- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Babam ondan daha üst konumda yapmasını gerektiren birşey yok.Benim sormaya çalıştığım ailemi dinleyip görüşmeyi kesmeli miyim ?Söyleseniz bile arkadaşınız ne yapabilir ki? Belki aynı oyunları sizin babanızda yapıyor? Ne sizin babanız ne de onun babası sizleri dinler..
Babam ondan daha üst konumda yapmasını gerektiren birşey yok.Benim sormaya çalıştığım ailemi dinleyip görüşmeyi kesmeli miyim ?
tabiki hayır, bir insanın yaptıkları kendisini bağlar kızın burda konuyla alakası bile yokken niye bitecek ki arkadaşlığınız? Çok saçma.Babam ondan daha üst konumda yapmasını gerektiren birşey yok.Benim sormaya çalıştığım ailemi dinleyip görüşmeyi kesmeli miyim ?
Çok arada kaldımtabiki hayır, bir insanın yaptıkları kendisini bağlar kızın burda konuyla alakası bile yokken niye bitecek ki arkadaşlığınız? Çok saçma.
Çok arada kaldım.arkadasınızın sucu yokkı aslında sız aılenızı yanlıs anlamıssınız arkadasınız babanıza zarar veremez aılesı zarar vermek ıstedıgı ıcın arkadasınız belkı etkılerınde kalır samımıyetını kaybeder etkılenırsınız dıye gorusmenızı ıstemıyor yoksa arkadasınız ne yapabılır kı
ben olsam mesafe koyardım aılemın soylemesıne gerek yok. mevzu arkadas da degıl aılenın yasadıgı gergınlık hayatda hıcbırsey benım aılemden daha onemlı degıl ben arkadasımla gorusmeye devam ederım belkı o benı yarı yolda bırakır babamın guvenını kaybettıgıme degmez yanı komple küsmenıze gerek yok mesafe koyarsınız olur bıter
soz konusu aıle arada kalınacak konu degıl ne kadar yakın olursa olsun o baskasının kızı arkadasınız bırsey olsa once aılesını tutar normalde olması gerektıgı gıbıÇok arada kaldım.
Arkadaşımın haberi yok büyük ihtimalle.Babam bana yeni anlattı zaten o bilmiyordur.Kızın sucu yok ama bu konu icin o ne dusunuyor? Babasini hakli goruyor belki?
Ne kadar yakin olursanız olun bu arkadaslik bi yerde kopacak gibi duruyor.. Basit bi olay degil cunku aileler arasında yasanan..
Eşler bile zor direniyor veya direnemiyor ailesel problemlere..
Baba tarafımla görüşmüyoruz aynen bu şekilde bir sebepten dolayı.Babanıza arkadaşınızın yaptığı bir yanlış yok ortada. Ailelerin yaptığı da sizi bağlamamalı. Babaların suçunun bedelini neden çocukları ödesin? Ailenizin isteği bana saçma geldi. Babanızla amcanız kavga etse görüşmede kuzenlerinizi komple siliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?