sizce yaş farkı sorun mu ?

Bence 10 yaş biraz fazla. Erkekler çabuk dinginliğe geçiyor. Ama bizim içimiz daha cıvıl cıvıl olabiliyor. Kendinize göre düşünün. İci nasıl birisiniz. Hayat dolu mu, durağan mi? O kişiye öğrenin diyeceğim ama hayat 35 de bence duraganlasiyor. Aksiyon pek de iştenmiyor...

Yaşın önemi olmadığını düşünüyorum. Eşim benden 9 yaş büyük bununla ilgili hiçbir sorun yaşamadık. O bazen kompleks yapıyor sadece ama ben onu çok beğeniyorum. Onunla evlenmeden önce benden 14 yaş büyük biriyle görüşmüştüm bir süre o da iyi biriydi. Geçinebiliyor musunuz uyumlu musunuz bunlar önemli bence

Yaşıtın erkek mi kalmadı dünyada, burda sorun değil diyenlere bakma gayette büyük Bi sorun yaş ve tip uyumsuzluğu 10 sene sonra genc çiftlere özenirsiniz ayrıca yaşı büyük olunca huyu da daha iyi olmuyo aksine ebeveyn gibi davranıyor büyük erkekler bence herkes yaşıtıyla evlenmeli en fazla 3 yaş

Bu devirde artik uyumlumu yakışıklı mi bakmıyor emin ol karizma diye bakarsan evliliğin alt ust olanda var eger adam gibi adamsa sevgisi saygisi varsa diş görünüşe bakmayin benim eşimle aramda 10yas var.

Bu devirde iyi bir insan bulmak öyle zor ki. Tabi karşıdakine bir şeyler de hissetmek lazım evlilik için ama bu zamanla da olabilir bence denemelisiniz.
Ve 10 yaş bence güzel. Benim kocamla aramda 7 yaş var ve çok güzel bence

esimle aramizda 15 yas fark var. kendisine cok iyi bakan gayet fit biri . acikcasi ben yasima yakin biriyle evlenip cocuk büyütmek istemeyenlerdendim. erkekler gec olgunlasiyor. 20 yillik evliyiz , aramizda yas farki hic sorun olmadi. sarhos olup parklarda uyandigimiz günlerde oldu , sakin sakin evde film izleyip misir patlattigimizda :) icine siniyorsa ve mutlu olacagina inaniyorsan yasa. baskalarinin ne dedigi önemli degil

10 yaş çok fazla bence İdeal 2-3 hadi olmadı 5 5ten sonrası büyük...

Eşim benden 7 yaş büyük ama kendine bakan birisi, çok belli olmuyor. Olsaydı da takmazdım çünkü eşimi seviyorum. Önemli olan sevmeniz, içine sinmesi. Sonuçta siz de böyle kalmayacaksınız.

Ben yaş sıkalasına şimdi ki zamana bakmam, gelecek zamana bakarım.

Misal sen 55 ken, o 65 olacak. Bu senin için sorun teşkil etmiyorsa, mühim değil.

Ben 10 yaş farka karşı olanlardanım
Şuan için anlaşıyor gibi durabilirsiniz , istisnalar dışında, insan 10 sene öncesi-sonrasında aynı olmuyor, hayat dolu, aktif erkekler parmakla gösterilecek kadar az. Ayrıca ailesinin sorumluluklarını üstlenmiş, evlenince şak diye bırakacağını düşünmüyorum . Bence zor ...

alemsin..demi o dış cephe anca 6 ay götürüyor...ondan sonra astarina odaklanıyor insan

Ayy çok hoşsunuz ya

Yaş sorun değil
Ama saydığınız özellikler bana asosyal, donuk sıkıcı bir adam gibi geldi. Ben mesela bu kadar hayatını yaşamamış bir adamla evlilik yürütenezdim.
Burada sizin neyi sevdiğiniz istediğiniz zevklerniz önemli.
Evden çıkmadan en fazla anne baba kardeşle görüşülecek bir hayat istiyorsanız olabilir. Ana 35inde bir arkadaş grubu, hobisi, kendi hayatı olmayan bir adamla ben oturup sohbet de edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…