sizce topuklu ayakkabıları kimler giymeli ?

kısa ve cok zayıflara platform topuklar gitmiyor ayakta takoz gibi duruyor ama onun dısında kısa uzun pek farketmiyor uygun olan modeller guzel duruyor kimse uzunsun ne topuklu giyoyrsun diyemez topuklu boy uzatmak icin degil zarif gozukmek icindir hos duruyor yani boyu uzun fizigide orantılıysa kadının benim dikkatimi cekiyor ki nasıl cekmesin manken gibi oluyorlar:27:

kısa ve cok zayıflara platform topuklar gitmiyor ayakta takoz gibi duruyor ama onun dısında kısa uzun pek farketmiyor uygun olan modeller guzel duruyor kimse uzunsun ne topuklu giyoyrsun diyemez topuklu boy uzatmak icin degil zarif gozukmek icindir hos duruyor yani boyu uzun fizigide orantılıysa kadının benim dikkatimi cekiyor ki nasıl cekmesin manken gibi oluyorlar:27:

gerçekten siz böyle söyleyince çok mutlu oluyorum.annem bile ne topuklu giyiyosun zaten sırık gibisin diyor.yada sen bu boyla koca bulamazsın herkes böyle söylüyor.bulamasam buulamıyım önemli değil.ama bu laflardan bıktım

gerçekten siz böyle söyleyince çok mutlu oluyorum.annem bile ne topuklu giyiyosun zaten sırık gibisin diyor.yada sen bu boyla koca bulamazsın herkes böyle söylüyor.bulamasam buulamıyım önemli değil.ama bu laflardan bıktım

Annene çok selamlarımızı söyle tatlım.. Bulunuyor koca,hatta çocuk bile yapılıyor,üstüne üstlük çok da mutlu olunuyor...:34: Etrafta uzun boylu erkekler de var nadir de olsa..Onlar da bizim gibi nadirlerin hayalini kuruyorlar...( Aman ha nadir dedim diye kendini beğenmişlik anlaşılmasın..Ne denilse öyle çekiliyor bu sitede )

ben simdiye kdr cok uzunsun begenmem diyen erkek duymadım ha tabi herkes kendi boyuna uygun olan insanları begenir o ayrı ama her ne kadar uzun erkekler kısa kızları seviyor gibi bir durum denilsede ben hic gormedim kendi cevremde genelde uzun erkekler uzun kız ister aslında genelleme yapılmıyor bu konularda ya herkesin zevki begenisi cok farklı ama koca bulursun :9: turk erkekleri okdr da kısa degiller 180 uzerinde olan cok var

İnce uzun bacaklı bir bayana çook yakışıyor. Bacakalrım şuanda istediğim incelikte değil. O yüzden bri süredir topuklu ayakkabı giymiyorum:50: Bana ne önerebilirsiniz:16: Bir de İstanbul sokaklarında topuklu ayakkabı ile yürümek eziyet gibi geliyor bana yollar çok bozuk:26:

bende isterdim böyle uzun olmak yaa
ama allaha şükür bu halimde iyi :ssz:

takıl kafana göre, eminim yakışıyordur

ben simdiye kdr cok uzunsun begenmem diyen erkek duymadım ha tabi herkes kendi boyuna uygun olan insanları begenir o ayrı ama her ne kadar uzun erkekler kısa kızları seviyor gibi bir durum denilsede ben hic gormedim kendi cevremde genelde uzun erkekler uzun kız ister aslında genelleme yapılmıyor bu konularda ya herkesin zevki begenisi cok farklı ama koca bulursun :9: turk erkekleri okdr da kısa degiller 180 uzerinde olan cok var

bu arada abartmamak lazım :ssz:
uzun erkekler herzaman uzun kız aramazlar
benim eşim çok uzun, ama ben normalim

ama tabi benle dalga geçmiyorda değil
benim herşeyim büyük, ellerim, bacaklarım, en küçük şeyim sensin diyor

Son düzenleme:
İnce uzun bacaklı bir bayana çook yakışıyor. Bacakalrım şuanda istediğim incelikte değil. O yüzden bri süredir topuklu ayakkabı giymiyorum:50: Bana ne önerebilirsiniz:16: Bir de İstanbul sokaklarında topuklu ayakkabı ile yürümek eziyet gibi geliyor bana yollar çok bozuk:26:

Bilmem yumurta topuk sever misin ama, bence cok hos modeller var..:)

Ya da babet ve sandalet......

ne çok kısa ne çok uzun boylular iki kesimde de çirkin duruyo
en çok orta boylulara yakıştrıyorum

bnce isteyen herkes gymeli,,, seviosa kendine yakıştırıosa gysin kimene :))
benm boyum 1.70 hem çok sevdiğimden hem işim gereği sürekli giyiyorum .. 180 olsamda gyerdm 1.60 olsamda seviorum çnkü:32:
ama yakında kocam bni ayakkabılarımla beraber evden kovmazsa iyidir taammm 192 çift ayakkabım var, hedef 250:1::1::118:

Bilmem yumurta topuk sever misin ama, bence cok hos modeller var..:)

Ya da babet ve sandalet......

Şuan babet ve terliklerle idare ediyorum zaten.
Yumurta topuk ayakkabılarda hiç hoş model görmedim şuana kadar. Gerçi almayı düşünmedim desem daha doğru olur. Önerebileceğiniz bir model var mı?

bu arada abartmamak lazım :ssz:
uzun erkekler herzaman uzun kız aramazlar
benim eşim çok uzun, ama ben normalim

ama tabi benle dalga geçmiyorda değil
benim herşeyim büyük, ellerim, bacaklarım, en küçük şeyim sensin diyor

uzun erkeklerin kısa kadınları tercih ettigini soylenir bende onun uzerine dedim hani oyle bir olay yok diye uzun erkeklerinde kısa istemem uzun kız begeniyorum dediklerini biliyorum o acıdan yazdım:32:

Yok canım öyle nokta virgül denecek kadar da boy farkı değil yani...Görümcen abartmış kanımca...Topuklu giydin mi 1.70-1.75 civarı olursun zaten..

beni küçük düşürmeye çalışıyor aklı sıra..
kendi çok uzun, 1.68 :24:

Back
X