Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısa ve cok zayıflara platform topuklar gitmiyor ayakta takoz gibi duruyor ama onun dısında kısa uzun pek farketmiyor uygun olan modeller guzel duruyor kimse uzunsun ne topuklu giyoyrsun diyemez topuklu boy uzatmak icin degil zarif gozukmek icindir hos duruyor yani boyu uzun fizigide orantılıysa kadının benim dikkatimi cekiyor ki nasıl cekmesin manken gibi oluyorlar![]()
gerçekten siz böyle söyleyince çok mutlu oluyorum.annem bile ne topuklu giyiyosun zaten sırık gibisin diyor.yada sen bu boyla koca bulamazsın herkes böyle söylüyor.bulamasam buulamıyım önemli değil.ama bu laflardan bıktım
gerçekten siz böyle söyleyince çok mutlu oluyorum.annem bile ne topuklu giyiyosun zaten sırık gibisin diyor.yada sen bu boyla koca bulamazsın herkes böyle söylüyor.bulamasam buulamıyım önemli değil.ama bu laflardan bıktım
ben simdiye kdr cok uzunsun begenmem diyen erkek duymadım ha tabi herkes kendi boyuna uygun olan insanları begenir o ayrı ama her ne kadar uzun erkekler kısa kızları seviyor gibi bir durum denilsede ben hic gormedim kendi cevremde genelde uzun erkekler uzun kız ister aslında genelleme yapılmıyor bu konularda ya herkesin zevki begenisi cok farklı ama koca bulursunturk erkekleri okdr da kısa degiller 180 uzerinde olan cok var
bu arada abartmamak lazım
uzun erkekler herzaman uzun kız aramazlar
benim eşim çok uzun, ama ben normalim
İnce uzun bacaklı bir bayana çook yakışıyor. Bacakalrım şuanda istediğim incelikte değil. O yüzden bri süredir topuklu ayakkabı giymiyorumBana ne önerebilirsiniz
Bir de İstanbul sokaklarında topuklu ayakkabı ile yürümek eziyet gibi geliyor bana yollar çok bozuk:26:
Benim eşimde 1.91 ama ben 1.70im:26:
ne çok kısa ne çok uzun boylular iki kesimde de çirkin duruyo
en çok orta boylulara yakıştrıyorum
Bilmem yumurta topuk sever misin ama, bence cok hos modeller var..:)
Ya da babet ve sandalet......
bu arada abartmamak lazım
uzun erkekler herzaman uzun kız aramazlar
benim eşim çok uzun, ama ben normalim
ama tabi benle dalga geçmiyorda değil
benim herşeyim büyük, ellerim, bacaklarım, en küçük şeyim sensin diyor
benim eşim 1.90 ben 1.65 :26:
görümcem noktayla virgül diyo
benim eşim 1.90 ben 1.65 :26:
görümcem noktayla virgül diyo
Yok canım öyle nokta virgül denecek kadar da boy farkı değil yani...Görümcen abartmış kanımca...Topuklu giydin mi 1.70-1.75 civarı olursun zaten..