• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce televizyona cikmalimiyim?

Evlenince 2019 yılında değişti değil

Sevgili kardesim, ya su olayi detaylica anlat bizde cozum onerisi dusunelim. Burda avukat kadinlar da var onlar da anlatirsan belki olayla ilgilenirler.

Kacak elektrik borcunu sana yikmak icin, elektrik sirketine sen ve ev arasinda bir illiyet bagi sunmasi gerekir ki adamlarda o elektrigi senin kullandigini dusunup senin adina islem yapsinlar.

Tapu senin ustune mi?

Sevgili kardesim, ya su olayi detaylica anlat bizde cozum onerisi dusunelim. Burda avukat kadinlar da var onlar da anlatirsan belki olayla ilgilenirler.

Kacak elektrik borcunu sana yikmak icin, elektrik sirketine sen ve ev arasinda bir illiyet bagi sunmasi gerekir ki adamlarda o elektrigi senin kullandigini dusunup senin adina islem yapsinlar.

Tapu senin ustune mi?
Hayır benim üstüme hiçbişey yok kesinlikle yok zaten 20 ye basınca evlenip çıktım o apartmandan daha yeni büyümüştüm yani ama bana borç geliyor ben anlamıyorum

Baba ödeyemez sen zaten öyle

Esra erol a çıkıp bir çıkma da kurtulamazsınız bir dünya şey olucak baban amcanlar aile yaşantınız babanın ciktigi kadınlar aşağlama ezme hakaret vb...

Oldu da ödeyen olmadi belki birileri yardım edecek eğer Esra Erol sizi sever reytingler tavan yaparsa
Ben beni sevsin reyting demiyorum benim evladim var ve ben madurum benim degil borç adıma ne tapu ne abonelik ne bisey hiç bisey 20 yaşında evlenip çıktım borç kağıtları gelmeye başladı ben anlamıyorum iste sorun bu itiraz ediyorum kabul edilmiyor onuda anlamiyorum

Hukuki olarak hakkını ara. haklıyken haksız duruma düşme. Elindeki dellilere göre değerlendirilir. Söylediğin gibi ise ispatı zor değil. Borcun nakli prosedürü de düşünülebilir. Aile arasındaki dolandırılma vakaları çok da dikkate alınmıyor bilginizee..

Kacak elektrigi sizin ustunuze yıkmayı nasil becerdi bi detaylica anlatsanıza?

Evin var olan aboneligi sizin ustunuze miydi?
Hayır değildi evde benim değildi baba evinden koca evine geçtim 20 yaşında sonra babam bizi arayıp evine davet etti sonra kovdu borç gelmeye başladı söyledik bizde böyle böyle borç geliyor dedik dediki ben öderim sorun etmeyin benim borç dedi ödemedi 3 yılı geçirdi böyle sorun bu

Hukuki olarak hakkını ara. haklıyken haksız duruma düşme. Elindeki dellilere göre değerlendirilir. Söylediğin gibi ise ispatı zor değil. Borcun nakli prosedürü de düşünülebilir. Aile arasındaki dolandırılma vakaları çok da dikkate alınmıyor bilginizee..
dikkate alınmıyor derken savcılık aşaması için söyledim. Yani ceza yargılaması boyutu. Hukuki olarak sonuna kadar gidilebilir.

Şimdi bir apartman düşünün dairede babam yaşıyor eşiyle bizlerde başka dairede yaşıyoruz 4 kız ama yaşlarımız küçük babamızla yaşamıyoruz abonelik falan hepsi dedemin üstüne hepimiz evleniyoruz sonra ben evleniyorum 20 yaşında sonra babam beni ve esimi evine davet ediyor sonra bana borç kağıtları geliyor elektrik ne abonelik.ne bisey hiçbişey yok adıma babama söylüyoruz bunu ben öderim borç benim sen takma diyip oyalıyor borc üstüne borc olunca banane sen öde diyen bir babaya dönüşüyor ve ikametlerimde benim daire 8 de oturduğum yazıyor borç gelen kâğıtta daire 7 yazıyor bu nasıl oluyor da itirazlarim kabul olmuyor ve benim.kizim var o var diye zaten bukadar sıkıntı oluyor benim iicn borc onu düşünüyorum benim.olsa borc inanki taksitle esim öder ama bizim değil asla değil maduurm

Hayır benim üstüme hiçbişey yok kesinlikle yok zaten 20 ye basınca evlenip çıktım o apartmandan daha yeni büyümüştüm yani ama bana borç geliyor ben anlamıyorum
O zaman borc hicbir kosulda senin ustune olamaz ama, e devletinde icra sorgulamasi yap, belki ustunde borc yoktur, baban kandiriyordur?

Cunku bahsettigin kosullarda sana borc cikartilamaz, mumkun degil. Babana vekalet mi verdin? Ya da kefil mi oldun?

O zaman borc hicbir kosulda senin ustune olamaz ama, e devletinde icra sorgulamasi yap, belki ustunde borc yoktur, baban kandiriyordur?

Cunku bahsettigin kosullarda sana borc cikartilamaz, mumkun degil. Babana vekalet mi verdin? Ya da kefil mi oldun?
Hayır kesinlikle olmadım.. ve benim adına borç geliyor avukatlar arıyor benim degil diyorum anlamiyorlar haklılar tabiki.. bbundabisey var iste babam hep geçiştiriyor boşver diyor banane diyor ben ödemem diyor ama onun yani benim adıma geliyor ve ben daire 7 de oturmusum yaziyor kâğıtta ikametlerimde işe daire 8 yazıyor iste sorun var madurum iste

Şimdi bir apartman düşünün dairede babam yaşıyor eşiyle bizlerde başka dairede yaşıyoruz 4 kız ama yaşlarımız küçük babamızla yaşamıyoruz abonelik falan hepsi dedemin üstüne hepimiz evleniyoruz sonra ben evleniyorum 20 yaşında sonra babam beni ve esimi evine davet ediyor sonra bana borç kağıtları geliyor elektrik ne abonelik.ne bisey hiçbişey yok adıma babama söylüyoruz bunu ben öderim borç benim sen takma diyip oyalıyor borc üstüne borc olunca banane sen öde diyen bir babaya dönüşüyor ve ikametlerimde benim daire 8 de oturduğum yazıyor borç gelen kâğıtta daire 7 yazıyor bu nasıl oluyor da itirazlarim kabul olmuyor ve benim.kizim var o var diye zaten bukadar sıkıntı oluyor benim iicn borc onu düşünüyorum benim.olsa borc inanki taksitle esim öder ama bizim değil asla değil maduurm

Babanizin aboneligi de dedenin ustune mi?
Daire 7 ve daire 8'in abonelikleri dede ustunde mi?

borç kağıtları dediğin kağıtlara bakmak lazım. Borcun sebebi de araştırılmalı. borç benim değil diyorsan hiç endişelenme. ispat edilir. hukuki danışmanlık almanı öneririm

borç kağıtları dediğin kağıtlara bakmak lazım. Borcun sebebi de araştırılmalı. borç benim değil diyorsan hiç endişelenme. ispat edilir. hukuki danışmanlık almanı öneririm
Işte benim durumum hiç yok canım kaynana eline bakıyorum oda iyi biri değil beni sevmez bahane arar durur eşimde borç bizim değil seninde değil boşver diyip duruyor ama öyle.olmuyor iste avukatlar arıyor bende caresiizm

Konu cok karisik ama evinize gelen icra kagitlarina vaktini gecirmeden itiraz etmeyi ihmal etmeyin.

Itiraz etmeyince borcu kabul etmis sayiliyorsunuz yanlış bilmiyorsam.

Baslik da bi sekilde bir avukat arkadasin dikkatini cekerse destek olur herhalde.

Konu cok karisik ama evinize gelen icra kagitlarina vaktini gecirmeden itiraz etmeyi ihmal etmeyin.

Itiraz etmeyince borcu kabul etmis sayiliyorsunuz yanlış bilmiyorsam.

Baslik da bi sekilde bir avukat arkadasin dikkatini cekerse destek olur herhalde.
Keşke olsa 3 yaşında kizim var zor durumdayim annemde yok benim kaynana zaten zalim babam zaten beni tuzağa düşüren o vicdanı yok . Kağıtları babam saklamış bana hepsini bir verdi buda onun bir oyunu geçmiş yani zamanı borc 165 bin tl

Yahu Esra Erol'a çıkınca odeyecekse hiç durma ancak o program düşündugunuz şekilde işlemiyor.
İzlenmeniz düşük ise 2. Yayına bile cagirilmazsiniz..
Ayrıca baba programa katılacak yahut arayacak şeklinde bir şart da yok,bir avukata danışmanız daha doğru olur.
Evet bende babama seslenecektim baba böyle yapma ben zor durumdayim herşeyi biliyosun borcun senin olduğunu bile biliyorsun öde borcunu diyecektim zaten

Back
X