Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
Deli kadın ya güldümKocam gayet yakisikli,hatta şu an karşımda bir alıcı gözle baktım masallahi var zibidinin. Gayet fit vücutlu,bakımlı benden 6 yaş buyuk.
Yukarda saydığım hiç bir ozelligi geçinmeye yardımcı değil,yakışıklı yerine efendi olaydı,boyu kısa olaydı cömert olsaydı.
Şimdi bir daha baktım,bir halta benzemiyor,uyuz gibi TV izliyor.
Peki siz nasıl birisiniz? 35 yaşına kadar babası olmadığı için onun bütün sorumluluklarını yerine getirmiş ama kendi hayatını hiç yaşamamış bi adamla anlaşabilecek yapıda mısınız? Yada evlendikten sonra hala kardeşlerinin babası gibi olmaya devam edecek bi adamla yaşayabilir misiniz? Annesinin herşeyi olan bi adamı kıskanmadan durabilecek misiniz? Evet adam çok iyi bir insan, çok iyi bir evlat, çok iyi bir abi ama bunlar çok iyi bir eş olacağını kanıtlar mı? Yada tüm bu sorumluluklar arasında sıra size gelmezse sabredip bekleyebilir misiniz? Önemli olan yaş farkı değil bence önemli olan sizin hayattan beklentileriniz ve onun öncelikleri arasındaki fark.Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?