Merhaba herkese :) bir şey sormak istiyorum çevrenizde veya sizin kendi hayatınızda pişman olacağınızı bilseniz dahi içimizdeki o küçücük umut için bile olsa yaptığınız şeyler var mı ? Yani kendimden örnek verirsem şuan birinden hoşlanıyorum ama imkansız olduğunu düşünüyorum cnku aileler konuşmuyor ama yinede beni fark etmesini istiyorum cnku bir iki ortamda yanyana gelebiliriz ve o zman beni normal biri değilde farkli olarak yani farkeettmesini istiyorum . Yıllardır karşılıksız seviyorum ama artık beni fark etmesini istiyorum iyi veya kötü bir sonuç olsun istiyorum. Sadece Instagraami var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum . İlk defa bir erkeğe adım atmayı düşünüyorum ama onuda sadece istek atmayı düşünüyorum.kisaca söylemek istedigim şuan istek atmak yada bir resmini beğenmek istiyorum iyi veya kötü sonucu umrumda değil artık cnku bu belirsizlik daha kötü bence ama şöyle bir şey var aileler konuşmuyor ve uzaktan akraba adımı veya beni farklı şekilde aileye anlatirsa aileme ne derim ne yaparım hiç bilmiyorum tek korkum bu . Fikirlerinizi paylaşır mısınız