- 15 Temmuz 2019
- 558
- 1.706
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Çocuğa ümit verip verip yarı yolda bırakmışsınız. Kafasını karıştırmayın daha fazla.Benim konuştuğum bir çocuk vardı yazmıştım buraya belki hatırlarsınız neyse bu çocukla annem konuştuğumu öğrendi bazı sıkıntılar yaşadım teli falan aldı teli yeni aldım ama çocuğa şey dedim bir daha annemin güvenini sarsmak istemiyorum konuşmamak bizim için daha hayırlı vs çocuk askerde şuan sonra bana tamam Merve tamam yazıp üç nokta koydu birkaç kere yine annem yüzünden aynı şeyleri yaşadık belki askerde olmasa bu kadar önemsemezdim çocuğun kimsesi yok benden başka annesi babası ayrı halasında falan kalıyordu kendimi kötü hissediyorum sizce yanlış mo yaptım
Ailesiyle sorunları var görüşmüyorlar 18 çocukla sosyal medyadan tanıştığım için hırlı mı hırsız mı diyorÇocuğun niye kimsesi olmasın ki sizden başka. Ailesi ayrı olabilir ama hayattalar sonuçta. Birde yaşınız kaç anneniz hala elinizden telefon alabiliyor?
Of dikkat etmemişim nasıl silicemÖncelikle ismini konudan silmelisin. Askerde birine böyle yazmak kötü ama kesin karar verin. Olmazsa olmaz uzatmayın. Ayrıca İlişkiler acıma üzerine kurulmaz.
Bir kere konuşmuşsun artık geri adım atma ayrıca üzülme de kimsesi yok diye çok kız bulur sosyal medyadanAilesiyle sorunları var görüşmüyorlar 18 çocukla sosyal medyadan tanıştığım için hırlı mı hırsız mı diyor
Ailesiyle sorunları var görüşmüyorlar 18 çocukla sosyal medyadan tanıştığım için hırlı mı hırsız mı diyor
Ya reelde hiç görüşmedik ve nasıl desem sigara içen kardeşini öldüresiye döven birisiSebep neydi ? Eğer gereksiz konuysa karşınızdaki için doğru birşey yapmışsınız
Ya reelde hiç görüşmedik ve nasıl desem sigara içen kardeşini öldüresiye döven birisi
Hayır işte onun korkusu da var annem beni düşündüğü için kadın kaç kere uyardı ben askerde diye kıyamadım yazdımAnnende haklı olabilir. Hiç görüştünüz mü yüzyüze?
Hayır bana üstün körü anlattı işte sözümü dinlemezse sonu böyle olur tarzı demiş annesi ayıramamış kadın tabak fırlatmış en son kardeşine bunları yapan bana ne yapmazSigara içtiği için mi dövmüş kardeşini?
Mesela soyadını falan söylemiyor zamanı gelince öğrenirsin falan diyorSigara içtiği için mi dövmüş kardeşini?
Hayır bana üstün körü anlattı işte sözümü dinlemezse sonu böyle olur tarzı demiş annesi ayıramamış kadın tabak fırlatmış en son kardeşine bunları yapan bana ne yapmaz
Mesajları okursanız sebebini anlarsınız reelde hiç görüşmedik annem tanımıyoruz etmiyoruz diyor ki haklıAnneniz niye istemedi ki?Güvenini sarsacak ne yapıyorsunuz bir de siz hiç flört edip evlenmeyecek misiniz?Hani hayırsız biridir,sizi üzüyordur,kötü alışkanlığı vardır,yaşınız küçüktür,orda anne baba müdahale etmekte haklı sonuçta evlatlarına zarar gelsin istemezler.Ama sebepsiz yere evlatlarına böyle engel koymamalı anne babalar.Yazık bir de askerdeymiş.
Konuyu düzenle seçeneği idi sanırım...Of dikkat etmemişim nasıl silicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?