sizce yaş farkı sorun mu ?

Tubaar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
34
21
8
31
Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...

Kocam gayet yakisikli,hatta şu an karşımda bir alıcı gözle baktım masallahi var zibidinin. Gayet fit vücutlu,bakımlı benden 6 yaş buyuk.
Yukarda saydığım hiç bir ozelligi geçinmeye yardımcı değil,yakışıklı yerine efendi olaydı,boyu kısa olaydı cömert olsaydı.
Şimdi bir daha baktım,bir halta benzemiyor,uyuz gibi TV izliyor.

Neden olmasin ki? 25 yas çok küçük degil 35 de büyük. Ama görüntü olarak bilemem şimdi. İyi biriyse olur bu iş. Aynı yaş ya da küçük fark olanlar cok mu mükemmeller? Ama 10 yastan fazla olanları pek uygun bulmuyorum cunku fazla kacar yani limit 10 :)

İyi biri ise degerlendirin.. iyi insan olmak onemli..

Yaş farkı çokmuş. Ancak siz karşınızdakini tanımaya çalışabilirsiniz ve ona göre karar verebilirsiniz. Neticede o kişiyle bir ömür anlaşabilir misiniz, kafa yapılarınız uygun mu değil mi sizin karar vermeniz gerekiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aklınıza mantığınıza yattıysa ve gönlünüze de yatacak gibi duruyorsa dış görünüş ve yaş gibi olaylara takılmayın. Kimisi için 10 yaş fazladır ama şahsi fikrim üst sınır 10 olabilir bir durum. Tabi birde şu var siz 30 u geçince tam olgun yaşa geleceksiniz insan ister istemez fikirleri o zaman oturuyor karşınızdaki kişi ile uyum sağlayabilir misiniz onu düşünün

Etrafınizda ki insanlarin değil sizin ne düşündüğünüz önemli.

Eşimle aramızda 7 yaş var, bence 10 yaşa kadar, yaş farkı normal.

Ama dış görünüşü içinize sinmeyen biriyle de evlilik yapmayın derim.

Evet ahlak iyi insan olması önemli ama yeterli değil bence evlilik için.

Birde ailenin babası konumunda olan bir adamdan bahsediyoruz bunun da kendine içinde zorlukları olacaktır, unutmayın.

Son düzenleme:

Bence senin yaşın karşındaki kişiye göre küçük. Evlenmiş olmak için evlenme. Daha adamı bir kere görüp bu kadar olumlu bahsetmek için çok erken. İnsanların karakterlerini zamanla anlayabilirsin. O yüzden hiç acele etme. Aklında kalmasın istiyosan da dışarda bi görüş bakalım. Yaşın önemi tabi ki var, sen kendinden pay biç. 5 sene önceki senle şimdiki sen aynı mı? Daha gençsin bence kendine biraz zaman tanı. Doğru insanla karşılaştığını ikilemde kalmadığında anlarsın zaten.

Deli kadın ya güldüm

Peki siz nasıl birisiniz? 35 yaşına kadar babası olmadığı için onun bütün sorumluluklarını yerine getirmiş ama kendi hayatını hiç yaşamamış bi adamla anlaşabilecek yapıda mısınız? Yada evlendikten sonra hala kardeşlerinin babası gibi olmaya devam edecek bi adamla yaşayabilir misiniz? Annesinin herşeyi olan bi adamı kıskanmadan durabilecek misiniz? Evet adam çok iyi bir insan, çok iyi bir evlat, çok iyi bir abi ama bunlar çok iyi bir eş olacağını kanıtlar mı? Yada tüm bu sorumluluklar arasında sıra size gelmezse sabredip bekleyebilir misiniz? Önemli olan yaş farkı değil bence önemli olan sizin hayattan beklentileriniz ve onun öncelikleri arasındaki fark.

Yaş farkı önemli.
Bi 10 yıl sonrasını düşünün.
şimdi bile birbirinize ayak uydurmada zorlanabilirsiniz

Benimde benden 10 yaş büyük sevgilim oldu. Onunda büyük olduğu belli oluyordu, çok yakışıklı değildi, boyu kısaydı( sevgiliyken benim gözümde çok iyiydi ama o ayrı)
Ama sorarsan tanıdığım en iyi insandı ve en iyi sevgiliydi diyebilirim. O zamanlar ben küçüktüm ve çocukça davranıyordum o yüzden ayrılmıştık. Yani yaş ve tip hiç önemli değil siz mutluluğunuza bakın, insanlar hep bir şey söyler

Eşimle aramızda 8 yaş var. Çok uyumluyuz. İyi bir baba ve eş. Ama bu yaştan bağımsız bizim ilişki dinamiğimiz.
Siz sayıları boşverin. Anlaşabiliyor musunuz? Yanında mutlu musunuz? Eğleniyor ve değerli hissediyor musunuz ona bakın. Acele etmeden iyice tanıyın.

Kendi adima konuşayim yaş farki +10 olmadigi sürece problem degil. Esimle aramizda 8 yaş mesela ama goruntu bana gore onemli acikcasi. Sirf yakisikli diye biriyle evlenmek ne kadar sacmaysa, begenmedigim, cekici gelmeyen, icime sinmeyen insanla da sirf "iyi, efendi" diye evlenmek o kadar saçma benim için. Ben tercih etmezdim gorunuşu icime sinmeyen birini.

Sorun değil. Daha olgun, daha anlayışlı biriyle hayatınızı birlestirmis olursunuz. Bugüne kadar pek çok sorumluluk aldığı için size pek sorumluluk kalmaz hayatınız kolaylaşır. Iyi bir baba, dürüst ve sadık bir eş olabilir. Bir çok şeye doyduğu için daha evine bağlı, evcimen olabilir. Çevreniz tarafından takdir edilir ve onlarla muhtemelen iyi geçinir ve sevilir.

Evet, sorun. Hayattan beklentileriniz farklı olacağı için herşeyden aynı memnuniyeti alamazsınız. Onun keyif aldığı şeyler sizin için sıkıcı, sizin keyif aldığınız şeyler onun için boş anlamsız ve çocukça olabilir. Daha az heyecanlı bir ilişki sizi bekler. Aynı enerjide olamazsınız. Bir süre sonra onu begenmemeye baslayabilirsiniz. Sizin heyecanlandiginiz konular onun kalbinde bir yaprak kimildatmayabilir. Gençliğin heves ve heyecanı, olgunlugun ağırlığı ve durgunluğu ile çalışabilir.

Şimdi siz bunları degerlendirerek ne istediğinize ve nelerin muhtemel sorun ve avantaj olduğuna bakarak karar verebilirsiniz.

İmza: damdan düşen biri.

Sorun aramazsaniz sorun degil, elbette bazi konularda yas farki kendini gösterecekdir ama bi okadar da güzel yanlari da var.. benim size tavsiyem el alem ne der ona hic bakmayin sizin akliniz ve mantiginiz bir birine benziyorsa neden olmasin

Yaş önemli değil önemli olan merhametli kiymet değer bilen değer veren sevgi sini göstere bilen kontrolcu olmayan yalan soylemeyen dürüst eglenmesini ve eglendirmesini bilen biri olsun.. Birbirinizi mutlu edebilicekseniz olsun.. Birak parayi pulu. Helal sut emmis adam gibi adam olsun valla yasi sorun değil.

Eger sen yasinin kadini degilsen (hayat dolu ,cocuksu ,eglenceli ,zipzip hophop) evlenme cunki boyle adamlar ilerde seni cocuk olmakla olgunlasmamayla,sorumluluk sahibi gormemeyle suclar kendisi erken hayata atilmistir seni hep yolun basinda gorur,bir tavsiyeydi dikkate alirsan.He ama diyosanki ben gayet olgunum agir basliyim taşi aş yaparim evlen cunki senin yasindayken ikinciye hamileydim iyimi kotumu bilemem ben kendime guvendim ama bazen yasla olmuyor hersey kafada ..

Ben 26 yaşına girdim. Eşimde 39 yaşına girecek. Tanıştığımızda ben 21dim eşim 34. O zamanda iyi anlaşırdık, birlikte güzel vakit geçirirdik. Evleneli 3 yıl olacak. Hala güzel vakit geçiririz. 13 yaş evet fazla. Ama karakterlerde önemli. Yeri geliyo ben eşimden daha olgun oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…