sizce topuklu ayakkabıları kimler giymeli ?

Bence yakıştırdıktan sonra herkes giyebilir. Ben biraz kendiyle barışık olma durumu gibi görüyorum... Aynaya baktığında mutluysa kişi, sorun yok... :12:

Keşke insanlar açık yürekli olsa da sonradan bir virgülle kıvırdığını düşünmese...Size art niyetsiz iyi takipler...
keske herkes kendiyle barısık olsada komplekslerini boyle su yuzune cıkarmasa. cevabı alıncada mahalle havasına sokmasa. neyse anlayan kişiler varmış. demekki okuyandaymıs sorun. iyi forumlar

ya bazı uzun boylu arkadaşlarda yüksek topuklu giymeme hatta topuklu giymeme gibi bi çekince oluşuo niye bilmiorum:d yapmayın bunu giyin gezinin salına salına..

keske herkes kendiyle barısık olsada komplekslerini boyle su yuzune cıkarmasa. cevabı alıncada mahalle havasına sokmasa. neyse anlayan kişiler varmış. demekki okuyandaymıs sorun. iyi forumlar

Bu sözlerinizle kompleksli,mahalle havası vs diye hakaret ederek karşınızdaki insanı tahrik ediyorsunuz....:20:

Kompleksi olanlar üstüne alınıyorsa yapacak bir şeyim yok.İyi forumlar size de...

Bu sözlerinizle kompleksli,mahalle havası vs diye hakaret ederek karşınızdaki insanı tahrik ediyorsunuz....:20:

açık yürekli ol kıvırma ve art niyetsiz forumlar denilince aynı hassasiyeti göstermediniz ? orada tahrik yok hmm..peki anlasılan burada hayli ugrasılacak, istediğinizi düsünmekte özgürsünüz. kimsenin bu 2li dialogları okumak istemeyeceğini düsünüyorum. en azından kendim uzatmayacagım. yorumum ve dusuncem bellidir :)

Son düzenleme:

Aman canım boş ver,şurda güzel güzel paylaşımda bulunuyoruz illa gelip bozacaklar huzuru,izin vermemek en iyisi,görmüyorum artık o şahsın yazdıklarını...

topuklu ayakkabı uzun boylu kısa boylu gıymelı dıye ayırt edınerek gıyınecek bırsey degıl .

mesele; bacak boyuna gore ayakkabıyı gıyebılmektır .atıyorum 155-160 cm boya sahıp bırı ,

gıdıp de ıkı katlı platform gıyerse elbette olmaz .kocaman bı ayak goruntusu olur sadece .

bacaklar ıse mınıcık gorunur .oldukca platformsuz ayakkabı secmelerı gerekıyor .ılla platform olacak ıse

gızlı platform ve tek kat olmalıdır .haa bu boylu bayanların ,kafes ayakkabı ve bılekten sarma ayakkabılar

gıymesı de uygun degıldır .bacagı keser cunku .cok uzun boylularda boyuna gore ayakkabı secmelıdır .

her tur model olur uzun boylulara,ama onların da platformu abartmaması gerek dıye dusunuyorum .

uzun bacak ve ınce bılekte en begendıgım ayakkabı turu ; platformsuz sıvrı burun metal ınce topuklu ayakkabı .

enfes gorunuyor bence .zerafet akıyor .kısacası topuklu ayakkabıyı tasıyabılen herkes gıyer .topuklu ayakkabı ben de

,asıllıgı zerafetı uyandırır .yanı kısı topuklu ayakkabı gıyıyorsa asil durabılmelı sahsı fıkrım tabı .

tasıyamıyorsa yurumeyı bılmıyorsa paytak paytak yuruyorsa ,kasılıyorsa kı kasınan ınsanı hemen surat ıfadesınden anlarım kı

o cok komık olur .:9: gıymesın .mesela bazı kısıler kı var kı ; yuruyebılıyor paytak degıl ama ,surat ıfadesın de bı kasılma

var .ıste onlar da gıymesın .

mesela ben 1.82 boyundayım ve topuklu giydiğimde herkes giyme diyor.sizce uzun boylularda giymelimidir ?

Yakışan giyinmeli bence canım.Ben senin kadar uzun değilim,boyum 175 cm ama zayıf olduğum için bazen kendimi safinaz gibi hissediyorum topuklularla.Yani ben kendime çok yakıştıramıyorum.Sana yakışıyorsa giyinmelisin.

açık yürekli ol kıvırma ve art niyetsiz forumlar denilince aynı hassasiyeti göstermediniz ? orada tahrik yok hmm..peki anlasılan burada hayli ugrasılacak, istediğinizi düsünmekte özgürsünüz. kimsenin bu 2li dialogları okumak istemeyeceğini düsünüyorum. en azından kendim uzatmayacagım. yorumum ve dusuncem bellidir :)

Yeterli hassasiyeti gösteriyorum..Elbette istemez kimse..Ona göre seçmeliyiz cümlelerimizi.. Laflarımızın nereye gideceğini hesap etmeliyiz...........Uğraşan yok sizden başka........Benim de uzatmaya niyetim yok..Her bu tarz konu açıldığında birilerine laf dokundurulmuyor mu sinir oluyorum....

aynen arkadaşlarım sırığa bak gibi laflar söylyor.biraz alişanın eski sevgilisi yeni şarkıcı seda önderi gördüm boy 80 lerde dev gibi topuklular giymiş .böyle kişileri görünce seviniyorum

Simdi baktımm da Seda Önder'in boyu 1.83 hakikatenn :O Tahmin etmezdim o kadar uzun olduğunu minyon duruyor çünkü, demek ki minyonluğun boyla bi ilgisi yok

Şu da var ;çok düz ya da yüksek topuklu ayakkabı giymek sağlık açısından sakıncalı . ; )

Şu da var ;çok düz ya da yüksek topuklu ayakkabı giymek sağlık açısından sakıncalı . ; )

Çok yüksek topuklu ayakkabı bel ağrısı yapıyor bende...O yüzden tercih etmiyorum..Bir de benim topuk sorunum var..Ayakkabının arkası sert olunca vuruyor..:((

Geniş taraklı ayaklara sahip olmak zor..Numarası uysa bile rahat edebileceğim bir ayakkabıyı kolay kolay bulamıyorum...:((

Toplu ayakkabı benim vazgeçilmezim boyum 167 ama en başta önemli olan o ayakkabıyla yürümeyi becerebilmek bazılarında görüyorum pişik olmuşda acı çekiyomuş yürüyemiyomuş gibi bi görüntü oluyo :1: bazılarındada adeta bir penguen yürüyüşü mevcut. :37: Birde kalın ayak bileği ve kısa bacak boyu olanlar platformu abarttı mı iğrenç oluyor. Ama senin boyun uzun olduğundan zaten bir endama sahipsin ben sende daha çok platformsuz ortalama 9 cm kadar bir ayakkabının güzel olabileceğini düşünüyorum. Fiziğine göre doğru ayakkabıyı bulduktan sonra her kadın topuklu giymeli bence tabi düzgün yürümek şartıyla :16:

Hanımlar,
lütfen ama lütfen en azından konu boy, vücut ölçüleri, güzellik, giyim kuşam olduğunda polemiğe girmeyin bari.
Zira bu tür konular görecelidir, herkesin zevki, görüşü farklıdır, sizden farklı düşünene saygı gösterin rica ediyorum.

Sevgili brfnyldrm,
konunuza gelecek olursak, topuklu ayakkabı giymenin boyla alakası olmadığını düşünüyorum, ister uzun olun ister kısa eğer taşıyabiliyorsanız topuklu ayakkabı giyebilirsiniz, sırf giymiş olmak için topuklu ayakkabı giyilmez, kimini görüyorum topuklu giymiş ama bacaklar çarpılıyor, topuklunun üstünde duramıyor bile:ssz:

Siz topuklu ayakkabı giymeyi seviyorsanız dış seslere kulak asmayın:34:

Boyla alakasi yok gercekten..kiminde guzel duruyor kiminde guzel durmuyor…insan kendisine yakistiriyorsa ve giydiginde mutlu oluyorsa giysin.

Kendim orta boy topuk tercih ediyorum topuklu giydigimde simdi ise gebeligimden dolayi sadece duz taban giymeye calisiyorum. Zaten ayak sisiyor biraz ayakta kalinca.. kendime ne diye eziyet edeyim dimi?
Buarada ilk ciktigi zaman platform ayakkabilara bitmistim, gidip denedim bir kac tane ama pek begendigimi bulamamistim. Simdide iyiki bulamamisim diyorum….cunku gormekten biktim.

Son düzenleme:
Back
X