- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
Merhaba. Geçmiş konularımı okuyanlar bilir baya acı bir olay yaşamıştım bundan 1 ay önce çok üzülüp yıpranmıştım ama Bugün bii olay oldu aniden kuzenim biriyle tanıştırdı beni yaşı 35 ben ise 25 yaşındayım . Adam çok iyi insan bu yaşına kadar sosyal medya falan kullanmamış babası vefat ettikten sonra 2 kardeşini okutmuş annesine bakmış çok iyi insan öyle ortamlara falan takılan biri değil ağır oturaklı biri aşırı saygılı çekingen evlilik için de uygun kendi işi evi arabası var ama görünüş olarak hani insanları asla ama asla küçümseyen ve dış görünüşe bakmayan biriyim ama yan yana durunca benden biraz büyük görünüyor yani yan yana biraz uyumsuzuz görünüş olarak ... Çevremdeki insanların yarısı evet diyo yarısı hayır çok kararsız kaldım kimisi yaşın önemi yok diyo kimisi tipin yok diyo kimi yaş çok önemli diyo herkes bir şey diyor bilmiyorum nasıl olacak ne yapmalıyım çünkü mutlu edecek biri ama ben karmakarışığım...
Benim fikrim bu benim eşimde benden 6 yaş büyük ama ben 15 gibi hissediyorum çoğu zaman.Eşimle aramda 7 yaş var ve gayet de mutluyum. Karşındaki kişinin hal ve tavırlarına ve kişinin kendinin ne istediğine bağlı.
Erkekler menopoza girmez, ayrıca buradaki yaş farkına muhalifliğim cinsellik açısından değil. Erkekler Andropoz’a girer bu arada.Ya aslında şöyle hani erkekler 70 yaşında menopoza giriyor ya10 yaş çok bisii degil
Ay tatlım sende ciddiye aldın bu mesajimiErkekler menopoza girmez, ayrıca buradaki yaş farkına muhalifliğim cinsellik açısından değil. Erkekler Andropoz’a girer bu arada.
Ben burada herkesi ciddiye almaya başladım,çok değişik insanlar var çünküAy tatlım sende ciddiye aldın bu mesajimi
Benim boşanma aşamasında olduğum eşim de. Kenan Kalaca benzerdi. Ama isten çıkartıldı. Ben tek başıma evi gecindirirken ne de olsa bana çalış diyen yok diye çalışmayan bir adamdı. Yani tipin hiç bir önemi yok. Yeter ki ev sorumluluğu olan karısını seven uckuruna sahip namuslu ve merhametli olsun. Evlilik mantıkla yapılırmış bunu ben çok iyi anladım. O yüzden sizi mutlu edeceğine inanıyorsanız evlenin derim. Bir de geçmişindeki insandan bahsediyor mu. Bahsediyorsa ne kadar bahsetti. Ona iyi bakın. Tanımaya çalışın.Kocam gayet yakisikli,hatta şu an karşımda bir alıcı gözle baktım masallahi var zibidinin. Gayet fit vücutlu,bakımlı benden 6 yaş buyuk.
Yukarda saydığım hiç bir ozelligi geçinmeye yardımcı değil,yakışıklı yerine efendi olaydı,boyu kısa olaydı cömert olsaydı.
Şimdi bir daha baktım,bir halta benzemiyor,uyuz gibi TV izliyor.
O konuda haklisinBen burada herkesi ciddiye almaya başladım,çok değişik insanlar var çünkü
Benim fikrim bu benim eşimde benden 6 yaş büyük ama ben 15 gibi hissediyorum çoğu zaman.
Doğrudur ben şuan 27 eşim 33 yaşında belkide yaşla alakalıdırDediğim gibi herkesin hissettiği, beklentileri farklı. Önemli olan mutlu olman. Çok şükür ben mutluyum. 7 yaşın hiç bir zaman çok olduğunu düşünmedim. Ama şu var 30 dan sonra daha bi önemsizleşiyor. Öncesinde sorun yaratabilir. Ben 31 eşim 38 yaşındaydı evlendiğimizde. Eğer ben 25 eşim 32 olsa farklı olabilirdi. Çünkü 30 undan sonra daha bi oturuyor insanın karakteri. Şahsen ben 20 li yaşlarımdan daha farklı hissediyorum kendimi.
Doğrudur ben şuan 27 eşim 33 yaşında belkide yaşla alakalıdır
Amin herkesin inşallah çok teşekkür ederimAllah yuvanızı daim etsin , herşey gönlünüzce olsun
Doğru ama kaderde ne varsa yaşanıyor. Hiç bir şey o evliliğe ve boşanmaya mani olmuyor.Yaş toplantısına buyurun
Kamu emekli zammını masaya yatırmış gibi şu yaş ideal bu yaş uygun..
Herkesin bu konudaki fikri ayrıdır içinize sinmiyor ise tanımayın bile..
Zaten Kaderde ki o ise ne kadar öneri alsanız da kendinizi nikah masasında bulacaksınız..
ALLAH mesut etsin.Ben iki insanın yan yana uyumlu gözükme zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum. Hayatım boyunca anlamadım. Kiloluyum, hem de epey kiloluyum, sevgilim benden zayıf. Boyum uzun, bir kere bile benden iri olsun, uzun olsun demedim. Benden 5 cm uzun sevgilim var ama aynı boyda olurduk. Göründüğünüz yaş desen, siz onu, o sizi beğendikten sonra uzaktan gözüktüğünüz halinizin ne alakası var ilişkiniz ile? Bunlara takılıyorsanız, yeterince sevmiyorsunuz. Ben 30, sevgilim 25 yaşında, yaşıt gibi anlaşıyoruz. Önemli olan aranızdaki uyum, başkalarının sizi ne kadar uyumlu bulduğu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?