Severek evlendiler zorla olmadiKızmıyorum hakkım yok buna annemin gözyaşlarına üzülüyorum
Acele etmiş dedim zaten bana kalsa da hiç doğru değil düğüne gittiyse bile oturmalıydı içinden gelmesi garip. bence çok seviyor yada üzülüyor olsaydi kalkıp oynayamazdı içinden gelmezdi. Allah size sabır versin çok zor keşke gelin hanım kurtlarını evde dokseymis hayat ne kadar devam ediyor desek bile ölene bir süre saygı duyulmaliBen doğru bulmuyorum tamam düğüne gittin otursaydin hemen kalkıp oynamanın zamanı degildi bana gore
Severek evlendiler zorla olmadi
Cennet mekan olsun kardeşinize, sabırlar dilerim.
Bir de dayınızın kızıymış gelininiz.
Neden sizinle bağlarını direkt kopardı. Dayınız yengeniz de sizinle görüşmüyor mu?
Bu kısımlar da çok can yakıcı.
Aynı fikirdeyim.Bana anlatılmayan noktalar var gibi geliyor ama konu sahibini üzmemek adına soramıyorum. Kafamda oturmadı konu.
Bence bilip bilmeden bu kadar sert konuşmayın ikiside resitti ve birbirlerine asiktilar tam tersine biz kabul etmedik daha erken diye ama kardeşim çok istedi ve evlendiler zorla olan bişey bu acıyı yaşadığımız için icimiz yaniyor bu kadarKardeşiniz 19 yaşındaymış, kız muhtemelen reşit bile değildi evlendiklerinde. Gencecik gezip eğlenmesi, okuması, yeni insanlar tanıması gereken bir kızcağızı evlendirmişsiniz, üstüne iki aylık eşini kaybetmiş. Üzerinden aylar geçmiş. Fazla olgun düşünce bekliyorsunuz küçücük kızdan, anneniz de siz de.
Allah razı olsunAğlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar, bu kadar.
Başınız sağ olsun
Bence bilip bilmeden bu kadar sert konuşmayın ikiside resitti ve birbirlerine asiktilar tam tersine biz kabul etmedik daha erken diye ama kardeşim çok istedi ve evlendiler zorla olan bişey bu acıyı yaşadığımız için icimiz yaniyor bu kadar
altınlar için bağlantıları kopardılar gelinin altınlarını istediler babamlar vermediCennet mekan olsun kardeşinize, sabırlar dilerim.
Bir de dayınızın kızıymış gelininiz.
Neden sizinle bağlarını direkt kopardı. Dayınız yengeniz de sizinle görüşmüyor mu?
Bu kısımlar da çok can yakıcı.
Kardeşiniz her iki tarafın da canı ciğeri.altınlar için bağlantıları kopardılar gelinin altınlarını istediler babamlar vermedi
Nasıl yani kendi takılarını mı vermediler?altınlar için bağlantıları kopardılar gelinin altınlarını istediler babamlar vermedi
Aynı fikirdeyim.
Yoksa normal bir insan böyle düşmanca bir tutum sergilemez. Hat değiştirmek, kalp krizinde aramamak.
Herşeyden önce evlat acısı çeken öz be öz halası..
Kardeşiniz neden vefat etti
Dur ihtarına uymadığı için arkadaşı polis ateş açmış ve arka koltukta oturan kardeşime isabet etmis
Hem düğünden gelenler hem ailenin ona taktiklariNasıl yani kendi takılarını mı vermediler?
İste dinimizde de hukukta da o altinlarin amaci tam da gelininizin durumu icindir.altınlar için bağlantıları kopardılar gelinin altınlarını istediler babamlar vermedi
Aynen oyleAllah ölümü dağlara denizlere vermiş ..
Dağlar yarılmış çatlamıs denizler köpürmüş.
İnsanlara vermiş bakmış bir yerde cenaze olurken diğer yerde dğün bayram..
Şimdi cenaze evleri bile yemekli eş dost toplantısına döndü..
Ne bekliyoruz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?