- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Offf yılla falan alaka ne ? Kimisi altın sever kimisi gümüş kimisi pırlanta zevk meselesi pırlanta takana aaa bu ne yıl 2017 diyormusunuz veya gümüş pırlanta Yeni icat oldu Da haberimiz mi Yok zevk meselesi dediğim gibi ne hemen küçümser tavırlarBir tane bile takım yok
şıkır şıkır altınla mı dolasılıyor
2017 yılındayız
Bu tarz konularda mutlaka bi "yıl 2017" yazan çıkıyo . O da ayrı bi komik.Offf yılla falan alaka ne ? Kimisi altın sever kimisi gümüş kimisi pırlanta zevk meselesi pırlanta takana aaa bu ne yıl 2017 diyormusunuz veya gümüş pırlanta Yeni icat oldu Da haberimiz mi Yok zevk meselesi dediğim gibi ne hemen küçümser tavırlar
yeni gelin şıkır şıkır mantıgını kavrayamıyorum sadece benOfff yılla falan alaka ne ? Kimisi altın sever kimisi gümüş kimisi pırlanta zevk meselesi pırlanta takana aaa bu ne yıl 2017 diyormusunuz veya gümüş pırlanta Yeni icat oldu Da haberimiz mi Yok zevk meselesi dediğim gibi ne hemen küçümser tavırlar
Aynen aynen hangi kafayla yazılıyorsa ben Zaten buraya yorum almak için konu açmışım iyi veya kötü önemli olan sağlıklı karar verebilmek anladığım kadarıyla yaptığım da mantık dışı :) e farkındaydım aslında dediğiniz gibi banka veya farklı yatırım fonları deneyebilirim teşekkürlerBu tarz konularda mutlaka bi "yıl 2017" yazan çıkıyo . O da ayrı bi komik.bence gerek yok böyle bişey yapmanıza. Bankaya koyun. İlerde, çok işinize yarar,nakit para hemen elinize geliverir..
Biriktir. Dünyanın bin bir türlü hali varherkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey
Ev alacak parayı biriktirdi Zaten bunlardan haberi Yok benim ki sadece küçük bir hevesti kimsenin haberi Yok böyle düşündüğümdenYıllarca tek başına biriktirdiğin paranı neden ortaya sereceksin ki? sanki onlar takmış gibi onları yücelticeksin, sonra sevgili eş adayın bozdurup ev alacak birikim olacak. eş adayının da 50 bini varsa olur.
Herkesin kavraması gerekmiyor Zaten kimisi sever kimisi sevmezyeni gelin şıkır şıkır mantıgını kavrayamıyorum sadece ben
Ev alacak parayı biriktirdi Zaten bunlardan haberi Yok benim ki sadece küçük bir hevesti kimsenin haberi Yok böyle düşündüğümden
Ev alacak parayı biriktirdi Zaten bunlardan haberi Yok benim ki sadece küçük bir hevesti kimsenin haberi Yok böyle düşündüğümden
evet çok haklısınız geçici bir heves uğruna bu kadar tantanaya değmez en iyisi takılanlarla idare etmek galibaburda neler okuyoruz canım, adamlar kadınların parasını pulunu alıp kendi yapmış gibi hava atıyo, sonra da evlilik yürümezse kadın 5 parasız ortada kalıyor. o nedenle kızlar birikimin kenarda dursun unut diyorlar sana. ben seviyorum diyosan da göz göre göre işçilik parası verip zarar etme, tak takıcağını sonra yine kenara koyarsın.
herkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey
Teşekkürler...harcamanın sonu yok diye düşündüm ve öyle aniden bir kararla başladımPara gelecekte lazım olayacaksa yap.
Ama yatırım olarak takı alınmaz herhalde, hiç düsünmedim. Nasıl da güzel biriktirmişsin yalnız.maşallah
Hayır bilmiyorÇok istiyorsan al bir naif kolye ama pırlanta tabi o kadar paraya değil mütevazi bişey sertifikalı oluyor hem bozdurmaz takarsın hemde görüntü olur ama birikmisini söylemedin umarım sevgiline
Şuan söyleme benceHayır bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?