sizce topuklu ayakkabıları kimler giymeli ?

acaba nasıl topuklularla oluyosun merak ettim.

Ben kendisini bizzat reelde gördüm..Gayet zarif duruyordu,göze batan bir durum yoktu...Sana da yakışır..Bence boşyere kompleks yapıyorsun..Etrafındakilere aldırma...Canın istiyorsa gönül rahatlılğıyla giy bence........

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Ninewest ve Zara'yı önerebilirim,ama ayaklarım taraklı değil. :// Bu iki markanın ayakkabıları rahat geliyor bana çok.

şanslısın ozaman uzun sa sorun yoktur.onu geçmediğin sürece giyebilirsin

Ben topuklu giyince ya eşimle aynı boyda oluyoruz ya da bazan 1-2 cm onu geçiyorum..Her halükarda eşimin yanında ince duruyorum ama...Topuklu giyince bir kaç cm geçsek ne olur ki...Hiç bir sorun olmaz..Takma bence sende bunu :) Giy yani ....

Canım nezaman ısterse gıyerım bende uzun boyluyum kım ne derse desın keyıf benim değilmi.Düz ayakkabılarımla nekadar rahat hissediyorsam kendimi topuklu ayakkabılarımlada bir okadar seksi ve dişi hissediyorum :9::9::9:

Ben topuklu giyince ya eşimle aynı boyda oluyoruz ya da bazan 1-2 cm onu geçiyorum..Her halükarda eşimin yanında ince duruyorum ama...Topuklu giyince bir kaç cm geçsek ne olur ki...Hiç bir sorun olmaz..Takma bence sende bunu :) Giy yani ....

çook sağolun gerçekten beni mutlu ettiniz

ne çok kısa nede çok uzunlara yakıstırmıyorum. kısa boylularda hani kıyafetı tamamlıyor gibi degıl de boy uzatmak ıcın giyiyormus izlenimi uyandırıyo. topuk boyu kadar bacak varmıs gibi. ki bunların cogu piknige bile topuklu giyerek durumu kanıtlar.. uzunlarda ıse erkeksi durdugunu düsünüyorum. heleki iri yapılıysa gerçekten kötü duruyor. mankenler uzunlar topuk giyiyorlar ancak takdir edilir ki hep kendi boyundaki insanlarla podyumdalar ve kıyafetı tasıyorlar. millet yerde kendi havada oldugunda hos durmuyo. genel cevrem de oyle yorumlar alıyorum. zaten uzun kızları hiç görmedim topukla. 165-175 arasına idealdir diye dusunuyorum. kendim 162yim. bunu neden dedim malum insan kendinde ne varsa onu övme eyiliminde ben gerçekten cevremdeki yorumları aktardım :)

bişe sorucam en fazla ne kadar uzun ayakkabı giyiyosunuz

Ona hiç dikkat etmedim açıkçası.Beğendiğim ayakkabıyı alıyorum.Dediğim gibi bunu ben kafamdan atmıyorum.Ünlü bi ajansta ders veren ünlü bir kadın söyledi bunu . ;) İçin rahat olsun . : )

Ben topuklu da giysem düz ayakkabı da giysem genelde insanlardan uzun olduğum için bir şey farketmiyor... Ha düz giymişim ha 3-5 cm topuklu giymişim her türlü uzun duruyorum çevreme göre..Topuklu ayakkabı giyip erkeksi hava verenine hiç rastlamadım şimdiye dek..Bir de daha kısa boylu arkadaşlarım yanımdayken onlar üzülmesin,rahatsız olmasınlar diye eğilip kambur duruyordum..Sonra bunun gereksiz bir mütevazilik olduğunu düşünüp tekrar dik durmaya başladım... Tabi hiç bir arkadaşımı boyuna kilosuna göre seçmişliğim yoktur...:34: Kalbi,ruhu güzel olan,fesat olmayan herkes canımdır...

ne çok kısa nede çok uzunlara yakıstırmıyorum. kısa boylularda hani kıyafetı tamamlıyor gibi degıl de boy uzatmak ıcın giyiyormus izlenimi uyandırıyo. topuk boyu kadar bacak varmıs gibi. ki bunların cogu piknige bile topuklu giyerek durumu kanıtlar.. uzunlarda ıse erkeksi durdugunu düsünüyorum. heleki iri yapılıysa gerçekten kötü duruyor. mankenler uzunlar topuk giyiyorlar ancak takdir edilir ki hep kendi boyundaki insanlarla podyumdalar ve kıyafetı tasıyorlar. millet yerde kendi havada oldugunda hos durmuyo. genel cevrem de oyle yorumlar alıyorum. zaten uzun kızları hiç görmedim topukla. 165-175 arasına idealdir diye dusunuyorum. kendim 162yim. bunu neden dedim malum insan kendinde ne varsa onu övme eyiliminde ben gerçekten cevremdeki yorumları aktardım :)

Malum insan kimmiş,söyleyin de millet öğrensin ???

Benim boyum 1.72 ve yürüyebilsemm devv topuklu ayakkabılar giyerim ama başaramıyorum komik oluyoo:26::9: Boyla ilgisi yok zarif yürüyebilen her boyda kadın kaldırabilir yüksek ökçeyi...

sıkıntılı kişi kendini ele verdi :) halbuki hiçbi art niyetle dememiştim. zaten art niyetli yazsam dip notu düsmem. forum genelinde hangi konuya girsem bu tür kişilerle karsılasıyorum. konuyu açan arkadasımızın hassasiyet göstermesinden dolayı yazılarımı açıkladım. ayva göbeği oldugu için bunun güzel oldugunu dogrusunun bu oldugunu idda edene bile rastladım. objektif olundugunu düsünmüyorum ve bunu dile getirdim. ayrıca bana soru sorma uslubuna dikkat etmelisin. sayet sanal ortamdayız, belirli olgunlukta yazısmalıyız :) orda malum insanlar demedim. malum, insanlar kendilerinde olan.. seklınde gidiyor. yazılanları saldırma amaçlı değil anlama amaçlı okuyun

Ben topuklu da giysem düz ayakkabı da giysem genelde insanlardan uzun olduğum için bir şey farketmiyor... Ha düz giymişim ha 3-5 cm topuklu giymişim her türlü uzun duruyorum çevreme göre..Topuklu ayakkabı giyip erkeksi hava verenine hiç rastlamadım şimdiye dek..Bir de daha kısa boylu arkadaşlarım yanımdayken onlar üzülmesin,rahatsız olmasınlar diye eğilip kambur duruyordum..Sonra bunun gereksiz bir mütevazilik olduğunu düşünüp tekrar dik durmaya başladım... Tabi hiç bir arkadaşımı boyuna kilosuna göre seçmişliğim yoktur...:34: Kalbi,ruhu güzel olan,fesat olmayan herkes canımdır...
aynen arkadaşlarım sırığa bak gibi laflar söylyor.biraz alişanın eski sevgilisi yeni şarkıcı seda önderi gördüm boy 80 lerde dev gibi topuklular giymiş .böyle kişileri görünce seviniyorum

aynen arkadaşlarım sırığa bak gibi laflar söylyor.biraz alişanın eski sevgilisi yeni şarkıcı seda önderi gördüm boy 80 lerde dev gibi topuklular giymiş .böyle kişileri görünce seviniyorum

Böyle insanların fiziksel görüntülerine dil uzatanların rahatsız olduklarını düşünüyorum açıkçası...Kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş...Kısa boylular için de laflar var bu konuda..Ama ne gerek var kalp kırmaya........

Son düzenleyen: Moderatör:

Keşke insanlar açık yürekli olsa da sonradan bir virgülle kıvırdığını düşünmese...Size art niyetsiz iyi takipler...

Back
X