sizce topuklu ayakkabıları kimler giymeli ?

Ben de 1.82'yim.Ajansta zerafet dersi veren ünlü bir kadın,topuklu ayakkabı asıl uzun boylular içindir,demişti.Ben bol bol giyiyorum. ; )

Dediğim gibi her türlü topuklu giyiyorum. :) Manken bu kız kesin ,diyenlere ne demeli ? :1: Kimseyi umursama.

ay saçmalama, gerçekten manken boyundasın ne güzel daha ne istiosun :)
fiziğimde tek eksiğim boy, senin boyunda olmak isterdim :)

benim fazla uzun.gerçekten boyumu hiç sevmiyorum

cok rahatsız oluyosan platform gıyme stiletto ayakkabı gıy onlarda 5 cm bıle olsa cok sexy oluyo...ayıca neyını dert edıosn. kılo almamaya calıs sadce uzun boyun tek eksısı beden buyudukce ırı gorunum... yoksa cok hos

valla ben bazen giymek istemiyorum
cünkü kisa boyluyum ve biraz kilom var..
asiri kilolulara yakistirmiyorum, bilmiyorum :26:

Arkadaşlar madem konu topuklu ayakkabı..Bana şöyle rahat edebileceğim kaliteli bir topuklu ayakkabı markası söyleyebilirmisiniz..Ayakların geniş taraklı ve oval burunlu ayakkabılarda rahat ediyorum...

Topuklu ayakkabıyı yakışan herkes giysin bence..Uzun boylular topuklu ayakkabı giymemeli diye saçma bir düşünce tarzı daha olamaz kanımca.....Ben çok beğeniyorum,giyen kadına zerafet katıyor..Daha kadınsı yapıyor...

ben orta boyluyum ya da öyle olduğumu düşünüyorum:37: ve nezaman istersem topuklu giyerim, yakıştığına da inanıyorum.

uzun boylu olsaydım da mutlaka giyerdim topuklu, kesinlikle farklı bir hava katıyor, özellikle ince uzun ve şekilli bacaklarda:31:

kendini kısıtlama:34:

Son düzenleme:
Back
X