Sizce ?

Nohopee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
77
26
3
28
Merhaba herkese :) bir şey sormak istiyorum çevrenizde veya sizin kendi hayatınızda pişman olacağınızı bilseniz dahi içimizdeki o küçücük umut için bile olsa yaptığınız şeyler var mı ? Yani kendimden örnek verirsem şuan birinden hoşlanıyorum ama imkansız olduğunu düşünüyorum cnku aileler konuşmuyor ama yinede beni fark etmesini istiyorum cnku bir iki ortamda yanyana gelebiliriz ve o zman beni normal biri değilde farkli olarak yani farkeettmesini istiyorum . Yıllardır karşılıksız seviyorum ama artık beni fark etmesini istiyorum iyi veya kötü bir sonuç olsun istiyorum. Sadece Instagraami var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum . İlk defa bir erkeğe adım atmayı düşünüyorum ama onuda sadece istek atmayı düşünüyorum.kisaca söylemek istedigim şuan istek atmak yada bir resmini beğenmek istiyorum iyi veya kötü sonucu umrumda değil artık cnku bu belirsizlik daha kötü bence ama şöyle bir şey var aileler konuşmuyor ve uzaktan akraba adımı veya beni farklı şekilde aileye anlatirsa aileme ne derim ne yaparım hiç bilmiyorum tek korkum bu . Fikirlerinizi paylaşır mısınız

Hayatim boyunca ne yapmak istediysem yaptım .elalem ne der diye hiç düşünmedim .

takip isteği gönderebilirsin ,zaten uzaktan akrabaymis. Stalklarken beğenme de yeni birşey paylaşırsa beğenirsin .çok da dikkat çekme ,heveslisi gibi :)) gerçi heveslisin ama o bunu şimdilik bilmese de olur ..

11 yaşımda bir sınıf arkadaşıma aşıktım.
Cuma günü okul çıkışında mektup yazdım verdim.
Pazartesi cevap bekliyorum dedim.
O haftasonu geçmek bilmedi.
O zamanlar cep telefonu da yoktu.
En yakın arkadaşımla ev telefonunda türlü mütalaalar yaptık.
Pazartesi oldu, okul çıkışına kadar bekletti konuşmadı.
Davranışları o da seviyor gibiydi.
Neyse çıktık bana mektup verdi.
Mektupta şey yazıyordu;
“En yakın arkadaşın Hilal’i seviyorum”
Hayatımın ilk reddedilişini çok erken yaşamıştım.
Ağlaya ağlaya eve gittim. :110::KK14:
Konuyu okuyunca mazi gözümde canlandı..

Merhaba herkese :) bir şey sormak istiyorum çevrenizde veya sizin kendi hayatınızda pişman olacağınızı bilseniz dahi içimizdeki o küçücük umut için bile olsa yaptığınız şeyler var mı ? Yani kendimden örnek verirsem şuan birinden hoşlanıyorum ama imkansız olduğunu düşünüyorum cnku aileler konuşmuyor ama yinede beni fark etmesini istiyorum cnku bir iki ortamda yanyana gelebiliriz ve o zman beni normal biri değilde farkli olarak yani farkeettmesini istiyorum . Yıllardır karşılıksız seviyorum ama artık beni fark etmesini istiyorum iyi veya kötü bir sonuç olsun istiyorum. Sadece Instagraami var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum . İlk defa bir erkeğe adım atmayı düşünüyorum ama onuda sadece istek atmayı düşünüyorum.kisaca söylemek istedigim şuan istek atmak yada bir resmini beğenmek istiyorum iyi veya kötü sonucu umrumda değil artık cnku bu belirsizlik daha kötü bence ama şöyle bir şey var aileler konuşmuyor ve uzaktan akraba adımı veya beni farklı şekilde aileye anlatirsa aileme ne derim ne yaparım hiç bilmiyorum tek korkum bu . Fikirlerinizi paylaşır mısınız

Attigin bi tek istek yani canim :) at sanki nolcak. Kabul ederse snrasini dusunursun ;) ayrica hemde daha yakindan vakmis olursun hesabi aktif olacagindan. Bence bi sıkntı olmaz niye olsun ki

Hayatim boyunca ne yapmak istediysem yaptım .elalem ne der diye hiç düşünmedim .

takip isteği gönderebilirsin ,zaten uzaktan akrabaymis. Stalklarken beğenme de yeni birşey paylaşırsa beğenirsin .çok da dikkat çekme ,heveslisi gibi :)) gerçi heveslisin ama o bunu şimdilik bilmese de olur ..
Ya engellerse diye çok korkuyorum cnku akrabyiz ama konuşmuyoruz ve istek atınca ortak tanıdıklara fln derse ne yaparım ? Teşekkür ederim cevap için :)

Attigin bi tek istek yani canim :) at sanki nolcak. Kabul ederse snrasini dusunursun :KK66: ayrica hemde daha yakindan vakmis olursun hesabi aktif olacagindan. Bence bi sıkntı olmaz niye olsun ki
İşte hani akraba bir de konuşmuyoruz ya atsam engellerse ortak tanıdıklara fln derse diye korkuyorum

11 yaşımda bir sınıf arkadaşıma aşıktım.
Cuma günü okul çıkışında mektup yazdım verdim.
Pazartesi cevap bekliyorum dedim.
O haftasonu geçmek bilmedi.
O zamanlar cep telefonu da yoktu.
En yakın arkadaşımla ev telefonunda türlü mütalaalar yaptık.
Pazartesi oldu, okul çıkışına kadar bekletti konuşmadı.
Davranışları o da seviyor gibiydi.
Neyse çıktık bana mektup verdi.
Mektupta şey yazıyordu;
“En yakın arkadaşın Hilal’i seviyorum”
Hayatımın ilk reddedilişini çok erken yaşamıştım.
Ağlaya ağlaya eve gittim. :110::KK14:
Konuyu okuyunca mazi gözümde canlandı..
Ya çok cesaretliymissiniz ama çocuk aklı şuan benim yaşımda olsaydınız da yapar mıydınız ?

Sonunu düşünen kahraman olamaz yeğeeen!

Şaka bir yana. Çoook skandal bişey olmayacaksa, başka insanlara zararı dokunmayacaksa duygularımın peşinden giderdim.

birinden hoşanıyorsunuz ve açılmak mı istiyorsunuz ?
Hoslanti değil seviyorum ama uzaktan akraba ve konuşmuyoruz , açılmak değilde en azından beni fark etmesini istiyorum aynı ortama girebilecegimiz birkaç yer var orada beni fark etmesini adımı en azından hatırladın diyorum ve bunun için istek atmalı miyim diye soruyorum

Ya engellerse diye çok korkuyorum cnku akrabyiz ama konuşmuyoruz ve istek atınca ortak tanıdıklara fln derse ne yaparım ? Teşekkür ederim cevap için :)
Yaptığın şeyin sorumluluğunu alacak güce sahip değilsen hiç bulaşma .ayrıca sen çocuk musun ,söylerse söylesin yani ne olacak ? Annemize babamıza sorup da mı takip ediyoruz insanları ? Canım istedi takip ettim yani ,katil midir, hırsız mıdır ,arsız mıdır ? Bu kadar basit !

Takipten begeniden ne olacak .Cok abartmada hevesli gibi .
Akrabaymisiz vs diye girizgah yaparsin kabil ederse.

Sonunu düşünen kahraman olamaz yeğeeen!

Şaka bir yana. Çoook skandal bişey olmayacaksa, başka insanlara zararı dokunmayacaksa duygularımın peşinden giderdim.
Kimseye zararı olmaz kendimden başka en kotu beni engeller tüm sulaleye söyler bana istek attı fln diye tek korkum bu ama yaşı olgun biri bunu yapar mı bilmiyorum . Aileler konuşmadığı için yapabilir bnce ...

Yaptığın şeyin sorumluluğunu alacak güce sahip değilsen hiç bulaşma .ayrıca sen çocuk musun ,söylerse söylesin yani ne olacak ? Annemize babamıza sorup da mı takip ediyoruz insanları ? Canım istedi takip ettim yani ,katil midir, hırsız mıdır ,arsız mıdır ? Bu kadar basit !
Keşke sizin gibi dusunebilsemm ...

Kimseye zararı olmaz kendimden başka en kotu beni engeller tüm sulaleye söyler bana istek attı fln diye tek korkum bu ama yaşı olgun biri bunu yapar mı bilmiyorum . Aileler konuşmadığı için yapabilir bnce ...
Eğer seni reddettiğinde tüm sülaleye söyleyecek karakterde ise. Bundan eminsen. Zaten ise yaramaz birisidir. Kabul etse de iki gün sonra en küçük problemde sulaleye seni kötüler. Bu durumda daha hic atağa gecmeden hem spam at hem engelle onu :KK48:

Yok, bunlar benim kuruntum, belki de olgun biridir diyorsan, bence denemeye değer. :KK66:

Bi erkek seviyosa seviyodur begeniyosa begeniyodur
Sizi simdiye kadar farketmediyse zorla gözünede soksanız kendinizi istemeyecektir
Bence bana kalırsa kendinize başka sevdalar arayın derim

Hoslanti değil seviyorum ama uzaktan akraba ve konuşmuyoruz , açılmak değilde en azından beni fark etmesini istiyorum aynı ortama girebilecegimiz birkaç yer var orada beni fark etmesini adımı en azından hatırladın diyorum ve bunun için istek atmalı miyim diye soruyorum
Ekleyin gitsin ne olacakki , elim değmiş yanlışlıkla eklenmiş dersiniz :-)

Sürekli sevgili değiştiren bildiğin serseri bi adam (ozaman 24yaşındaydı) ,kardeşim aracılığı ile bana ulaştı.tipini falan çok beğendim ama mazisini bildiğim için hayır olmaz dedim.ama bildiğin aşık olcağım bi adamdı.ama mantığımı kullanmak istedim üzülmemek için.
4-5 ay sonra arabayla dolanırken ,onu yolda biri ile konuşurken gördüm (küçük bir ilçedeyiz) , öyle çok içimde kalmış ki eve geldim anneme sana bişey sorcam dedim , birini sevmek istiosun ama korkuosun , pişman olabilirim ilerde onu sevdiğime ama neyapmam lazım sen adım atarmıydın dedim.atardım ben senin hep arkandayım kalbinin sesini dinle dedi bana.(kıyamam kendisi sevdiği adamla evlenememiş)
Kocama mesaj attım , beni tanıdın mı diye.
Hiç unutmadımki beni postaladığını dedi : )
O gün başladı herşey.asla gurur yapmadı postaladım diye.
Kendini anlattı bigüzel.
Geçmişini herşeyi.
Ben seni istiyorum sadece dedi ve ogün bugündür beraberiz şu an 2 yaşında bi bebemiz var.
Beni hiç pişman etmedi.
Tek falsosunu görmedim şükür Allah bozmasın.
Evlilik konusu bana şans geliyor hep.
Oyüzden mantık kullanmak saçma.
Kalbinin sesini dinle.adım at.
Kocam bana hep der, sen bana adım atmasaydın ben sana asla gelmezdim tekrar dedi.
Düşünsene belki kader sizi birbirinize yazmıştr ama senin adımını bekliyodur.

Back
X