Aklıma takılan bişey sormak istiyorum ve düşüncelenizi merak ediyorum. Şimdi kv, görümce,kp vs. Yani kısacası eş tarafından birisi bişey dediği zaman eşiniz ama o iyi niyetli, iyi niyetinden dolayı söylüyor içinde kötülük yok derken, fesat olan siz mi oluyorsunuz ?? Yoksa ortam yumuşatmak için mi söyleniyor o söz
Aklıma takılan bişey sormak istiyorum ve düşüncelenizi merak ediyorum. Şimdi kv, görümce,kp vs. Yani kısacası eş tarafından birisi bişey dediği zaman eşiniz ama o iyi niyetli, iyi niyetinden dolayı söylüyor içinde kötülük yok derken, fesat olan siz mi oluyorsunuz ?? Yoksa ortam yumuşatmak için mi söyleniyor o söz
Bu olan bir olay üzerine değil. Hani ara ara duyarız ya bu sözleri o anlamda sordum.Buradan su kisima nasil gecis yaptin. Ortam gerilmesin diye sozlenmis bir soz. Cok mu alingansin?
Bir de soylenen seye gore degisik. Ornek verseydin daha iyi anlayabilirdik.
E şıkkı hepsi,duruma göre değişir. Genelde karşı tarafa toz kondurmama durumu. Mükemmelller onlar :)Aklıma takılan bişey sormak istiyorum ve düşüncelenizi merak ediyorum. Şimdi kv, görümce,kp vs. Yani kısacası eş tarafından birisi bişey dediği zaman eşiniz ama o iyi niyetli, iyi niyetinden dolayı söylüyor içinde kötülük yok derken, fesat olan siz mi oluyorsunuz ?? Yoksa ortam yumuşatmak için mi söyleniyor o söz
Ortaligi yumusatmak icin soyluyodur. Hic bi erkek ortaligi kizistirmaya calismaz. Istisnalar disinda tbi.Aklıma takılan bişey sormak istiyorum ve düşüncelenizi merak ediyorum. Şimdi kv, görümce,kp vs. Yani kısacası eş tarafından birisi bişey dediği zaman eşiniz ama o iyi niyetli, iyi niyetinden dolayı söylüyor içinde kötülük yok derken, fesat olan siz mi oluyorsunuz ?? Yoksa ortam yumuşatmak için mi söyleniyor o söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?