Sizce yanlış mı yaptım?

Benim yazdıklarıma yazdıklarınız kel alaka
Ramazanda uyuyormusunuz diye sormamışım
Ben çocuklar öğlen uykusundayken uyumadımı yazmışım
Mecburiyetmiş gibi dayatamanızın sebebi nedir?
Her insan her fırsata uyumaz
Hasta olmadığım sürece gündüz uyumam, siz uyuyun banane?
İyi tamam işte herkes bir değil herkesin uykusundan kime be demek istedim ben de. Ramazanı da örnek olsun diye yazdım örnek hani misal meselâ. Daha ne kadar açık ve basit yazabilirim bilmiyorum

Merhabalar
İkiz bebeklerim var ve 8 yaşında da büyük oğlum. Bugün kayınvalidem bebeklere bu hafta bakıcı bakamayacagi için bakmaya gelecek. Ben de hazırlıklar için uğraşıyordum akşam yemeğine denk geliyor çünkü geldiği saat. Ev dağınık darma duman. Bebekleri uyuttum tam işlere başlayacağız eşim gitti yattı. Ben de kalk bak işimiz çok yapabileceğimiz tek vakitteyiz dedim yatmaya devam etti. Ben de madem öyle anneme gidip kahve içeceğim dedim. Niye o yatarken ben kendimi harap edeyim ya sinir oldum. Daha pastani yapmadın git pastani yap dedi. Bu pastayı sen tercih ettin birlikte yapmiyorsak yapamiycam dedim. O da annemi alıp yemeğe götürüp eve getirirm ne yapıyorsan yap dedi kızdı yatmaya devam etti. Ben de çıktım evden. Uyanınca beni çağır dedim. İçim içimi yiyor hazırlıksızim diye ama bir yandan da neden tek başıma yapayım ki diyorum. Hata mı ettim eve mi döneyim sizce :KK43:
Yaa tabiki de dönün illa o pastayı ya da iyi yemekler zorunda değilsiniz ya da eviniz derli toplu olmak zorunda değil. Çünkü anladığım kadarıyla yetiştiremiyorsunuz. Siz evinize dönün gerekirse birşeyler eksik olsun ya da olmasın ama o evde siz eksik olmayın. Hele ki kayınvalideniz gelirken evin kadını olarak kapıyı siz açın. Gerekirsr eşinize dışarıdan eve sipariş verelim deyin

Sevgili mükemmel anneler. Anneme gittim kahvemi içtim geldim. Bebeklerim, bizzat anneleri olarak benim doyurup uyuttugum bebeklerim ve eşim uyuyor hala büyük oğlumda dün ödevini ben, annesi olarak, bizzat ben yaptirdigim icin tv izliyor. Şimdi evimi bizzat kendim toplayacağım ve evin hanımı olarak bizzat ben pastami yapacağım. Müsterih olunuz 🤣

Lohusa depresyonu ya da ağır depresyon tanisi mesajını da şimdi gördüm. :)) Çok güldüm.
Hepinize güzel günler dilerim.
Bir gün eşim hiç yardımcı değil başlıklı bir yazı yazarsanız şayet kürekle geleceğim.

Sevgiyle kalın. Geceleri çocuklarınız uyurken başını beklemek gibi (rahatsızlığı olan bebekleri ayrı tutuyorum) psikopatca işler yapmamanızı ve biraz kendine güveni olan, hayatta kalma becerisi yüksek çocuklar yetiştirmeniz dileğiyle.

Muhtemelen boş boş dolanmadigim için bizzat ben, evin anası ve hanımı olarak, iş yapacagimdan dolayı buraya bakamayabilirim. Siz bol vakti olan mükemmel hanımlar merak etmeyiniz diye bunu da belirteyim dedim.

bakin sorun uyuyup uyumamaniz degil esiniz sizin gittiginizin bile farkinda degil adam yatiyor cocuk icerde kalksa balkona ciksa 8 yasindaki cocuk mu farkedicek mesela . cocugunuzun yanina kivrilip uyumanizla bu bir degil
ikincisi bebek bakimi konusunda gayet iyiyim sukur guvenli annelige cok onem veririm .Allah korusun isim geregi cocuklarda cok kaza gordum
Hayır anlamadığım 8 yaşındaki çocuğun bakıma ihtiyacı yokmu? Herkes bebelere odaklanmış ama 8 yaşda yalnız kalmaya müsait bir yaş değilki

Konu sahibesi siz etkisiz eleman eşten yakınan üye değil miydiniz? Önceki konunuzu bırakayım buraya herkesin aşırı siniri bozulmuştu ben de dahil.

Valla ablacım eşin ayı misali habire kış uykusunda, habire devrilip yatıyor, adam çocuğunu maça götürmekten acizdi yanlış hatırlamıyorsam. Sen de buna kalk iş yap demişsin, yapmaz tabi anca popo devirip yatıyor sen de köşede saçını başını yoluyorsun. Önceki konuda şöyle adama neden 3 çocuk demiştik adamın sizin aileye hiçbir katkısı yok, tek ya da 2 çocuğun olsaydı durma boşan git derdim ama 3 çocuğun var Allah yardımcın olsun.

Hayır anlamadığım 8 yaşındaki çocuğun bakıma ihtiyacı yokmu? Herkes bebelere odaklanmış ama 8 yaşda yalnız kalmaya müsait bir yaş değilki
Yahu alt tarafı 1 saat dışarı çıkmış. Kadın kocası uyanıkken, bebekleri ona vermişken dışarı çıksa ama kocası sonra uyusa ne olacak? Bu kadının hiç mi özel Alanı olmasın. Bu kadar abartılmaz ki olay. Anne ne kadar sorumlu ise baba da o kadar sorumlu. Adam da mabadını devirip yatmasın o zaman

Yahu alt tarafı 1 saat dışarı çıkmış. Kadın kocası uyanıkken, bebekleri ona vermişken dışarı çıksa ama kocası sonra uyusa ne olacak? Bu kadının hiç mi özel Alanı olmasın. Bu kadar abartılmaz ki olay. Anne ne kadar sorumlu ise baba da o kadar sorumlu. Adam da mabadını devirip yatmasın o zaman
Ben tüm sorumluluk kadındamı demişim?

Hmm mesela camdan düşse hayatda kalabiliyor yani? Kaçıncı levelde bu aşamaya geliyorlar?
Çok şükür akıl sağlığı yerinde camdan düşmemesi gerektiğini biliyor. Siz ne yetistiriyorsunuz bilmiuorum ama ben çocuk yetiştiriyorum. Bu yaştaki çocuk da normal şartlarda ve zekada bu yetiye sahip oluyor. Allah herkese nasip etsin. Çok ilginç gelecek ama caddeyi üst geçitten geçip markete de tek başına gidiyor. Süt filan alıyor bize. Arka parka bisikletine binip gidebiliyor. Yani olması gereken her normal 8 yaşındaki çocuk gibi...

Konu sonuca varmış gibi zaten ama disari çıkmak neden bu kadar abartılmış anlamış değilim. Baba uyuyor olsa da daha önce tecrübe edilmiş evde bu durum. 8 yaşındaki çocukta kardeşlerinin sesini duyup babasını uyandırabilir, çocuğa çocuk emanet etmek değil ki bu. Ne kadar abartılmış.

annesi uyurken parmagi celik kapiya sikisip kopan cocuk gordum .adam uyudgu icin de bunu vurgulamak istedim yoksa babasi uyanik olsa baksin tabi .he kaynanaya pasta borek hayatta yapmam ikizlerle o ayri
Kusura bakma da cidden kafayı yemişsin..annesi uyurken diyorsun.. Sizin mantıkla Anneler uyumasın mı diyelim ne diyelim? Kadın 3 çocuklu hemde çalışıyor demek ki pratik yolları öğrenmek zorunda kalmış az bir nefes alma ihtiyacını bile çok görüyorsunuz.
8 yaşında çocuk okula giden bir çocuktur ikizlerin kalktığını babaya haber verebilir. Kadın eve gelmiş yemeği yapmış ödevini yaptırmış kaynanasına pasta yapacak içiniz rahat olsun

İyi tamam işte herkes bir değil herkesin uykusundan kime be demek istedim ben de. Ramazanı da örnek olsun diye yazdım örnek hani misal meselâ. Daha ne kadar açık ve basit yazabilirim bilmiyorum
Adam evde ama uyuyor. Abisine bıraktım diyor. Abi 8 yaşında.
Düz sorumsuzluk bu.
Adam uyurken camdan düşedebilirler, ocakla oynayabilirler. Adam uyuyor .
Uyanık babaya emanet edilse tepki gelmez. Basbaya 8 yaşında çocuğa güveniyor.

Konu sonuca varmış gibi de zaten de disari çıkmak neden bu kadar abartılmış anlamış değilim. Baba uyuyor olsa da daha önce tecrübe edilmiş evde bu durum. 8 yaşındaki çocukta kardeşlerinin sesini duyup babasını uyandırabilir, çocuğa çocuk emanet etmek değil ki bu. Ne kadar abartılmış.
Aynısını düşünmüşüz

Konu sahibesi siz etkisiz eleman eşten yakınan üye değil miydiniz? Önceki konunuzu bırakayım buraya herkesin aşırı siniri bozulmuştu ben de dahil.

Valla ablacım eşin ayı misali habire kış uykusunda, habire devrilip yatıyor, adam çocuğunu maça götürmekten acizdi yanlış hatırlamıyorsam. Sen de buna kalk iş yap demişsin, yapmaz tabi anca popo devirip yatıyor sen de köşede saçını başını yoluyorsun. Önceki konuda şöyle adama neden 3 çocuk demiştik adamın sizin aileye hiçbir katkısı yok, tek ya da 2 çocuğun olsaydı durma boşan git derdim ama 3 çocuğun var Allah yardımcın olsun.
Aynen oyum ben. Çok şükür eskiye göre bin kat iyi ama bazen böyle ayarları değişiyor :)) üç çocuk bir ve ikiz şeklinde oldu. İyiki de olmuşlar ya. Aile terapisti ne gittik çok daha iyiyiz şükür çok şükür... Şimdi birlikte iş yapiyiruz. Telefonu bırakmam gerek artık.. 😘

Çok şükür akıl sağlığı yerinde camdan düşmemesi gerektiğini biliyor. Siz ne yetistiriyorsunuz bilmiuorum ama ben çocuk yetiştiriyorum. Bu yaştaki çocuk da normal şartlarda ve zekada bu yetiye sahip oluyor. Allah herkese nasip etsin. Çok ilginç gelecek ama caddeyi üst geçitten geçip markete de tek başına gidiyor. Süt filan alıyor bize. Arka parka bisikletine binip gidebiliyor. Yani olması gereken her normal 8 yaşındaki çocuk gibi...
Vayy bayağı süper mario misali
Tebrik ederim
Ee ozaman kardeşlerinede o baksın? Malum okul tatilide yaklaşiyor koca çocuk olmuş baksın bebelere ne uğraşiyorsunuz eş, kv yada bakıcıyla

Bende çocuk yetiştiriyorum
Ama çok kiymetliler benim için
Süte, ekmeğe falan eşimi yolluyorum o yüzden eğer kendim gidip alamayacaksam

Back
X