Sizce

Benim aklıma arkadaşlarla kahkahalara bogulmusken, değer verdiğimiz bir hocayı ya da arkadaşı gördügumuz de aynısını yaptığımız geldi. :-)

Tamamen karşı taraftan bağımsız yani :) umarım kimsenin sevgilisi vs bizi yanlış anlamamıştır o zamanlar :KK35:

peki esiniz neden bekleyip ne diyeceklerini duymadi, ben ona takildim.
deli gibi bagirip bize dogru kostular, etraftan insanlar da fark etti diyorsunuz,
mudur veya ogretmen konumundaki kisinin bekleyip dertleri neymis sormasi gerekmez mi?
bana bu davranis daha absurt geldi sahsen.
diger kisilerin neden oyle davrandiklarini da ancak bekleyip konusarak ogrenebilirdiniz.

Yok hayır baya abartılıydı
Acaba esiniz sizi abartili sekilde kiskanc olarak mi anlatiyor? Cunku isyerlerinde kiskanc ese sahip olmakla cok dalga gecilir. Bizde de vardi,asiri kiskanc bir hanimi olan erkek arkadasla herkes alay ederdi,sokakta falan gorenler ozellikle seslenirdi bakalim karisi napacak diye. Adamlarin ödü patlardi,herkesin ortasinda karilarindan firca yerlerdi falan,millet sever boyle geyikleri. Hadi bir seslenelim bakalim nolacak demis olabilirler.

Bu arada esiniz hic tepki vermedi oyle bos bos durdu mu sokakta? O daha garip bana sorarsaniz. İnsan bir elini kaldirir merhaba falan der,mal gibi durulmaz yani karsi tarafin tepkisi garip bile olsa. Merhaba diye gulumser insan.

evliyim midurumde evli..esiyle komsuluk iliskim var gidip geliriz birbirimize.ama mesafemiz var..cizgimizi biliriz..tutupta gordugumde en fazla nasilsiniz derim yada uzaktan selam veririm.
Ogrenci ise bence sorun yok ama ogretmen ise belliki fazla samimiyet var arada

Acaba esiniz sizi abartili sekilde kiskanc olarak mi anlatiyor? Cunku isyerlerinde kiskanc ese sahip olmakla cok dalga gecilir. Bizde de vardi,asiri kiskanc bir hanimi olan erkek arkadasla herkes alay ederdi,sokakta falan gorenler ozellikle seslenirdi bakalim karisi napacak diye. Adamlarin ödü patlardi,herkesin ortasinda karilarindan firca yerlerdi falan,millet sever boyle geyikleri. Hadi bir seslenelim bakalim nolacak demis olabilirler.

Bu arada esiniz hic tepki vermedi oyle bos bos durdu mu sokakta? O daha garip bana sorarsaniz. İnsan bir elini kaldirir merhaba falan der,mal gibi durulmaz yani karsi tarafin tepkisi garip bile olsa. Merhaba diye gulumser insan.

ya dimi,
adam bir sey demeyip piceri girmis,
kadinlar da binaya girince selam verip gecmisler,
konu sahibi de diyor ki diyecek bir seyleri yokmus demek ki,
eee o kadar bagirirken adam donup bakmadiysa diyeceklerini de demekten vazgecmislerdir bana kalirsa.

ya dimi,
adam bir sey demeyip piceri girmis,
kadinlar da binaya girince selam verip gecmisler,
konu sahibi de diyor ki diyecek bir seyleri yokmus demek ki,
eee o kadar bagirirken adam donup bakmadiysa diyeceklerini de demekten vazgecmislerdir bana kalirsa.
Adamda sosyal fobi olabilir ya,oyle bakmis durmus yani,bu daha da anormal bir davranis. İnsan icinde yasiyoruz,hic mi kendilerine seslenen insan gormemisler?

Cumartesi gunu avmye gittim,su meshur kahvecinin onunde arkadaslarim oturuyordu,daha uzaktan gorduler beni,bagris cagris merhabaaaaaa diye avaz avaz bagirdilar ;) ben gorunce guldum zaten cok hos gorunuyorlardi. Yanimda cocuk var,gittim yanlarina. Uzaktayken de el salladim ki her hafta gordugum standart insanlardi. Noldu yani seslendiler diye rezil falan olmadik kimseye,coskulu hos bir kalabalik der gecer insanlar

Konu sahibi kocasini kiskanmis bence. Sanki herkes kocasinin uzerine tirmaniyormus gibi hissetmis. Kesinlikle ozellikle yapilmis bir sey bana gore.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, kusura bakmayın cevaplayamadım
Genel olarak cevap vereyim bu bsğıtıp çsğıran kızlar küçük değil 20-25 yaşlarındalar
Eşime sordum neden onları dönüp hiç cevap vermeden içeri girdin diye, çok acelem vardı dedi
Yani onu.n davranışı da garip geldi neyse artık

Back
X