Sizce yazmasını ne kadar süre beklemeliyim?

Aynı yerde işe başlayacağım insanla asla önceden özel şekilde görüşmezdim. Ne malum aramızın bozulmayacağı? Arada beğenme olmadığında bir taraf diğerine diş biler..Gerçek bu..İş yeri denen şey ciddi bir durum ve uzun yıllar aynı yerde yüzyüze bakılacak..Bu durumda ben doğal tanışmayı beklerdim kesinlikle. Daha doğalı varken neden acele etsin ki şu an en mantıklısını yapıyor..

aynen öyle devam ediyorum, aracı kişi geçen konuşmuş annemle. Çocuğu başka bi yere vermişler. Aynı yerde değiliz şu an. Yeni başlamış. İşte covid geçirdim sormayın kötüydüm demiş. Arayacağım demiş güya. Ama ses yok. Aracı kişi de çekingen biraz demiş. Yani garip biri anlamadım.
Bence görüşmeyin artik beklemeyin de.
Boyle biriyle olsa ne olmasa ne
Bu arayamadim musait degildim vs gibi seyler sebep degil bahane
Isteyen arar bu kadar basit!
Beni de komşum bir akrabasiyla tanistirmak istedi bana soylenene gore benden 9-10 yas büyüktü ama 15 yas varmış aramizda
Neyse olgun efendi dendi ama 3 haftada ne aradi ne sordu
Yok evlerinde tadilat varmis, yok akrabalari vefat etmis de cenaze isleri bunlara kalmis falan filan
Araci olan kişiye 2 kez dedim o da aramis adam basta tamam demis en sonunda da ben evlenmeyi düşünmüyorum demis! Bastan soylesene be adam kaç yasina gelmis bir kadinla konuşmaktan bile aciz yani
Böyle ezik tipler için beklemeye de ugrasmaya da degmez

Bence görüşmeyin artik beklemeyin de.
Boyle biriyle olsa ne olmasa ne
Bu arayamadim musait degildim vs gibi seyler sebep degil bahane
Isteyen arar bu kadar basit!
Beni de komşum bir akrabasiyla tanistirmak istedi bana soylenene gore benden 9-10 yas büyüktü ama 15 yas varmış aramizda
Neyse olgun efendi dendi ama 3 haftada ne aradi ne sordu
Yok evlerinde tadilat varmis, yok akrabalari vefat etmis de cenaze isleri bunlara kalmis falan filan
Araci olan kişiye 2 kez dedim o da aramis adam basta tamam demis en sonunda da ben evlenmeyi düşünmüyorum demis! Bastan soylesene be adam kaç yasina gelmis bir kadinla konuşmaktan bile aciz yani
Böyle ezik tipler için beklemeye de ugrasmaya da degmez

Haklısınız bende direk hayır mı desem artık diyorum. Başta bende 2 ay bekletmiştim. Ama istese arar yani covid filan bahane. Aracı sıkıştırınca tamam dedi muhtemelen. Ararsa nezaketen bi görüşürüm belki. Aracı da kendi söylemiş biz zaten aramaz diye kapatmıştık konuyu.

Haklısınız bende direk hayır mı desem artık diyorum. Başta bende 2 ay bekletmiştim. Ama istese arar yani covid filan bahane. Aracı sıkıştırınca tamam dedi muhtemelen. Ararsa nezaketen bi görüşürüm belki. Aracı da kendi söylemiş biz zaten aramaz diye kapatmıştık konuyu.
Bence araciya söyleyin aramasin ya da siz önünüze bakın ararsa da sen aramadin haber de vermedin seni mi bekleyecektim dersiniz
Bazen de bizim elimizde yani biri hayatimiza girsin isterken, biri ciktiysa ve telefonu da varsa aranir ya da yazilir
Ama bir erkek de adim.atana kadar bu kadar bekliyorsa hadi bir ilişkiye basladiniz diyelim, randevulara da gec kalir. Evlenseniz tum yükü ustunuze yikar siz sinir oldugunuzla kalirsiniz

Bence araciya söyleyin aramasin ya da siz önünüze bakın ararsa da sen aramadin haber de vermedin seni mi bekleyecektim dersiniz
Bazen de bizim elimizde yani biri hayatimiza girsin isterken, biri ciktiysa ve telefonu da varsa aranir ya da yazilir
Ama bir erkek de adim.atana kadar bu kadar bekliyorsa hadi bir ilişkiye basladiniz diyelim, randevulara da gec kalir. Evlenseniz tum yükü ustunuze yikar siz sinir oldugunuzla kalirsiniz

Haklısınız kesinlikle hani hasta olmuş ondan mı fikan dedim ama yok yani

Haklısınız kesinlikle hani hasta olmuş ondan mı fikan dedim ama yok yani
Hasta olunca insan daha cok destek bekler arar sorardi sonucta karantinada vakti daha fazladır
Hastayken sevgili olsaydiniz onu desteklerdiniz, yaninda olurdunuz manen
Bence ya bir ilişki istemiyor ya da bir adim atamayacak kadar özgüveni eksik

Hasta olunca insan daha cok destek bekler arar sorardi sonucta karantinada vakti daha fazladır
Hastayken sevgili olsaydiniz onu desteklerdiniz, yaninda olurdunuz manen
Bence ya bir ilişki istemiyor ya da bir adim atamayacak kadar özgüveni eksik

aynen ikisi de olabilir dediğiniz gibi hayır gelmez bu adamdan aracı pek meraklı iyi biri diye

Yok yok yoğun bakımda değil taburcu olmuş. Testi negatifleşmemiş ama bi türlü sanırım. Ama baya oldu yani. Bende öyle düşünüyorum ve yakında benim çalıştığım yere başlayacak. Madem görüşmeyecek numarayı niye aldı acaba. Aracıya da sormayacağım ya :))
Ay kuzum ilahi! az durun adam taburcu olmuş, testi negatifleşmemiş yani "hala covid" bu da demek oluyor ki daha tamamen iyleşmemiş. Aceleniz ne ki? Bütün umutlarınızı ona mı bağladınız yoksa sırada başka talipler bekliyor da onları geri mi çeviriyorsunuz?
Aracıya da sakın sormayın, yukarıda dediğimi düşünürler. Salın gitsin, nasipse gelir hintten yemenden......

Ay kuzum ilahi! az durun adam taburcu olmuş, testi negatifleşmemiş yani "hala covid" bu da demek oluyor ki daha tamamen iyleşmemiş. Aceleniz ne ki? Bütün umutlarınızı ona mı bağladınız yoksa sırada başka talipler bekliyor da onları geri mi çeviriyorsunuz?
Aracıya da sakın sormayın, yukarıda dediğimi düşünürler. Salın gitsin, nasipse gelir hintten yemenden......

Aracıya asla sormadık sormayızda, aracı kendi sorup bize iletti.
aynen sıkıntılıymış nefes darlığı olmuş filan.
Arayacağım demiş.
aslında şu an biriyle daha konuşuyorum sevgili değiliz henüz de arada kaldım işte.
aracıya da tamam dedim.

Ne beklemesi beklemek saçma.
Bak hayatına.
Corona olduysa geçmiş olsun.
Ararsa hayatında biri olursa eğer kibar bı dille söylersin.

Aynen öyle yapıcam biriyle konuşuyorum sevgilç değiliz henüz aracıya da görüşürüm demiştim bakalım ne olacak

Back
X