Sizce unutması normal mi?

nutmeg

Never give up!
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
1.198
3.060
53
İyi akşamlar hanımlar, umarım haftanız güzel geçer
Konuya gireyim 1,5 aydır ilişkim var. Ben çift ismim, yani iki ismim var. Ancak birini kullanıyorum, herkes de beni öyle tanır. Ötekini herkes bilmez ama isimlerim birbirine uyumlu. Duyan da unutmaz yani, hiç başıma gelmemişti.
Her neyse evvelsi gün sevgilimle konuşurken, daha önce söylememe rağmen bana öteki ismin neydi diye sordu. Bir başkası unutsa normal karşılaşırım, ama bana aşık olduğunu söyleyen birinin unutması beni oldukça şaşırttı. Daha önce ben de birine aşık olmuştum, onun bırakın ismini unutmayı her zerresini ezbere bilirdim.Beynime kazılıydı yani, elimde olan bir şey değil.
E tabi ismin neydi diye sorunca ben bayağı bozuldum. Aşık olduğunu iddia ediyorsun ve ismimi unuttun öyle mi dedim, iddia etmiyorum gerçek dedi. Ben sessiz kaldım, özürler diledi ama çok üzüldüm.Sizce unutması normal mi?
Bir de yıllık izninin hiçbir gününü benimle kullanmayacak, tamamen memleketinde geçiriyor.Bu da canımı sıkıyor
Bütün bunlar onun bana aşık olduğu inancını sorgulatırken; memur olduğu elit, çok güzel ilçeden benim yaşadığım onunkine göre geri kalmış ilçeye tayin isteyeceğini söyledi. Beni daha çok görmek içinmiş. Öyle güzel bir yeri bırakmak istediğine emin misin dedim, seni daha çok görmek için dedi. Aramız uzak, benim yaşadığım yere atanırsa taşınmak her şeyini değiştirmek zorunda.
Dert bunun neresinde diyebilirsiniz, ama kendisi yine beni çelişkide bırakıyor. Bazen ''çok sevmese neden böyle bir fedakarlık yapsın..'' dedirtiyor, bazen de ''madem çok aşık nasıl böyle bir şeyi aklında tutamaz'' dedirtiyor. Anlayacağınız ben yine araftayım
Not: Ben 21 yaşındayım, kendisi 25 olacak.

''madem çok aşık nasıl böyle bir şeyi aklında tutamaz'' dedirtiyor.

Unutmak deyince direkt B12 vitamini eksikliği geliyor aklıma
Ya isim unutması tuhaf yani, hani atıyorum çayı kaç şekerli içtiğinizi unutmak gibi bir şey değil.
Ama sorması da bir ayrı rahatlık; en azından insan çaktırmadan bi ağızdan alır, bir yerlerden faceden vs vs bilgisine bakma zahmetinde bulunur en azından da bu soruyu sormaz sanki.

Yani aşıksa da baya bi rahat aşık, yayıla yayıla, gelişi güzel bi aşık, herkese aşık, alayına aşık gibi :)

Yani kendi adıma söyliyeyim; olabilir. Bazen kafam o kadar dağınık oluyor ki kendim sorup cevabını aldığım şeyi hatırlamıyorum daha sonra. Önemli bir şeyse o kişiye tekrar soruyorum..

Sana göre birebir söyleyince unutulmayacak gibi gelir ama başkası öyle düşünmez..

Benim esim de ilk sevgililik zamanlarimizda dogum tarihimi karistirir unuturdu hep yani yıl olarak. Ama kendisi bazen unutur boyle seyleri. O boyle cunku. Ben ise herseyi noktasina virgulune kadar hatirlarim :)

Takilmayin yani olur oyle seyler. Sevgi ask boyle kucuk seylerle olculecek olsaydi ...

İsim unutulur mu hiç? Çok ayıp ayrıl gitsin.

1,5 aylık bir ilişki için kimse düzenini bozmaz gibi geliyor bana , sorun bu değil ama bu kısma takıldım , böyle bakınca da ismini unutması mantıksız zaten

Abartacak bir şey yok bunda, her insan aynı değil senin hafızan daha güçlü demek ki...

Kaldıki kayınvalidem eşime seslenirken bütün çocuklarının ismini sayıyor kızlar da dahil...

Ananem anneme seslenirken aynı şekilde bütün çocuklarının ismini sayıyor tek tek...

Kayınvalidem eşimi, ananem annemi sevmediği için mi böyle yapıyor? Hiç ilgisi yok, sadece o an unutulabiliyor. Senin yaşadığınla aynı şeyler bunlar hatta seninki bu durumda çok daha normal...

Anormal bir durum görmedim ben...

guzel bi dertmis ama erkekler kadinlar gibi degilki bizler cok detayciyiz hic bisryi unutmuyoruz 5 yil onceki mevzuyu bile tartisma sirasinda getiririz onlerine bence asik olmamakla ilgisi yok bunun evlenince oyle dertler oluyoki yaninda bu unutma meselesi lokum kalir .Mutluluklar dilerim...

6 senelik evliyim eşim hala senin annenin adı neydi diye soruyor :)
Ama adımı da unutmazdı herhalde

Biraz acayip olmuş
Üstelik yıllık izinde senle hiç olmaması ama senin olduğun ilçeye taşınmak istemesi de garip

bence seni cepte tutuyor
çok kızla konusuyorsa unutmus olabilir diğer adını

Yaşınız kaç?
1,5 aydır birliktesiniz göbek adınızı bilmiyorrsunuz bunda üzülecek birşey yok.
Kadın aklı erkek aklı ... Sen onun dayısının 3. kuşak kuzenin ismini unutmazsın ama o 3.kuşak ne oluyor der sana hatta unuttun mu diye sorarsan yok artık onu nereden hatırlayayım der...

Bana niçin yazdınız bunları?

Ben şuan evli olduğum kişinin doğum tarihini unutmuştum (gün ay yıl dahil ) b12 eksikliği varsa bunlar normal geliyor bana bazen gideceğim yolu, bindigim otobüsü felan da unutuyorum.. siz bir tahlil yaptırın bence hı bu arada eşimi çok seviyorum

Eşim herşeyi unutur, ama herşeyi. Çocuğu parkta falan unutacak diye korkuyorum. Daha yeni doğumgünümü unuttu. Hemde 1 gün önce hatırlattığım halde. Huy olabiliyor bazı insanlarda. Buna takmayın yıllık izninin bir gününü bile size ayırmamasına takın bence. Aynı yerde yaşamıyormuşsunuz. Size vakit ayırmalıydı ama 1,5 aylık ilişki diyorsunuz belki sizden önce yapmıştı planları. Boşverin takmayın kafaya birşeyi

Olur öyle ya insanlık hali.Aşkını sorgulatacak kadar mühim bir şey değil. Tayin isteyecekmiş ayol daha ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…