- Konu Sahibi kaderim_48
-
kızlar hanı hep terkeden terkedılen olmusuz ya aslında bıde su var benım yasadıgım bısey bu ben terketmek zorunda kaldım.sevdıgım dedıgım ınsan zemınını hazırladı bana sadece bıttı demek kaldı bu daha zor ya da sızce nasıl bı duygu?
bence terk edilmek çok zor, terk edene kadar akla karayı seçseniz bile çok düşünmüş ve çoğu zaman da ayrılık fikrine alışmış oluyorsunuz, ama birden bire terkedilmek çok zor
Terk edilmek daha zor bence.Terk etsen üzülürsün belki karşındaki insan için ama için onunki gibi yanmaz acımaz.
bence ne oldugunu anlamadn severek terkedılmek daha zor
terkeden zaten goze almıstr sonunu goremeemıstır ve hazırdır belkı ama kalan ıcın cok acı allah yasatmasın kımsseye
bence sevıyorsanız terk etsenız de terk edılsenız de kendı sevgınızı , aşkınızı terketmek zorunda kalmanız en zoru...
en kötusu terkedılmekk bence neden mı zaten terk etmek kotu gelmez ınsana sevse terketmez cunku buyzden eğer ben bırısnı terketsem uzulmem fazla cunku ısteyerek yapılmıs bıseyy o an ınsan sadece kendını düşünduğu ıcın karsındakının durumu hıc gozunun onune gelmez bende sözlum tarafından nışana 1 ay kala terkedıldım cok kotu bısey :1no2: cok acı ama suan yenı bı ılıskımm var cok mutluyumm allah hayrlısını versın herseyden oncee :1closedeyes: terkedılmek daha zor allah kımseye yasatmasın :Saruboceq:
mirmirmirmirTerk etmekle, terk edilmekte aynı şey bana göre. Çünkü sonuç olarak bir ilişki sona eriyor. Alışkanlıklardan vazgeçmek ve ilişkiyi unutmak zaman alabilir....ikisi de zor olur bence..allah kimseye yaşatmasın...senağlamasenağlama
baktım ama bu konuyu açılmış olarak göremedim...
sen terkettıkten sonra sana dönmemesı zor olan
terketmenin de terkedilmeninde çeşitli sebepleri vardır. onlara girmeye kalkarsam hiç çıkamam..
dolayısıyla şu yönüyle ele almak istiyorum; kişi seviyorsa karşısındaki insanı terketmez, terkedemez. terkediyorsa -bana göre- sevmiyordur, sevgisi bitmiştir ya da başkasını bulmuştur. bu sebeple terketmek bir anlam ifade etmez onun için. işte bu noktada terkedilen eğer aşıksa olan bu kişiye oluyor. fakat genel olarak bence terkedilmek daha çok acıtır insanı daha fazla koyar..
en zoru yaptıgı bir hareket karışsında gururunla başa çıkamayıp terketmek zorunda olmak....
TERKETMEK ZORUNDA KALMAK.... enzoru... hayatı o yapıyor sen terketmek zorunda kalıyorsun ..........................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?