Sizce yaptığım mantıksız mı

Bilmem nedir acaba hep özenti olma çabaları işte ne yapcan

Evlenmeden önce o parayla kendine bir arsa al. Tapu senin adına olsun, büyük ihtimalle eş adayın da evlenmeden ev alacak. Unutmayın evlenmeden önce alınan mallarda boşanma durumu falan olursa karşı taraf hak iddia edemiyor.
Boşver takıyı tukuyu. Görgüsüz bir çevren var büyük ihtimalle, onlardan kurtulmalısın.
O kadar parayı heder etme yazık.

ben bahsettim sen etme kardeşim bırak biriksin kimse senın para guvenıp ortaya cıkmasın ,

ahh ahhh o kadar çok lafım var ki bu konuyla ilgili , sakın diyorum başkada birşey demiyorum ,

sen bile unut o parayı , kesınlıkle kocanın haberi olmasın , tecrübeyle sabittir canım lütfen dinle beni

Arkdaş çevrem öyle böyle şeylere çok takılıyorlar İnanın sosyal medyada kişilerin kollarını büyüyüp altınları saymaya çalıştıklarını bilirim

fazlası ile mantıksız yahu. o kadar parayı hayatta evlilik için harcamam ben, kimseye de söylemem benim birikmiş param var diye. 50 bin tl biriktirebilmek çok zor yani. evlilik gibi birşey için çar çur edenin aklına gülerim açıkçası.

Ne kadar yanlış bir düşünce. Birikmişinizi kendinize saklayın. Hem durun bir daha evlenmemişsiniz..
Üstelik gösteriş nedirya.. Takmazlarsa takmasınlar. Kime ne?

Arkdaş çevrem öyle böyle şeylere çok takılıyorlar İnanın sosyal medyada kişilerin kollarını büyüyüp altınları saymaya çalıştıklarını bilirim
Ama bu hiç hoş değil ki. Unutmayın görgülü insanlar hayatta böyle şeyler yapmazlar ve görgülüler hep kazanır. Boşverin onlar gibi olmanıza gerek yok. Siz akıllıca bir yatırım yapın derim.

Takı seviyorsanız işçilik olmayan takılar var bozdurunca değeri çok düşmüyor onlardan alabilirsiniz hatta nisanlinizin birikiminizden haberi olmasın istiyorsanız düğünde bu takıları aileniz size taksin yani onlar almış gibi. Tabi aile ilişkileriniz nasıl bilemem ama.

Evlendikten sonra da bunlar ailemin hatırası deyip bozdurmazsiniz iyi olur bence.

Daha şimdiden karşı tarafın takması gereken takıların sorumluluğunu sen alırsan, karşı taraf sana teşekkür etmez, aksine fedakarlık edenin üzerine daha da yük eklerler. Birikim yaptığını sevgiline söyleme. Kimse yarının ne getireceğini bilemez. Onlar takmaz diye onların takması gerekenleri sen üzerine alma. Bırak birikimin sende kalsın.

+19282273727271
Cok cok katiliyorum.
Evlenmeden once arsaya felan yatir o parayi. Evlenince ortak mal olucak yoksa.
Aklina " gelecek esimden sakliyorum bu kotu bisey" felan gelmesin.
Ilerde zor durumda olursaniz cokta guzel " kenarda param var benim askim" diye girebilirsin hala.
Ama zor durum mevzulari olmazsada ilerde sonumuz belli degil. Bi guvencen olur.
Burda bosanan, basina bisey gelen kdinlar nelerini vermezlerdi "bosaniyorum ama 50 bin tl var kenarda sukurki" demek icin.

Üzerime almıyorum Zaten elimdeki parayı altın olarak kendime takıyorum onların ne takıp takmayacağını bilmiyorum benim amacım altınlar fazla dursun sonuçta para yine Benim olacak

Nedir bu taki gösterisi merakı anlamıyorum ya..kime niye gösteriş yapıyorsunuz?Mantiksizligin alası sizinki kusura bakmayın..

Üzerime almıyorum Zaten elimdeki parayı altın olarak kendime takıyorum onların ne takıp takmayacağını bilmiyorum benim amacım altınlar fazla dursun sonuçta para yine Benim olacak
İlle de yatırım yapmak istiyorsan bankada durabilir, ya da dolar alabilirsin. Neden takı olarak düşündün o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…