Sizce unuttumu

Dilan65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
78
31
3
27
Kardeşim 8 aydır öldü 2 aylık damatti esi de akrabamiz cenazeden sonra ailesine götürdük bikacgun önce düğüne gidip ona aldığımız kıyafetlerle süslenip puslenip düğünde halay çekmiş annem çok ağlıyor ne çabuk unuttu diyor o kıyafetleri giyince hiç içi yanmadimi diyor bide sosyal medyadan akrabaları paylaştı orda halay cekerken gorunce yüreğim yandi

Derlerki insan sevdigini kaybedince kirk mum yanarmis hergun biri sonermis 40.gun bir tanesi kalir ve ebediyen sonmezmis.bende ablami kaybettim bazen bisey oluyor guluyorum ama geceyi sormayin hergece binbir agit bin bir feryat.sabaha kadar surer gozyaslarim dualarim.gorunuse aldanmayin

Başınız sağolsun. Unutmamıştır bence düğüne gitmişken eğlenmek istemiştir, insanın arada kafasını dağıtması gerekiyor.
Siz düzenli olarak görüşmüyor musunuz? Birbirinizi arayıp soruyor musunuz?

Belli bir zaman sonra insanın içi yansa da dünya hayatına devam ediyor tabi içi sönmeyen hayatına eskisi gibi devam edemeyen bir anne kalır zaten geriye kalan herkes bir şekilde hayatına devam etmek zorunda düğüne de gidilir oynanır da ama bunları yaparken içinde bir yerde o kalır kendimden biliyorum canımdan çok sevdiğim teyzemi kaybettim ama senesini dolmadan hayatımıza devam ettik mecburen her gülüp oynadığımda içimde bir yer acıyor o geliyor aklıma ama yine de devam ediyorsun hayata

Hayır ona aldığımız hattı kırdı yeni hat aldı ramazan bayraminda kardesimin mezari basinda babam kalp krizi bile geçirdi aramadı haberi oldu halde

İçinde ne yaşadığını bilemezsiniz ki. Eşini kaybetti diye hayatı boyunca yas tutamaz. Sizin hassasiyetiniz de anlıyorum. Üzgünsünüz tabi ki. Ama hayat devam ediyor.

Sağolun evet haklısınız ama bana çok erken geldi

Eş kaybı çok çok zordur eminim ama siz kızın hayatını bitirmesini, bundan sonra hiç bir şeyden zevk almamasını mı istiyorsunuz?

Babamı kaybettikten 3.5 ay sonra yeğenimi nişanladık. Annem de dahil hepimiz güldük, eğlendik, halay çektik, oynadık. Niye biliyor musun? Çünkü ölenle ölünmüyor, çünkü hayata bir yerinden tutup adapte olmamız gerekiyordu. 15-16 ay oldu babamı kaybedeli, acısı geçmedi, unutmadık. Hala onu konuşuyor, onu özlüyoruz. Ama hayat devam ediyor.

Bırakın o kızcağız da hayatın ucundan tutsun artık, siz de aynı şeyi yapın. Üzerinden zaman geçmiş, kendinizi toparlayın.

Gerçekten unuttu mu bilemeyiz çok üzücü birşey bazı insanlar cabuk atlatabiliyor kişiden kişiye değişir ama bi annenin yandığı kadar kimse yanamaz Allah sabır versin size.

Belkide yok saymak istiyordur artık hayata yeniden başlamak istiyordur.
Nitekim sizlede görüşmüyormuş zaten.
Başınız sağolsun anne olarak üzülür elbette ama malesef kimse anne gibi yanmaz.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Ben hiçkimseyi kınamamak taraftariyim bu tip durumlarda aslında.
ama düşünüyorum da insan özellikle mutlu, eğlenceli gunlerde yanında kaybettiği kişiyi de gormek istiyor. gencecikmis, 2 aylık esini kaybetmek herkesi etkiler yaralar eminim. 2 ayda kötü bisey bile yasamamistir muhtemelen.
anne ve es kaybetmek aynımıdır bilemem ama ben de annemi kaybedeli 8 ay oldu. şuan kim evlenirse evlensin gidip dugununde oynayamazdım heralde. yanımda annemi de gormek isterdim.
yakınlarından çok sevdiği birini kaybeden herkes beni anlayacaktır. ben de anneniz gibi hissederdim galiba. kimse istemez kızın hayatini bitirip evine kapanıp ağlamasını tabi ki. ama şaşırtıcı bir durum benim gozumden de.

Sizi anlıyorum çünkü her gece bende o durumdayim

Hayır ona aldığımız hattı kırdı yeni hat aldı ramazan bayraminda kardesimin mezari basinda babam kalp krizi bile geçirdi aramadı haberi oldu halde

Onu da suçlamayın hiçbir şey yapmamanıza rağmen böyle yapıyorsa onun da psikolojisi iyi değildir. Siz kendi çekirdek ailenizle tutun yasınızı. Artık o halay da çekebilir veya isterse evlenebilir. Annenize söyleyin gelininin yaptıklarını düşünüp üzülüp durmasın. Yaşadıklarınız çok ağır. Bırakın gelin ne yaparsa yapsın.

Tabiki herkes hayatına devam edecektir oda inada yazık günah ne hayaller ne umutlar vardı bizde buna sasiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…