- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Tek çözüm taşının.Anneler 3 yaşında kızım varçok aşırı yaramaz değildir aslında,,ama aşırıderecede sevgim vee eminim her anne böyledir.. Şimdi ben kızımla evcilik ,ev içinde sobe, boyama ,, müzik açıp dans etme biçok şeyi yaparım ama dışarıda hiçbir çocukla oynamasını hazmedemiyorum nedeni ise aile apartmanındayım eltimin ,görümcemin çocukları var ve birbirlerine asla abi abla kelimesi kullanmazlar.. Bunu geçtim hakaret daha 6 yaşında olan 12 yaşındakine mal gerizekalı der sirir olsamda müdale etmek bana düşmez.. Benim telefonumda (youtube oyun vs yok olmazda ) çocuğum telefonla gelişim çağında beynini boş şeylerle doldursun istemiyorum. Hatta zararlı diye emzik , biberon ,plastik hiçbirşey vermedim. Ama çocuktur dışarıda arkadaşlık kursun falan deniliyor oturduğum mahalle çok kültürlü değil !! Küçük çocukların ağzında ne küfürler (( ya ben parka ,pikniğe götürüyorum zaten ev hapsinde değil ama sizce iletişimsiz bir çocukmu olur ilk çocuğum kötü kelime ağzından çıksın istemiyorum hele küfür!!!
Anneler 3 yaşında kızım varçok aşırı yaramaz değildir aslında,,ama aşırıderecede sevgim vee eminim her anne böyledir.. Şimdi ben kızımla evcilik ,ev içinde sobe, boyama ,, müzik açıp dans etme biçok şeyi yaparım ama dışarıda hiçbir çocukla oynamasını hazmedemiyorum nedeni ise aile apartmanındayım eltimin ,görümcemin çocukları var ve birbirlerine asla abi abla kelimesi kullanmazlar.. Bunu geçtim hakaret daha 6 yaşında olan 12 yaşındakine mal gerizekalı der sirir olsamda müdale etmek bana düşmez.. Benim telefonumda (youtube oyun vs yok olmazda ) çocuğum telefonla gelişim çağında beynini boş şeylerle doldursun istemiyorum. Hatta zararlı diye emzik , biberon ,plastik hiçbirşey vermedim. Ama çocuktur dışarıda arkadaşlık kursun falan deniliyor oturduğum mahalle çok kültürlü değil !! Küçük çocukların ağzında ne küfürler (( ya ben parka ,pikniğe götürüyorum zaten ev hapsinde değil ama sizce iletişimsiz bir çocukmu olur ilk çocuğum kötü kelime ağzından çıksın istemiyorum hele küfür!!!
[/QUOT
en iyisini yapiyorsun canim bende hic cikarmam disari bir kere komsuyla iletisime gecti turlu kelimeler cikti agzindan disarda oyun kulturu yoktur biz goturuz ailece yapariz herseyi icini ferah tut 6 yasinda oglum var eskiden cok ustume geldiler yabani olur vs.su an oglumdaki farkliligi gorebiliyorum aynen devam
Okul için aynı semtte oturmam çünkü herkes rahan çocuk başımdan gitsinde nasılsa büyüyor mantığndalar!!
Bende sıkıntılı çocuklarla oynatmak istemiyorum çocuğumu. Herkesin çocuğu aynı değil; zarar vereni var, kötü bir şey öğreteni var. Ortalık onun bunun saçma sapan çocuklarıyla kaynıyor. Bi yerde haklısınız yani.Anneler 3 yaşında kızım varçok aşırı yaramaz değildir aslında,,ama aşırıderecede sevgim vee eminim her anne böyledir.. Şimdi ben kızımla evcilik ,ev içinde sobe, boyama ,, müzik açıp dans etme biçok şeyi yaparım ama dışarıda hiçbir çocukla oynamasını hazmedemiyorum nedeni ise aile apartmanındayım eltimin ,görümcemin çocukları var ve birbirlerine asla abi abla kelimesi kullanmazlar.. Bunu geçtim hakaret daha 6 yaşında olan 12 yaşındakine mal gerizekalı der sirir olsamda müdale etmek bana düşmez.. Benim telefonumda (youtube oyun vs yok olmazda ) çocuğum telefonla gelişim çağında beynini boş şeylerle doldursun istemiyorum. Hatta zararlı diye emzik , biberon ,plastik hiçbirşey vermedim. Ama çocuktur dışarıda arkadaşlık kursun falan deniliyor oturduğum mahalle çok kültürlü değil !! Küçük çocukların ağzında ne küfürler (( ya ben parka ,pikniğe götürüyorum zaten ev hapsinde değil ama sizce iletişimsiz bir çocukmu olur ilk çocuğum kötü kelime ağzından çıksın istemiyorum hele küfür!!!
Ahhh canım bende aynen senin gibiyim kaynana olacak insan yanımda ve kayınpederim ilk çocugum yüz vermekte bir numaralar ama bakmaya gelince hiç biri oralı olmuyo eşimde dahil tek yüz vermeyen benim benim çocugum değilmi ben nasıl yetiştirirsem öyle yaparım siz kimsiniz yani değilmi içimi açtın vallahi eltimde üstümde oturuyo onun çocuguyla benimki yan yana gelince ortalık yıkılıyo ama tek olunca sakin evde ben senin gibi dans etmekmiş resimmiş gibi aktiviteler yapamıyorum malesef şu kaynanayla yaşama derdi beni hasta edicek napıcam bilmiyorum....Anneler 3 yaşında kızım varçok aşırı yaramaz değildir aslında,,ama aşırıderecede sevgim vee eminim her anne böyledir.. Şimdi ben kızımla evcilik ,ev içinde sobe, boyama ,, müzik açıp dans etme biçok şeyi yaparım ama dışarıda hiçbir çocukla oynamasını hazmedemiyorum nedeni ise aile apartmanındayım eltimin ,görümcemin çocukları var ve birbirlerine asla abi abla kelimesi kullanmazlar.. Bunu geçtim hakaret daha 6 yaşında olan 12 yaşındakine mal gerizekalı der sirir olsamda müdale etmek bana düşmez.. Benim telefonumda (youtube oyun vs yok olmazda ) çocuğum telefonla gelişim çağında beynini boş şeylerle doldursun istemiyorum. Hatta zararlı diye emzik , biberon ,plastik hiçbirşey vermedim. Ama çocuktur dışarıda arkadaşlık kursun falan deniliyor oturduğum mahalle çok kültürlü değil !! Küçük çocukların ağzında ne küfürler (( ya ben parka ,pikniğe götürüyorum zaten ev hapsinde değil ama sizce iletişimsiz bir çocukmu olur ilk çocuğum kötü kelime ağzından çıksın istemiyorum hele küfür!!!
Benim çocuklarım böyleYa benim öz teyzemin oğluyla 3 ay var arasında çocuk annesinin kafasına bardak fırlatmış telefonunu sürahinin içine atmış kızımı ısırdı elinden kan geldi resmen çok kötüyüm bu durumda herkesin çevresinde böylemiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?