Sizce terk etmek mi yoksa terk edilmek mi zor?

yaşamış biri olarak sana katılıyorum .yıllar gecmesine ragmen acıcını hala yaşıyorum...

terkedildim ve çok zor... çünkü o verdi kararı ; ben de saygı duydum... O yeni bir ilişki arayışına girdi bense hala onu unutma çabasındayım... Ben onu unutacağım... Acım geçecek... Yeni biri için heyecan duyacağım ve ona alışmaya çalışacağım... Arada geçen zaman ona mı zor bana mı ? :(

çok zor..terketmekte...terkedilmekte...

Eğer giden kişi yeni birini bulup da gidiyorsa onun için hiç sorun olmuyor sonuçta ona canım,cicim diyecek biri oluyor...Ama terk edilen sonuna kadar o kişiye bağlı ve başkasını düşünemiyecek şekilde terk edildiyse,terk edilen çok büyük boşluğa düşüyor...Terk edilen hala seviyor ve yüzüstü bırakılıp gittiyse helede baskası için bu çok ağır oluor...Onun için bence terk edilen için yaşamak daha zor...

Bencede...
Tam da benim durumumu anlatmışsın :(

çok eskiden ahmet altan'ın bir kitabında okumuştum.
''iki kişi ayrılırken şevkatli konuşan taraf aşık olmayan taraftır.''

birini sevmiyorsan terketmek kolaydır. ama sevdiğin halde terkediyorsan bi sebepten dolayı işte o zaman çok zor.

terk edilmekse her zaman zordur..

her ikiside zordur eger terkediyorsan ve buna mecbursan istemeyerek ayriliyorsan bu cok zor:( inananin onu unutmak hayatina yeni bi sayfa acmak hicte kolay degil:(
terkedilmekte cok zor bunu kabullenmek unutmak yani kisacasi ikiside zor:( HAYAT ZOR YADA BIZ ZORLASTIRIYORUZ

iki acının da tadına baktım.ikiside çok kötü. severken terk etmek çok zor olmuştu benim için.ama olmayacaktı şimdi o kadar seviyorsan deneseydin diyecekler ama olmadı ben o kadar cesaretli olamadım çğneyemedim babamı.5 yıl beraberdik ama ayrıldım.farklı şehirlerdeydik.ve üzerinden iki yıl geçtikten sonra bayramda gördüm ve içim sızladı. ne olduğunu daha iyi anladım. Allah ikisinide yaşatmasın.

ikiside acı veriyor kızlar hele birde erkek hiç bir şekilde nedenini söylemeden tekr ediyorsa ayrıldıkdan sonra yabancıymış gibi davranıyorsa dahada acı veriyor

Terk eden konuyu kafasında bitirmiş, planını yapmıştır, hazırdır artık yeni hayatına ama terk edilen şok olur, kötü giden bişiler bile varsa o terk etmeye cesaret edememiş, onsuzluğu sindirememiştir,kalanın durumu daha zor

terkedilmek insana cok koyuyo :)

karsindakini cok asiri sevmiyosan bile o seni terk edince cok kötü oluyosun ve uzun süre unutulmuyo

terketmek bence daha kolay cünkü eger terkediyosan bi sebebi vardir ve kendin ayrildigin icin bunun acisini uzun bi süre cekmezsin kendin istedin sonucta

tabi karsindaki hala seviyosa üzülüyo o ayri konu :(

Ne terkedeyim ne terkedileyim sadece ve sadece mutlulukla dolu aşkın kollarında öleyim.......seviom bea seviom daha ne terketmesin sevda bizi inşallah ya!

ortada karşılıklı bir sevgi varsa ve uzun süredir süren bi ilişkiyse terketmekte,terkedilmekte ölüm gibi:çok üzgünüm:

Terk edilmek terke eden bazı şeyleri zaten göze alıp gidiyor olan terk edilene oluyr

tabiki terkedilmek.terkeden zaten onu gözünden içinden silmişki terkediyor.ayrılmak isteyen kişi neden üzülsünki üzülen ayrılmaz zaten.ama zorunlu ayrılık olabilir onlar istisna

Back
X