- 20 Eylül 2009
- 1.271
- 47
- 163
Bence söylenmek istenen şu ; Malum, insan kendinde ne varsa onu övme eğiliminde...Veya ben bi polyannayım![]()
kesinlikle ideal bir forumcusun :) demekki sadırmak amaçlı okunmayınca anlanabiliyormus, tesekkür ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence söylenmek istenen şu ; Malum, insan kendinde ne varsa onu övme eğiliminde...Veya ben bi polyannayım![]()
keske herkes kendiyle barısık olsada komplekslerini boyle su yuzune cıkarmasa. cevabı alıncada mahalle havasına sokmasa. neyse anlayan kişiler varmış. demekki okuyandaymıs sorun. iyi forumlarKeşke insanlar açık yürekli olsa da sonradan bir virgülle kıvırdığını düşünmese...Size art niyetsiz iyi takipler...
keske herkes kendiyle barısık olsada komplekslerini boyle su yuzune cıkarmasa. cevabı alıncada mahalle havasına sokmasa. neyse anlayan kişiler varmış. demekki okuyandaymıs sorun. iyi forumlar
keske herkes kendiyle barısık olsada komplekslerini boyle su yuzune cıkarmasa. cevabı alıncada mahalle havasına sokmasa. neyse anlayan kişiler varmış. demekki okuyandaymıs sorun. iyi forumlar
Bu sözlerinizle kompleksli,mahalle havası vs diye hakaret ederek karşınızdaki insanı tahrik ediyorsunuz....![]()
Bu sözlerinizle kompleksli,mahalle havası vs diye hakaret ederek karşınızdaki insanı tahrik ediyorsunuz....![]()
mesela ben 1.82 boyundayım ve topuklu giydiğimde herkes giyme diyor.sizce uzun boylularda giymelimidir ?
açık yürekli ol kıvırma ve art niyetsiz forumlar denilince aynı hassasiyeti göstermediniz ? orada tahrik yok hmm..peki anlasılan burada hayli ugrasılacak, istediğinizi düsünmekte özgürsünüz. kimsenin bu 2li dialogları okumak istemeyeceğini düsünüyorum. en azından kendim uzatmayacagım. yorumum ve dusuncem bellidir :)
aynen arkadaşlarım sırığa bak gibi laflar söylyor.biraz alişanın eski sevgilisi yeni şarkıcı seda önderi gördüm boy 80 lerde dev gibi topuklular giymiş .böyle kişileri görünce seviniyorum
Simdi baktımm da Seda Önder'in boyu 1.83 hakikatenn :O Tahmin etmezdim o kadar uzun olduğunu minyon duruyor çünkü, demek ki minyonluğun boyla bi ilgisi yok
Şu da var ;çok düz ya da yüksek topuklu ayakkabı giymek sağlık açısından sakıncalı . ; )