sizce yaş farkı sorun mu ?

Benden biraz büyük duruyor diyorsun ama zaten öyle Hem de 10 yaş.
Güzelim bu iş zor. Hem eminim adamdan yana sıkıntı çıkmasa senden yana çıkacaktır. Belirttiğinine göre çevrendeki herkese danışmışsın neredeyse ve fikrini almışsın. Evlendikten sonra birisi ay çok yaşlı duruyor, sana yakışmıyor diye yorum yapsa eminim sen kafaya takar mutsuz olursun.

Boş er de sen yaşına uygun birini bul...

Benim boşanma aşamasında olduğum eşim de. Kenan Kalaca benzerdi. Ama isten çıkartıldı. Ben tek başıma evi gecindirirken ne de olsa bana çalış diyen yok diye çalışmayan bir adamdı. Yani tipin hiç bir önemi yok. Yeter ki ev sorumluluğu olan karısını seven uckuruna sahip namuslu ve merhametli olsun. Evlilik mantıkla yapılırmış bunu ben çok iyi anladım. O yüzden sizi mutlu edeceğine inanıyorsanız evlenin derim. Bir de geçmişindeki insandan bahsediyor mu. Bahsediyorsa ne kadar bahsetti. Ona iyi bakın. Tanımaya çalışın.

Siz beğenip ısındınız mı önemli olan o. Maddiyat falan bir yere kadar, sonuçta yani açık yazacağım ama bu insanla yatağa da gireceksiniz, cinsellik de yaşayacaksınız. Siz beğendiyseniz, içinizde güzel duygular oluştuysa insanların ne dediği önemli değil. İyi sorgulayın kendinizi derim.

Yaş toplantısına buyurun
Kamu emekli zammını masaya yatırmış gibi şu yaş ideal bu yaş uygun..
Herkesin bu konudaki fikri ayrıdır içinize sinmiyor ise tanımayın bile..
Zaten Kaderde ki o ise ne kadar öneri alsanız da kendinizi nikah masasında bulacaksınız..

Benim fikrim bu benim eşimde benden 6 yaş büyük ama ben 15 gibi hissediyorum çoğu zaman.

Dediğim gibi herkesin hissettiği, beklentileri farklı. Önemli olan mutlu olman. Çok şükür ben mutluyum. 7 yaşın hiç bir zaman çok olduğunu düşünmedim. Ama şu var 30 dan sonra daha bi önemsizleşiyor. Öncesinde sorun yaratabilir. Ben 31 eşim 38 yaşındaydı evlendiğimizde. Eğer ben 25 eşim 32 olsa farklı olabilirdi. Çünkü 30 undan sonra daha bi oturuyor insanın karakteri. Şahsen ben 20 li yaşlarımdan daha farklı hissediyorum kendimi.

Doğrudur ben şuan 27 eşim 33 yaşında belkide yaşla alakalıdır

Ben iki insanın yan yana uyumlu gözükme zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum. Hayatım boyunca anlamadım. Kiloluyum, hem de epey kiloluyum, sevgilim benden zayıf. Boyum uzun, bir kere bile benden iri olsun, uzun olsun demedim. Benden 5 cm uzun sevgilim var ama aynı boyda olurduk. Göründüğünüz yaş desen, siz onu, o sizi beğendikten sonra uzaktan gözüktüğünüz halinizin ne alakası var ilişkiniz ile? Bunlara takılıyorsanız, yeterince sevmiyorsunuz. Ben 30, sevgilim 25 yaşında, yaşıt gibi anlaşıyoruz. Önemli olan aranızdaki uyum, başkalarının sizi ne kadar uyumlu bulduğu değil.

Doğru ama kaderde ne varsa yaşanıyor. Hiç bir şey o evliliğe ve boşanmaya mani olmuyor.

ALLAH mesut etsin.

Peki ya hisler? bence evi arabayı vs yi bir kenara bırak,sarılıp uyuyabileceğin biri mi ona da bir bak..Hissettiğim adamı kimseye sormam bile .ama hissetmiyorsam herkesten onay beklerim kesin. Orda bir sorun var işte.

Bence yaş farkı çok fazla değil. Olgun ve sorumluluk almayı bilen erkekler benim gözümde hep artı puandadır. Ama içinizin ısınması çok önemli. Bence negatif bir enerji almadıysanız şans verin konuşun görüşün

Bizim eşimle aramızda da tam 10 yaş var ben 18 o 28 yaşında ama çok iyi anlaşıyoruz çok seviyorum onu hem benden olgun bilgili hemde kafa dengim yaşı hiç sıkıntı etmedik 1 sendedir çok mutluyuz çok şükür

Eklentiler

• 587ed941206ade75e7448744fa1f4bba.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…