Sizin de başınız sağolsun yürekteki ateş hiç sonmezUnutmamistir bunu yazarken bile gözlerim dolu dolu babam öleli 4sene oldu şuramda ki acının ne tarifi var ne benzeri bende gülüyorum eğleniyorum ama bu unutmak mı asla
Tabiki herkes hayatına devam edecektir oda inada yazık günah ne hayaller ne umutlar vardı bizde buna sasiriyoruz
Annedir yüreği dayanmıyor
Annedir yüreği dayanmıyor
Ben elimden geldiği kadar acmiyorum ama akraba olduğumuz için arayıp söylüyorlar gelinimiz normalde kuzenim yani dayımın kızı o yüzden olan biteni hep söylüyorlar milletin ağzını kapatamiyosunannenizin öyle düşünmesi çok normal. insanin aklina geliyor oyle fikirler. siz ona gelinin yaptığını hatırlatmayin, görseniz de görmezden gelin. anneniz daha fazla üzülmesin.
bilemeyiz insanların içinde ne var, içinden ne yaşıyor bilemeyiz. inşallah annenize de allah sabir versin.
Ben doğru bulmuyorum tamam düğüne gittin otursaydin hemen kalkıp oynamanın zamanı degildi bana goreHalay çekip süslenmek için çok acele etmiş içinden gelmiş demekki
Dayınızla görüşmüyor musunuz. Yengenizle veya? Neden böyle bıçak gibi kesildi ilişkiniz. Keşke dayınız annenizi rahatlatcak bir şeyler söylese.Ben elimden geldiği kadar acmiyorum ama akraba olduğumuz için arayıp söylüyorlar gelinimiz normalde kuzenim yani dayımın kızı o yüzden olan biteni hep söylüyorlar milletin ağzını kapatamiyosun
Ben elimden geldiği kadar acmiyorum ama akraba olduğumuz için arayıp söylüyorlar gelinimiz normalde kuzenim yani dayımın kızı o yüzden olan biteni hep söylüyorlar milletin ağzını kapatamiyosun
Biz hala kendimizde değiliz çünkü kardeşim çok genci 19 yaşındaydı tek erkek kardeşimdi ve eşine çok aşıktıBazisi sevgiliden ayrilir yillarca yas tutar kendine gelmez bazisi da sizin gelin gibi olur.. Anneniz ve sizin icin cok zor. Allah rahmet eylesin
Annemden bende ona yaniyoruzİster unutsun ister unutmasın yaptığı büyük ayıp, kurtlandıysa evde açıp müziği oynasaymış kendi kendine ama insanların gözü önünde oynanır mı öyle süslenip püslenip ya insan bi yasını tutar bir süre, 8 ay çok bi zaman değil ki, içi kan ağlıyo olsa bile dışarı aksini yansıtması büyük saçmalık olmuş
Ben elimden geldiği kadar acmiyorum ama akraba olduğumuz için arayıp söylüyorlar gelinimiz normalde kuzenim yani dayımın kızı o yüzden olan biteni hep söylüyorlar milletin ağzını kapatamiyosun
Ben doğru bulmuyorum tamam düğüne gittin otursaydin hemen kalkıp oynamanın zamanı degildi bana gore
Bizim açımız bize yetiyor onun bu hali iç yakıyor kardeşime üzülüyorum sadecebu millet kimse artık allah cezalarını versin zaten.. millet diye diye insan ne acısını yaşayabiliyor ne derdini paylaşabiliyor. hele de dayı kızıysa bence daha da sasirtici. yani halasının kocası kalp krizi geçirmiş oluyor hem kayinbabasi hem enistesi galiba değil mi? ailenizden kopmak için fazla acele etmiş gibi. yine de hakkında hic konuyu uzatmamaya çalışın bence soranlara yorum yapmayın iyi veya kötü.
Amin cumlemizeÇok üzüldüm ya size, annenize başınız sağolsun, zaten zor bir dönemden geçiyorsunuz bide böyle şeyler canınızı sıkmış, görmezden gelin yapacak bişey yok, kalan sağlarınıza ömür versin Allah
Kızmıyorum hakkım yok buna annemin gözyaşlarına üzülüyorumZorla mı evlendirildi acaba kızcağız, mecbur mu kaldı? Bu devirde kuzeniyle isteyerek evlenecek çok insan yoktur sanıyorum.
Sizin doğru bulmamanız bir şey değiştirmez, o doğru bulmuş ki öyle davranmış. Anlıyorum acınız çok büyük, onun da sizinle birlikte bu acıyı yaşamasını istiyorsunuz ama belli ki o yas dönemini atlatmış, sizinki kadar uzun sürmemiş. Bu yüzden kızmanız doğru değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?