Sizce yaptığım mantıksız mı

Bir tane bile takım yok
şıkır şıkır altınla mı dolasılıyor
2017 yılındayız
Offf yılla falan alaka ne ? Kimisi altın sever kimisi gümüş kimisi pırlanta zevk meselesi pırlanta takana aaa bu ne yıl 2017 diyormusunuz veya gümüş pırlanta Yeni icat oldu Da haberimiz mi Yok zevk meselesi dediğim gibi ne hemen küçümser tavırlar

Bu tarz konularda mutlaka bi "yıl 2017" yazan çıkıyo . O da ayrı bi komik. bence gerek yok böyle bişey yapmanıza. Bankaya koyun. İlerde, çok işinize yarar,nakit para hemen elinize geliverir..

yeni gelin şıkır şıkır mantıgını kavrayamıyorum sadece ben

Yıllarca tek başına biriktirdiğin paranı neden ortaya sereceksin ki? sanki onlar takmış gibi onları yücelticeksin, sonra sevgili eş adayın bozdurup ev alacak birikim olacak. eş adayının da 50 bini varsa olur.

Bu tarz konularda mutlaka bi "yıl 2017" yazan çıkıyo . O da ayrı bi komik. bence gerek yok böyle bişey yapmanıza. Bankaya koyun. İlerde, çok işinize yarar,nakit para hemen elinize geliverir..
Aynen aynen hangi kafayla yazılıyorsa ben Zaten buraya yorum almak için konu açmışım iyi veya kötü önemli olan sağlıklı karar verebilmek anladığım kadarıyla yaptığım da mantık dışı :) e farkındaydım aslında dediğiniz gibi banka veya farklı yatırım fonları deneyebilirim teşekkürler

Biriktir. Dünyanın bin bir türlü hali var

Yıllarca tek başına biriktirdiğin paranı neden ortaya sereceksin ki? sanki onlar takmış gibi onları yücelticeksin, sonra sevgili eş adayın bozdurup ev alacak birikim olacak. eş adayının da 50 bini varsa olur.
Ev alacak parayı biriktirdi Zaten bunlardan haberi Yok benim ki sadece küçük bir hevesti kimsenin haberi Yok böyle düşündüğümden

Normalde mantıksız derdim sırf gösteriş için altın almak ama altın fiyatları düşük şuan tam alma zamanı bir de bu açıdan düşün derim. Bozdurunca zarar etmeyeceğin türde bilezik vs alabilirsin bence. Ya da bankadan altın hesabı açabilirsin. Yükselince bozdurursun. Nakite ihtiyacın yoksa neden olmasın?

Hem kimin ne dediğine takılma bence canın şıkır şıkır gelin olmak istiyorsa al kendi altınını tak düğününde ne var bunda

Son düzenleme:
Ev alacak parayı biriktirdi Zaten bunlardan haberi Yok benim ki sadece küçük bir hevesti kimsenin haberi Yok böyle düşündüğümden

Yani ev işi tamamsa, başka ihtiyaçlar yoksa al istediğin gibi mücevherlerini kullan.lazım olduğunda da satarsın. Hatta bir kaç tanesini ayır kenara. Ömrün boyunca kullan, çocuklarına yadigar kalsın

burda neler okuyoruz canım, adamlar kadınların parasını pulunu alıp kendi yapmış gibi hava atıyo, sonra da evlilik yürümezse kadın 5 parasız ortada kalıyor. o nedenle kızlar birikimin kenarda dursun unut diyorlar sana. ben seviyorum diyosan da göz göre göre işçilik parası verip zarar etme, tak takıcağını sonra yine kenara koyarsın.

Para gelecekte lazım olayacaksa yap.
Ama yatırım olarak takı alınmaz herhalde, hiç düsünmedim. Nasıl da güzel biriktirmişsin yalnız.maşallah

evet çok haklısınız geçici bir heves uğruna bu kadar tantanaya değmez en iyisi takılanlarla idare etmek galiba

git başka dert bul kendine....

allah aşkına... yaaa....
birikmişinide sakla gizli tut.... yarın ne olacağı belli olmaz... sonra o kendi paranla gösteriş diye taktıkların üzerinde hak iddia ederler....

hadi onu da geçtim... dk 1 gol 1 adamı rencide etmiş olursunnnn...

ama bu düşünceyle nişan şarkınız da "tek taşımı kendim aldım, tek taşımı kendim taktım " olur sanırım :)

nedir arkadaş bu gösteriş merakıı... şakamıyız neyiz....

Çok istiyorsan al bir naif kolye ama pırlanta tabi o kadar paraya değil mütevazi bişey sertifikalı oluyor hem bozdurmaz takarsın hemde görüntü olur ama birikmisini söylemedin umarım sevgiline

Karşı taraf birikmişin olduğunu bilirse bu pek iyi olmaz. En azından evlendikten sonra söyle eşine. Takılara yatırma. Evlendikten sonra eve eklersin araç alırsınız. Unut yani o parayı.
Çok mantıksız düşünmüşsün gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…