- 7 Şubat 2018
- 193
- 67
- 18
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Merhaba arkadaslar,
Sevgilimle nişanlanacakken 1 yıl önce bir tartısmayla ayrıldık,ailem de tartısmadan ötürü kesinlikle onu istemediler. O barısmak cok istedi ama ben kabul etmemıstım.
1 yıl ayrı kaldıktan sonra tekrar geri geldi ve ben onu hala seviyorum
Ancak bu sürecte ailesinin yakınlarının haberi bile olmadıgı birisiyle sevgili olmuş ben bunu bir sekilde ögrendim
Sizce barısmalı mıyım?
Yazdıklarınızı bir başkasının hayatı gibi okuyun ve kendinize en mantıklı cevabı verin...Merhaba arkadaslar,
Sevgilimle nişanlanacakken 1 yıl önce bir tartısmayla ayrıldık,ailem de tartısmadan ötürü kesinlikle onu istemediler. O barısmak cok istedi ama ben kabul etmemıstım.
Ancak bu sürecte ailesinin yakınlarının haberi bile olmadıgı birisiyle sevgili olmuş ben bunu bir sekilde ögrendim
Sizce barısmalı mıyım?
Kendim ayrılmıstımistersen sansını dene ama o iş bitti bence yapan tekrar yapar
Nisan konusuyla ilgili ailem de kesinlikle istemiyordu ben de ayrıldım ama hala seviyorumOlabilir tabi ama tartisma konusu neydi?
Ailen tam olarak ne dedi?
Bunlar bilinirse bence daha net yorumlar, fikriler gelir.
Kendim ayrılmıstım
Nisan konusuyla ilgili ailem de kesinlikle istemiyordu ben de ayrıldım ama hala seviyorum
Cok kararsızım maalesef. Onun benı cok sevdigini biliyorum buna ragmen ayrılmıstım ama birisiyle ayrılık sürecinde görüsmüs olması düsündürüyorYazdıklarınızı bir başkasının hayatı gibi okuyun ve kendinize en mantıklı cevabı verin...
Sizce ne yapmalıyıö benı düsündüren biriyle görüsmüs olmasıOlabilir tabi ki ama ailenize saygisizlik etmemis olmasi, kavgada hakaret, kufur vb tarzi davranmamasi da cok onemli. Bunlar olduysa ailenin sogumasi normal.
Size söyle anlatayım bir yıl boyunca benı hep takıp etmıs anlattıklarından anladıım kadarıyla sadece yasananlar unutulsun diye beklemıs amacı zaten evlenmek benı gercekten sevdigine inanıyorum cünku önceden de böyleydi ayrılan bendım. Tartısmamızdan ötürü ailem istemediSeni düşündüren birisiyle görüşmüş olması,olmamalı.
Tabi ki görüşecek.
Ayrılmışsınız 1 sene olmuş, hayat devam ediyor işte.. siz de görüşebilirdiniz. Ölüler unutuluyor bu hayatta.
Muhtemelen yalnız kaldığı için dönüyor,denenmiş denenmez.
Sizi düşündüren bunlar olmalı.
Neden geri dönüyor? Amacı ne? Aiĺem neden istemedi? Neyini gördüler? Dönersem mutlu olacak mıyım.
Bunlari düşünün bence.
Büyük sözü dinlemek bazen ise yarıyor.
Ama sizce de cok saçma değil mi?Size söyle anlatayım bir yıl boyunca benı hep takıp etmıs anlattıklarından anladıım kadarıyla sadece yasananlar unutulsun diye beklemıs amacı zaten evlenmek benı gercekten sevdigine inanıyorum cünku önceden de böyleydi ayrılan bendım
Yok ayrıldıgımdan itibaren 1 2 ay kendisi de cok kez aradı ailesi de benımle iletisime gecti ama reddettimAma sizce de cok saçma değil mi?
Siz ayrıldığınız dönem,sıcağı sıcağına olmasa da 1 ay sonra 20 gun sonra falan geri dönmeye çalışmış mıydı?,
Mesajlar aramalar vs
Hmmmmmmm simdi biraz üzüldüm. Çalışıyor mu kendisi. Ailen neden istemedi kiYok ayrıldıgımdan itibaren 1 2 ay kendisi de cok kez aradı ailesi de benımle iletisime gecti ama reddettim
Calısıyor meslek yönünden vs dengiz. Ailem tartısmamızdan sonra istemedi fevri hareketlerinden ötürüHmmmmmmm simdi biraz üzüldüm. Çalışıyor mu kendisi. Ailen neden istemedi ki
Düşünecegim biraz tesekkürler cevabınız için :)Ailenizi arka plana atmayın , “hayır “diyeceğiniz pek çok sebep var bence yeniden başlamayın
Merhaba arkadaslar,
Sizce barısmalı mıyım?[/QU
Tabiki hayır
Size söyle anlatayım bir yıl boyunca benı hep takıp etmıs anlattıklarından anladıım kadarıyla sadece yasananlar unutulsun diye beklemıs amacı zaten evlenmek benı gercekten sevdigine inanıyorum cünku önceden de böyleydi ayrılan bendım. Tartısmamızdan ötürü ailem istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?