- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Anneler 3 yaşında kızım varçok aşırı yaramaz değildir aslında,,ama aşırıderecede sevgim vee eminim her anne böyledir.. Şimdi ben kızımla evcilik ,ev içinde sobe, boyama ,, müzik açıp dans etme biçok şeyi yaparım ama dışarıda hiçbir çocukla oynamasını hazmedemiyorum nedeni ise aile apartmanındayım eltimin ,görümcemin çocukları var ve birbirlerine asla abi abla kelimesi kullanmazlar.. Bunu geçtim hakaret daha 6 yaşında olan 12 yaşındakine mal gerizekalı der sirir olsamda müdale etmek bana düşmez.. Benim telefonumda (youtube oyun vs yok olmazda ) çocuğum telefonla gelişim çağında beynini boş şeylerle doldursun istemiyorum. Hatta zararlı diye emzik , biberon ,plastik hiçbirşey vermedim. Ama çocuktur dışarıda arkadaşlık kursun falan deniliyor oturduğum mahalle çok kültürlü değil !! Küçük çocukların ağzında ne küfürler (( ya ben parka ,pikniğe götürüyorum zaten ev hapsinde değil ama sizce iletişimsiz bir çocukmu olur ilk çocuğum kötü kelime ağzından çıksın istemiyorum hele küfür!!!
Aslında taşınma konusunda benim konu çok karışık çok uzun hikayem var bundan ama sadece çocuğum için en iyisini yapmak ilk hedefim..Çocuk büyüdüğü çevreden çok etkileniyor. Bu konular sizin için önemliyse, daha nezih bir semte taşınmanız daha iyi olur.
Kimseyi yargılamak haddim değil ama o çocuklarında anneleri var neden onlar rahatsız değilElbette cocuugn yanlis kisilerle arkadaslik etmemsi iyi bir durum ama cocugun arkadsa, soyallesmeye de ihtiyaci var. Bence de daha iyi bir yere tasinin, cocuk orda arkadaslik kursun. Hayatboyu evde tutacak haliniz yok ya.
Okul için aynı semtte oturmam çünkü herkes rahan çocuk başımdan gitsinde nasılsa büyüyor mantığndalar!!Kültürlü biyere taşinin o zaman. Bu cocuk okula gidecek illa ki ve her çeşit cocuk olacak sizin çevrenizden de dahil. Şuan bu yaptiginizin anlami nedir yani
Ya benim öz teyzemin oğluyla 3 ay var arasında çocuk annesinin kafasına bardak fırlatmış telefonunu sürahinin içine atmış kızımı ısırdı elinden kan geldi resmen çok kötüyüm bu durumda herkesin çevresinde böylemiiikararsiz kaldim ben de ya,
yani evet hakaret kufur falan kimse istemez cocugu ogrensin de, bu sekilde hic arkadasi olmadan da nasil olacak ki,
hadi komsu cocuklari gereksiz diyelim de kuzenleri ile de gorusturmemek nasil olacak.
yani bu durumda sanirim en iyisi, sizin belirlediginiz alanlarda sosyallestirmeye calismak.
parka goturuyorum demissiniz ama o yeterli olmaz.
Ben çalışıyorum haftaiçi işten gelince çocugumu arada çıkarıyorum parka veya kapı önüne orda da çocuklar var bu arada benimki 14 aylık çocuk sürekli evde ananeyle genel itibariyle gezmeyi vs seven biri değilimdir evi tercih ederim.Çocukta genelde evde o yüzden.Fakat karşı komşunun çocugu gelsin arada nasıl mutlu oluyor veya yanından geçen çocukları görsün çok hoşuna gidiyor.Bende küfürlü ortama bırakmak istemezdim çocugumu.Yarım gün oyun grubuna verseniz hem arkadaş edinir.Böyle çocugunuz arkadaş görmeyerek belki paylaşımcı vs olmayabilir arkadaşlarıyla da zaman geçirmesi lazımAnneler 3 yaşında kızım varçok aşırı yaramaz değildir aslında,,ama aşırıderecede sevgim vee eminim her anne böyledir.. Şimdi ben kızımla evcilik ,ev içinde sobe, boyama ,, müzik açıp dans etme biçok şeyi yaparım ama dışarıda hiçbir çocukla oynamasını hazmedemiyorum nedeni ise aile apartmanındayım eltimin ,görümcemin çocukları var ve birbirlerine asla abi abla kelimesi kullanmazlar.. Bunu geçtim hakaret daha 6 yaşında olan 12 yaşındakine mal gerizekalı der sirir olsamda müdale etmek bana düşmez.. Benim telefonumda (youtube oyun vs yok olmazda ) çocuğum telefonla gelişim çağında beynini boş şeylerle doldursun istemiyorum. Hatta zararlı diye emzik , biberon ,plastik hiçbirşey vermedim. Ama çocuktur dışarıda arkadaşlık kursun falan deniliyor oturduğum mahalle çok kültürlü değil !! Küçük çocukların ağzında ne küfürler (( ya ben parka ,pikniğe götürüyorum zaten ev hapsinde değil ama sizce iletişimsiz bir çocukmu olur ilk çocuğum kötü kelime ağzından çıksın istemiyorum hele küfür!!!
Ya benim öz teyzemin oğluyla 3 ay var arasında çocuk annesinin kafasına bardak fırlatmış telefonunu sürahinin içine atmış kızımı ısırdı elinden kan geldi resmen çok kötüyüm bu durumda herkesin çevresinde böylemiii
Ya benim öz teyzemin oğluyla 3 ay var arasında çocuk annesinin kafasına bardak fırlatmış telefonunu sürahinin içine atmış kızımı ısırdı elinden kan geldi resmen çok kötüyüm bu durumda herkesin çevresinde böylemiii
Ne yaparsanız yapın çocuğunuzu bu kadar korunaklı yetiştirerek onu hayata hazırlayamazsınız.Anneler 3 yaşında kızım varçok aşırı yaramaz değildir aslında,,ama aşırıderecede sevgim vee eminim her anne böyledir.. Şimdi ben kızımla evcilik ,ev içinde sobe, boyama ,, müzik açıp dans etme biçok şeyi yaparım ama dışarıda hiçbir çocukla oynamasını hazmedemiyorum nedeni ise aile apartmanındayım eltimin ,görümcemin çocukları var ve birbirlerine asla abi abla kelimesi kullanmazlar.. Bunu geçtim hakaret daha 6 yaşında olan 12 yaşındakine mal gerizekalı der sirir olsamda müdale etmek bana düşmez.. Benim telefonumda (youtube oyun vs yok olmazda ) çocuğum telefonla gelişim çağında beynini boş şeylerle doldursun istemiyorum. Hatta zararlı diye emzik , biberon ,plastik hiçbirşey vermedim. Ama çocuktur dışarıda arkadaşlık kursun falan deniliyor oturduğum mahalle çok kültürlü değil !! Küçük çocukların ağzında ne küfürler (( ya ben parka ,pikniğe götürüyorum zaten ev hapsinde değil ama sizce iletişimsiz bir çocukmu olur ilk çocuğum kötü kelime ağzından çıksın istemiyorum hele küfür!!!
iyi yapıyorsunAnneler 3 yaşında kızım varçok aşırı yaramaz değildir aslında,,ama aşırıderecede sevgim vee eminim her anne böyledir.. Şimdi ben kızımla evcilik ,ev içinde sobe, boyama ,, müzik açıp dans etme biçok şeyi yaparım ama dışarıda hiçbir çocukla oynamasını hazmedemiyorum nedeni ise aile apartmanındayım eltimin ,görümcemin çocukları var ve birbirlerine asla abi abla kelimesi kullanmazlar.. Bunu geçtim hakaret daha 6 yaşında olan 12 yaşındakine mal gerizekalı der sirir olsamda müdale etmek bana düşmez.. Benim telefonumda (youtube oyun vs yok olmazda ) çocuğum telefonla gelişim çağında beynini boş şeylerle doldursun istemiyorum. Hatta zararlı diye emzik , biberon ,plastik hiçbirşey vermedim. Ama çocuktur dışarıda arkadaşlık kursun falan deniliyor oturduğum mahalle çok kültürlü değil !! Küçük çocukların ağzında ne küfürler (( ya ben parka ,pikniğe götürüyorum zaten ev hapsinde değil ama sizce iletişimsiz bir çocukmu olur ilk çocuğum kötü kelime ağzından çıksın istemiyorum hele küfür!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?