öyle değil ..hemen başvuru yapın bence

Esra Erol da daha çok özel hayatlar işlenmiyor mu?
dolandırıcılık işlenmiyor sanki
imzan vs yoksa nasıl senin üzerine hala anlamadım
şehrinizin elektrik dağıtımına başvurunu yaptın mı?
Özel hayat zaten babam o benim öz babam
Kacak elektrigi sizin ustunuze yıkmayı nasil becerdi bi detaylica anlatsanıza?

Evin var olan aboneligi sizin ustunuze miydi?
Hayır abonelik bile yoktu hiçbişey nasıl yapmış bilmiyorum ama tanıdığı çok insan var onlara para vermiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…