- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
acaba nasıl topuklularla oluyosun merak ettim.
Yani............
şanslısın ozaman uzun sa sorun yoktur.onu geçmediğin sürece giyebilirsin
şanslısın ozaman uzun sa sorun yoktur.onu geçmediğin sürece giyebilirsin
bişe sorucam en fazla ne kadar uzun ayakkabı giyiyosunuz???? ???? ??????
Eşim harika olduğunu söylüyor!..
Ben topuklu giyince ya eşimle aynı boyda oluyoruz ya da bazan 1-2 cm onu geçiyorum..Her halükarda eşimin yanında ince duruyorum ama...Topuklu giyince bir kaç cm geçsek ne olur ki...Hiç bir sorun olmaz..Takma bence sende bunu :) Giy yani ....
bişe sorucam en fazla ne kadar uzun ayakkabı giyiyosunuz
ne çok kısa nede çok uzunlara yakıstırmıyorum. kısa boylularda hani kıyafetı tamamlıyor gibi degıl de boy uzatmak ıcın giyiyormus izlenimi uyandırıyo. topuk boyu kadar bacak varmıs gibi. ki bunların cogu piknige bile topuklu giyerek durumu kanıtlar.. uzunlarda ıse erkeksi durdugunu düsünüyorum. heleki iri yapılıysa gerçekten kötü duruyor. mankenler uzunlar topuk giyiyorlar ancak takdir edilir ki hep kendi boyundaki insanlarla podyumdalar ve kıyafetı tasıyorlar. millet yerde kendi havada oldugunda hos durmuyo. genel cevrem de oyle yorumlar alıyorum. zaten uzun kızları hiç görmedim topukla. 165-175 arasına idealdir diye dusunuyorum. kendim 162yim. bunu neden dedim malum insan kendinde ne varsa onu övme eyiliminde ben gerçekten cevremdeki yorumları aktardım :)
Malum insan kimmiş,söyleyin de millet öğrensin ???
Malum insan kimmiş,söyleyin de millet öğrensin ???
aynen arkadaşlarım sırığa bak gibi laflar söylyor.biraz alişanın eski sevgilisi yeni şarkıcı seda önderi gördüm boy 80 lerde dev gibi topuklular giymiş .böyle kişileri görünce seviniyorumBen topuklu da giysem düz ayakkabı da giysem genelde insanlardan uzun olduğum için bir şey farketmiyor... Ha düz giymişim ha 3-5 cm topuklu giymişim her türlü uzun duruyorum çevreme göre..Topuklu ayakkabı giyip erkeksi hava verenine hiç rastlamadım şimdiye dek..Bir de daha kısa boylu arkadaşlarım yanımdayken onlar üzülmesin,rahatsız olmasınlar diye eğilip kambur duruyordum..Sonra bunun gereksiz bir mütevazilik olduğunu düşünüp tekrar dik durmaya başladım... Tabi hiç bir arkadaşımı boyuna kilosuna göre seçmişliğim yoktur...Kalbi,ruhu güzel olan,fesat olmayan herkes canımdır...
aynen arkadaşlarım sırığa bak gibi laflar söylyor.biraz alişanın eski sevgilisi yeni şarkıcı seda önderi gördüm boy 80 lerde dev gibi topuklular giymiş .böyle kişileri görünce seviniyorum
ne çok kısa nede çok uzunlara yakıstırmıyorum. kısa boylularda hani kıyafetı tamamlıyor gibi degıl de boy uzatmak ıcın giyiyormus izlenimi uyandırıyo. topuk boyu kadar bacak varmıs gibi. ki bunların cogu piknige bile topuklu giyerek durumu kanıtlar.. uzunlarda ıse erkeksi durdugunu düsünüyorum. heleki iri yapılıysa gerçekten kötü duruyor. mankenler uzunlar topuk giyiyorlar ancak takdir edilir ki hep kendi boyundaki insanlarla podyumdalar ve kıyafetı tasıyorlar. millet yerde kendi havada oldugunda hos durmuyo. genel cevrem de oyle yorumlar alıyorum. zaten uzun kızları hiç görmedim topukla. 165-175 arasına idealdir diye dusunuyorum. kendim 162yim. bunu neden dedim malum insan kendinde ne varsa onu övme eyiliminde ben gerçekten cevremdeki yorumları aktardım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?