• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yazmasını ne kadar süre beklemeliyim?

Arkadaşlar bekarım, bi akrabamız biriyle görüştürmek istedi. Sanırım çocuğa da biraz emrivaki yapılıyor. Çocuğa söylemişler böyle biri var görüşürmüsün diye olur mu ki? Demiş. Neyse bana da sordular ben de tamam dedim çocuğa numaramı vermişler. Çocukta şu an şehir dışındayım dönünce arayayım demiş. Bu arada öğrendimki covid olmuş hastanede yatmış filan. Aradan 3 hafta geçti ve yazan olmadı. Bu çocuğu bana söyledikleri epey oluyor o dönem istememiştim 2 ay oldu sonra tamam dedim. Sizce ne kadar daha bekliyim? Aracı olduğu için yazınca görüşmüyorum desem olmaz. Başkasıyla görüşmek için ne kadar süre beklemeli ?
Hastalık stresinden aklına gelmemiştir bence. Aracı olanlara bir sorun isterseniz.

Aracıya sorabilir ama çocuğa ulaşmaya çalışmasın meraklı gibi ama yarım ağız sorsun öğrensin ama resmini görmüş olsun bari =]

Resmini gördüm zaten yakında da aynı iş yerine başlayacak hatta başlaması gerekiyordu hasta olduğu için başlayamıyor muhtemelen.

ayıp olmasın diye tamam gorusurum demis olma ihtimali yuksek, bu kadar zaman ses cıkmadıysa

Bencede öyle sanırım kocaman insan ne komik istemiyorsa istemiyorum desin üstelik 2 kez de aynı şeyi söylemiş öncekinde de tamam dedikten sonra bana söylemişlerdi

Hastalık stresinden aklına gelmemiştir bence. Aracı olanlara bir sorun isterseniz.

Zaten aynı iş yerine başlayacak yakında yani iyileşir iyileşmez başlaması gerek muhtemelen henüz iyileşmedi testi de sürekli pozitif geliyormuş ondan başlayamadı herhalde. Aracıya hastalığını özellikle söylememiş ben başkasındna öğrendim

Zaten aynı iş yerine başlayacak yakında yani iyileşir iyileşmez başlaması gerek muhtemelen henüz iyileşmedi testi de sürekli pozitif geliyormuş ondan başlayamadı herhalde
Evet ondan baslayamamistir. Bende covid ihtimali vardı yaklaşık 1 hafta neler yaşadığımı anlatamam. O kadar korktum ki ihtimal durumunda bile. Kötü bir psikoloji yani. Eğer şimdi iletişime geçmek istiyorsanız aracilara sorun dediğim gibi yoksa ise başlamasını bekleyin.

Evet ondan baslayamamistir. Bende covid ihtimali vardı yaklaşık 1 hafta neler yaşadığımı anlatamam. O kadar korktum ki ihtimal durumunda bile. Kötü bir psikoloji yani. Eğer şimdi iletişime geçmek istiyorsanız aracilara sorun dediğim gibi yoksa ise başlamasını bekleyin.

başlamasını bekleyeyim bakalım aracıya sormak istemiyorum. Onlar sorarsa söylerim yazmadı diye.

Bencede öyle sanırım kocaman insan ne komik istemiyorsa istemiyorum desin üstelik 2 kez de aynı şeyi söylemiş öncekinde de tamam dedikten sonra bana söylemişlerdi
Aynı yerde ise başlıcak dediniz ya, belkı nasılsa tanışıcaz diye oncesınde yazmak yerine is yerinde tanışırız zaten diye düşünmüştür

Sen niye bekleyeceksin ki?Öyle bir şey yok gibi hayatına devam et, o arada yazarsa istersen konuşursun.

aynen öyle devam ediyorum, aracı kişi geçen konuşmuş annemle. Çocuğu başka bi yere vermişler. Aynı yerde değiliz şu an. Yeni başlamış. İşte covid geçirdim sormayın kötüydüm demiş. Arayacağım demiş güya. Ama ses yok. Aracı kişi de çekingen biraz demiş. Yani garip biri anlamadım.

Zaman kiymetli, aramayani beklemekle gecirmeyin. Onunuzdeki seceneklere bakin.

Zaman kiymetli, aramayani beklemekle gecirmeyin. Onunuzdeki seceneklere bakin.

Haklısınız dün aracı annemle konuşmuş çocuk arayacağım demiş hastalığını söylemiş filan. Yani beklemiyorum ama böyle olunca da aklına takılıyor tabi insanın

Son düzenleme:
Haklısınız dün aracı annemle konuşmuş çocuk arayacağım demiş hastalığını söylemiş filan. Yani beklemiyorum ama böyle olunca da aklıma takılıyor tabi insanın

Çoktan aklınızdan çıkarmış hatta unutmuş olmalıydınız bu adamcığı
Kafanıza takılacak bir şey yok ki
Diyelim adam kör kütük aşık size. Ama bu çekingenlikle bu NORMAL bir ilişki olmaz ki zaten. Hep üzülürsünüz.

Bakın ben “seninle bir ilişki istemiyorum” dedim bir adama. Baktım adam balkonumun altında bekliyor. Bir kaç kere rastladım. Bu nedir biliyor musunuz? İSTEMEK. Sizi isteyen adam ne yapar ne eder şu an sizin yanınızda olurdu.

Aklıma takılıyor nedir yahu
Değer verin kendinize azıcık

s
Çoktan aklınızdan çıkarmış hatta unutmuş olmalıydınız bu adamcığı
Kafanıza takılacak bir şey yok ki
Diyelim adam kör kütük aşık size. Ama bu çekingenlikle bu NORMAL bir ilişki olmaz ki zaten. Hep üzülürsünüz.

Bakın ben “seninle bir ilişki istemiyorum” dedim bir adama. Baktım adam balkonumun altında bekliyor. Bir kaç kere rastladım. Bu nedir biliyor musunuz? İSTEMEK. Sizi isteyen adam ne yapar ne eder şu an sizin yanınızda olurdu.

Aklıma takılıyor nedir yahu
Değer verin kendinize azıcık

Yoo zaten unutmuştum beklemiyordum ama dün aracı böyle söyleyince. Açıkça söylemem gerekirse şu an biriyle konuşuyorum. Ve aracıya da bu kişiyle görüşücem dedim. Şimdi yazarsa görüşsem mi ne yapsam kafam karışık. Konuştuğum kişiyle de sevgili değiliz
Dikkat ederseniz zaten görücü usulü olacak adam beni görmeden aşık olmaz heralde bende aynı şekilde ayılıp bayılmadım.
Sevgililerim oldu isteyenle istemeyeni anlayabilirim merak etmeyin ;)

Bu kadar pasif birini bu saatten sonra ben istemezdim asıl

Back
X