- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi bilgilitugba
Günaydınnnnnnnn kızlar erkek arkadaşım eskişehirde pazar günleri tatil yaklaşık iki aydır orda ve bi kaç haftalık işten tanıdığı bir arkadaşı var sonra o şahıs işten ayrılmıştı her neyse bugün pazar tatil günü normalde yanıma istanbula gelecekti bende dedemi kaybettimiz için uygun olmayacağını söyledim daha sonra dün iş çıkışı eve gitti yemeğini yedi beni aramış ben görmedim sonradan geri döndüm dışardan geliyordu sesi nerdesin sen dedim aşkımın yanına geliyorum süpriz olacaktı ama tutamadım kendimi dedi dün akşam bende sevindim neyle geliyorsun otobüsü nasıl buldun bu saatte dedim arkadaş ahmet var ya onun motosikletiyle bileciğe gidiyoruz onların orda önceden kullandıkları ev varmış kimse olmayacak orda kalıcaz sabah tekrar yola çıkcaz dedi niçin bilecik dedim arkadaşın taksidi varmış onu ödeyecek dedi motor küçük motormuş bir saatlik olan bilecik az bastıkları için üç saat çekti gece On ikide Bilecik'te oldular é sabah istanbula yola çıkacaklar atıyorum dokuzda akşam beş gibi istanbulda olacak bana çok saçma geldi kendine eziyet etmene gerek yok canım dedim olsun balkondan bile görsem razıyım dedi boşu boşuna gelecekti bu sabah sekizde aradım zaten içime sinmedi telefonu açtı hala uyuyo o kadar yola çıkacak insan erkenden kalkıp yola koyulmaz mı neymiş saati kurmamışlar kalakabileceklerini düşünmüştür arkadaşı hala uyuyormuş napsınmış é arkadaşın zatenn biliyo erken gitmeniz gerektiğini sonra diyo Aptallık bende seni düşünende kabahat seni mutlu etmeye çalışanda kabahat ama Allah aşkına sizin içinize sinir miydi benim mantığım kalbim el vermedi bende kızdım biraz saçma buldum dedim ne yapıyorsun orda hala uyuyor musun dedim kızgındım çünkü hata mı yaptım çok temiz bi insandır dört seneyi geçmiş birlikteliğimiz var ondan yanlış birşey beklemem ama iki gün tanıdığı arkadaşına güvenip evinde kaldı aklıma o çocuk yüzünden kötü şeyler geldi sonra saçmalıyorum dedim ne yaptım yanlış mı yaptım sizce boş yere mi kırdım kalbini ama o da beni üzdü sevmicem işleri yaptı uyuyamadım hiç gece korktum hep ona bişey olacak diye