Hayır ona aldığımız hattı kırdı yeni hat aldı ramazan bayraminda kardesimin mezari basinda babam kalp krizi bile geçirdi aramadı haberi oldu haldeBaşınız sağolsun. Unutmamıştır bence düğüne gitmişken eğlenmek istemiştir, insanın arada kafasını dağıtması gerekiyor.
Siz düzenli olarak görüşmüyor musunuz? Birbirinizi arayıp soruyor musunuz?
Sağolun evet haklısınız ama bana çok erken geldiBaşınız sağolsun. Unutmamıştır bence düğüne gitmişken eğlenmek istemiştir, insanın arada kafasını dağıtması gerekiyor.
Siz düzenli olarak görüşmüyor musunuz? Birbirinizi arayıp soruyor musunuz?
Amin inşallah rabbim kimseye göstermesinAnnenizin gözüyle olaya baktığımda hak veriyorum. Rabbim göstermesin ben onun yerinde olsam bende böyle hissedebilirdim. Allah sabır versin mekanı cennet olsun.
Gerçekten unuttu mu bilemeyiz çok üzücü birşey bazı insanlar cabuk atlatabiliyor kişiden kişiye değişir ama bi annenin yandığı kadar kimse yanamaz Allah sabır versin size.Kardeşim 8 aydır öldü 2 aylık damatti esi de akrabamiz cenazeden sonra ailesine götürdük bikacgun önce düğüne gidip ona aldığımız kıyafetlerle süslenip puslenip düğünde halay çekmiş annem çok ağlıyor ne çabuk unuttu diyor o kıyafetleri giyince hiç içi yanmadimi diyor bide sosyal medyadan akrabaları paylaştı orda halay cekerken gorunce yüreğim yandi
Amin kardeşim.Amin inşallah rabbim kimseye göstermesin
Sizi anlıyorum çünkü her gece bende o durumdayimDerlerki insan sevdigini kaybedince kirk mum yanarmis hergun biri sonermis 40.gun bir tanesi kalir ve ebediyen sonmezmis.bende ablami kaybettim bazen bisey oluyor guluyorum ama geceyi sormayin hergece binbir agit bin bir feryat.sabaha kadar surer gozyaslarim dualarim.gorunuse aldanmayin
Allah razı olsunBelkide yok saymak istiyordur artık hayata yeniden başlamak istiyordur.
Nitekim sizlede görüşmüyormuş zaten.
Başınız sağolsun anne olarak üzülür elbette ama malesef kimse anne gibi yanmaz.
Hayır ona aldığımız hattı kırdı yeni hat aldı ramazan bayraminda kardesimin mezari basinda babam kalp krizi bile geçirdi aramadı haberi oldu halde
Tabiki herkes hayatına devam edecektir oda inada yazık günah ne hayaller ne umutlar vardı bizde buna sasiriyoruzBaşınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Ben hiçkimseyi kınamamak taraftariyim bu tip durumlarda aslında.
ama düşünüyorum da insan özellikle mutlu, eğlenceli gunlerde yanında kaybettiği kişiyi de gormek istiyor. gencecikmis, 2 aylık esini kaybetmek herkesi etkiler yaralar eminim. 2 ayda kötü bisey bile yasamamistir muhtemelen.
anne ve es kaybetmek aynımıdır bilemem ama ben de annemi kaybedeli 8 ay oldu. şuan kim evlenirse evlensin gidip dugununde oynayamazdım heralde. yanımda annemi de gormek isterdim.
yakınlarından çok sevdiği birini kaybeden herkes beni anlayacaktır. ben de anneniz gibi hissederdim galiba. kimse istemez kızın hayatini bitirip evine kapanıp ağlamasını tabi ki. ama şaşırtıcı bir durum benim gozumden de.
Onu da suçlamayın hiçbir şey yapmamanıza rağmen böyle yapıyorsa onun da psikolojisi iyi değildir. Siz kendi çekirdek ailenizle tutun yasınızı. Artık o halay da çekebilir veya isterse evlenebilir. Annenize söyleyin gelininin yaptıklarını düşünüp üzülüp durmasın. Yaşadıklarınız çok ağır. Bırakın gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?