- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bilmem nedir acaba hep özenti olma çabaları işte ne yapcangit başka dert bul kendine....
allah aşkına... yaaa....
birikmişinide sakla gizli tut.... yarın ne olacağı belli olmaz... sonra o kendi paranla gösteriş diye taktıkların üzerinde hak iddia ederler....
hadi onu da geçtim... dk 1 gol 1 adamı rencide etmiş olursunnnn...
ama bu düşünceyle nişan şarkınız da "tek taşımı kendim aldım, tek taşımı kendim taktım " olur sanırım :)
nedir arkadaş bu gösteriş merakıı... şakamıyız neyiz....
Arkdaş çevrem öyle böyle şeylere çok takılıyorlar İnanın sosyal medyada kişilerin kollarını büyüyüp altınları saymaya çalıştıklarını bilirimEvlenmeden önce o parayla kendine bir arsa al. Tapu senin adına olsun, büyük ihtimalle eş adayın da evlenmeden ev alacak. Unutmayın evlenmeden önce alınan mallarda boşanma durumu falan olursa karşı taraf hak iddia edemiyor.
Boşver takıyı tukuyu. Görgüsüz bir çevren var büyük ihtimalle, onlardan kurtulmalısın.
O kadar parayı heder etme yazık.
herkese günaydın şimdi sizlere birşey sormak istiyorum aklımı kurcaladı durdu bir karar veremedim 50 bin birikmişim var Eylül'de de söz nişan bir arada bişeyler olacak karşı tarafın ne takacağını bilmiyorum sormam da hiçbir talepte de bulunmam düşünüyorum ki ben elimdeki paranın hepsine değişik takılar alayım kendime takayım diypromn sonra ilerde bozdururuz Zaten maksat görüntü olsun sevgilime bundan bahsetmedim hoş karşılamaz bir yandan da bozdurduğum da zararım olur kiralama flaan da yapamam karşı tarafın takmayacağından değil sırf benimkisi görüntü olsun diye düşüncem yanlış mı siz yaparmıydınız böyle bişey
Ama bu hiç hoş değil ki. Unutmayın görgülü insanlar hayatta böyle şeyler yapmazlar ve görgülüler hep kazanır. Boşverin onlar gibi olmanıza gerek yok. Siz akıllıca bir yatırım yapın derim.Arkdaş çevrem öyle böyle şeylere çok takılıyorlar İnanın sosyal medyada kişilerin kollarını büyüyüp altınları saymaya çalıştıklarını bilirim
deli misin o birikmişinle arsa marsa al. talebin artacağı yerlerden. sakın altın maltın alma. ne alyıorsan al evlenmeden önce kendi üzerine yap. tl yi dövize çevir ya da altına. o senin güvencen olsun. unut onu sonra.
Üzerime almıyorum Zaten elimdeki parayı altın olarak kendime takıyorum onların ne takıp takmayacağını bilmiyorum benim amacım altınlar fazla dursun sonuçta para yine Benim olacakDaha şimdiden karşı tarafın takması gereken takıların sorumluluğunu sen alırsan, karşı taraf sana teşekkür etmez, aksine fedakarlık edenin üzerine daha da yük eklerler. Birikim yaptığını sevgiline söyleme. Kimse yarının ne getireceğini bilemez. Onlar takmaz diye onların takması gerekenleri sen üzerine alma. Bırak birikimin sende kalsın.
İlle de yatırım yapmak istiyorsan bankada durabilir, ya da dolar alabilirsin. Neden takı olarak düşündün o zaman?Üzerime almıyorum Zaten elimdeki parayı altın olarak kendime takıyorum onların ne takıp takmayacağını bilmiyorum benim amacım altınlar fazla dursun sonuçta para yine Benim olacak
Çünkü açıkça belirttim altınlar fazla dursun diye ben bunda da bir yanlışlık göremedim herkesin kendi düşüncesiİlle de yatırım yapmak istiyorsan bankada durabilir, ya da dolar alabilirsin. Neden takı olarak düşündün o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?