Sizce terk etmek mi yoksa terk edilmek mi zor?

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
62
Muğla
mirmirmirmirTerk etmekle, terk edilmekte aynı şey bana göre. Çünkü sonuç olarak bir ilişki sona eriyor. Alışkanlıklardan vazgeçmek ve ilişkiyi unutmak zaman alabilir....ikisi de zor olur bence..allah kimseye yaşatmasın...senağlamasenağlama
baktım ama bu konuyu açılmış olarak göremedim...

sorunun cevabını yazmışsın zaten gamyoncuiremsu niye açıldıysa konu

Eğer giden kişi yeni birini bulup da gidiyorsa onun için hiç sorun olmuyor sonuçta ona canım,cicim diyecek biri oluyor...Ama terk edilen sonuna kadar o kişiye bağlı ve başkasını düşünemiyecek şekilde terk edildiyse,terk edilen çok büyük boşluğa düşüyor...Terk edilen hala seviyor ve yüzüstü bırakılıp gittiyse helede baskası için bu çok ağır oluor...Onun için bence terk edilen için yaşamak daha zor...

eğer karşı tarafın bir hatasından, uyuzluğundan dolayı terkediyorsan terketmek gayet kolay. :lepi:
ama sevginin bittiği/oluşmadığı için terkediyorsan ve karşı tarafın seni sevdiğine eminsen terketmek çok zor. :çok üzgünüm:

evet haklısın...terkedilen daha çok etkileniyor...

insanoglunun dogasinda var sanirim
genel anlamda terk edince karsidaki kisi tarafindan kiymete biniyorsun..
terkedilmek herzman icin daha zordur..

kesinlikle canım..aslında iki yönlü de zor...ne terketmek ne de terkedilmek isterdim...

Terk edilmek daha zor bence.Terk etsen üzülürsün belki karşındaki insan için ama için onunki gibi yanmaz acımaz.

bence ne oldugunu anlamadn severek terkedılmek daha zor
terkeden zaten goze almıstr sonunu goremeemıstır ve hazırdır belkı ama kalan ıcın cok acı allah yasatmasın kımsseye

bence sevıyorsanız terk etsenız de terk edılsenız de kendı sevgınızı , aşkınızı terketmek zorunda kalmanız en zoru...

en zoru yaptıgı bir hareket karışsında gururunla başa çıkamayıp terketmek zorunda olmak....
TERKETMEK ZORUNDA KALMAK.... enzoru... hayatı o yapıyor sen terketmek zorunda kalıyorsun ..........................................................

geride kalan hep daha çok acı çeker,terkedilmek daha zor diyorum ben.bi insan aşıksa terk etmez zaten..

kızlar hanı hep terkeden terkedılen olmusuz ya aslında bıde su var benım yasadıgım bısey bu ben terketmek zorunda kaldım.sevdıgım dedıgım ınsan zemınını hazırladı bana sadece bıttı demek kaldı bu daha zor ya da sızce nasıl bı duygu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…