Sizce?

İşten gelip o yorgunlukla yapınca mahvoluyosn kaldıki önceden haber verse fazla yapardım
haklisin ama her sey her zaman planli olmuyor ki. belki once seninle konisuldu, sonra eltinle. ve eltin canim çok sıkkın dedi ve kaynanan sizin programa eltini de dahil etti modu degissin diye. yani uydurdigum bir senaryo. zaten sizden baska birsey yapmaniz da istenmemis, olanla yetinsinler demis kadin.

Bence de iyi yapmışsınız. Ben bi hazırlık yaptıktan sonra başkasının (bu eşim de olsa) şunu da çağır demesine ayar oluyorum. Önceden haberiniz olsa neyse bir de çalışıyosunuz. Benim evim benim misafirim kimi istersem onu çağırırım. Elti de gelmek istiyosa bana sorar müsait misin diye bence

menemen dediginiz dile kolay onu yika bunu yika tek tek minnak minnak dogra az zaman mi aliyor?
Ağır kanlı olana çok zaman alabilir.
Birisi de kilosu pahalı vs yazmış.
Bir kişinin yememesi ile artan yemek sizi bir hafta doyursun sanmıyorum.
Ayrıca çalışan birisiniz anlıyorum ben de hem okuyorum hem evin tüm işlerini yemeği yapıyorum yine de size hak vermiyorum.

Çağırmayacaksan kvye deseydin yemek az başka gün çağırırım onları diye
Şimdi onlar iletişim kurmuşsa beklentiye girer elti

haklisin ama her sey her zaman planli olmuyor ki. belki once seninle konisuldu, sonra eltinle. ve eltin canim çok sıkkın dedi ve kaynanan sizin programa eltini de dahil etti modu degissin diye. yani uydurdigum bir senaryo. zaten sizden baska birsey yapmaniz da istenmemis, olanla yetinsinler demis kadin.

Yalnız canı sıkılan elti değil, eltinin çocuğu.
Sıkılan çocuk dışarı çıkartılır, parka götürülür, gezdirilir mesela.

Çocuğun canı sıkılıyorsa dedesi yanına gitsin... emri vaki olması hoş olmamış keşke telefonda da istemediğini kv belirtseydin

Çoçuk sıkılıyor diye yemeğe getirmek saçma geldi bana .Ama yine de gelsinler derdim bende .Sürekli olmayan birşeyse .Ama emrivaki hiç hoşlanmadığım birşey .Gerçekten çalışan kadın olarak işten gelince misafire yemek yapmak çok zor ..

Nasıl böyle saçma ve yüzsüz insanlar var, hayat beni her gün daha da şaşırtıyor :olamaz:
Verdiğiniz cevap çok yerinde olmuş.

ay biraksam ciddi ciddi gelecek. normalde severim (kendim istersem) misafirim gelsin yapip yedirim icirim esirgemem helal hos olsun derim..ki kendide durumumum ne kadar ciddi oldugunu biliyordu. esiminde asiri yogun zamani is yerinde asla izin alamiyo erken cikamiyo adam. yoksa o yapar. bana bi abla olarak en azindan yegenin hatrina yardim edecegine bide yükünü yikmaya calisiyor resmen. yardim bekledigimde yok. yavas yavas dinlene dinlene herseyimi esimle kendim yaptim.ama kimse kusura bakmasin enayide yazmiyo anlimda

ben vallahi anlamiyorum bu yapma, cagirma, beter olsunlar yorumlariniz. ne olur yani cagirsan, bir ricada bulunulmuş, insan bunun icin karsisindakini kirar, soğukluk yaratir mi. hepi topu bir tencere yemek. kac dakika suruyor bir pilav pisirmek, bir tavuk firinlamak.
Emri vaki olması çağırmamak için yeterli bir neden .

Ağır kanlı olana çok zaman alabilir.
Birisi de kilosu pahalı vs yazmış.
Bir kişinin yememesi ile artan yemek sizi bir hafta doyursun sanmıyorum.
Ayrıca çalışan birisiniz anlıyorum ben de hem okuyorum hem evin tüm işlerini yemeği yapıyorum yine de size hak vermiyorum.

saygi duyuyorum. is hayatina girince coluk cocuga karisinca hatirlarsiniz bence bizleri 😁

ay biraksam ciddi ciddi gelecek. normalde severim (kendim istersem) misafirim gelsin yapip yedirim icirim esirgemem helal hos olsun derim..ki kendide durumumum ne kadar ciddi oldugunu biliyordu. esiminde asiri yogun zamani is yerinde asla izin alamiyo erken cikamiyo adam. yoksa o yapar. bana bi abla olarak en azindan yegenin hatrina yardim edecegine bide yükünü yikmaya calisiyor resmen. yardim bekledigimde yok. yavas yavas dinlene dinlene herseyimi esimle kendim yaptim.ama kimse kusura bakmasin enayide yazmiyo anlimda

Valla böylesine bir şey yapılmaz, o sizi düşünüp riskli zamanınızda yanınızda olacağına kalkmış bir de yüzsüzce laflar söylemiş, hiç utanmada mı yok.

sunuda anlatim, erken dogum riskim vardi. ona ragmen cocuklarima yemek yapiyordum elbette. su hastalik nedeniyle disardan almiyordum ama kolay yemekler hazirliyordum.cat kapi görümcem geldi aciz biz dedo hazirda ne varsa koydum sofraya. ben sunu yap bunu yap demesem eline bi bardak alip masaya koymicakti. yemek yendikden sonra da ay ben artik her hafta gelirim, haftanin bilmem ne günü yemek yapamiyorum dedi. bende iyi gel, gelirken yemekde al öyle gel diyince vazgecti. ayip denen bisey var. hem elini tek ise sürme misafir gibi ottur, hemde erken dogum riski olan kadindan yemek bekle. hihii tamam

çok iyi demissin. yani hersey yerine ve zamanina gore. kimsenin kimseye yuk olmaya hakki yok. siz bu durumda haklisiniz ama sizin gorumceniz cizgiyi asmis, siz yapilmasi gerekeni yapmissiniz. bu konuda öyle bir cizgi aşma goremedim ben, o nedenle ilk mesajimi yazdim.

Evlenmiş boşanmış ve yeni den evlenmiş 33 yaşında bir kadın olarak size şu öneride bulunabilirim şimdi ufak görünen bu gibi şeyler zaman içinde çoğalarak birikerek kocaman bir sorun haline geliyor ve eşler arasında aileler arasında soğukluğa kavgaya ayrılığa dönüşüyor
Evet çalışan bir kadin olarak çok zor yemek yapmak ama evde bu vardı bunu yaptım misafir bereketiyle gelir mantığıyla hoşgörü ve misafirperverlik yaparak hem kendi kalbinizi karartmazdiniz hemde bu yüzden bu kadar kendinizi sıkmak zorunda kalmadınız inanın bende yaptım bunları yemege cagirmama geliyorlar diye surat asmalar belli bir zaman sonra kalbimin karardigini mutsuz bir kadin olmaya başladığımı farkettim başta beni destekleyen eski eşimin zaman içinde sende aileme karşı az hoşgörü göstersen demesini duydum çevremdeki çoğu insan bu vb sorunların birikmesi yüzünden evliliğinden oluyir

çağırmış şimdi gelme desen olmaz.bu seferlik ne varsa koy önlerine.bir daha olursa kvye dersin benden habersiz plan yapma diye.

Altı üstü bir kap yemek belki siz çağıracaksınız diye aç kaldı çocuk yemedi bir şey.
Yarın da menemen yerdiniz ne var yani çağırsanız.
Bence iyi etmemişsiniz.
Cocuk niye ac kalsin canim ne kadar dramatize ettiniz.
Cocuk ne anlar misafirlikten, sıkılıyorsa ya parka cikarsinlar ya avmye oyun alanina gotursunler. Baskasinda aksam yemegi yemek cocuk icin bir aktivite degildir zaten

Ben olsam çağırırdım kayınpederim arayıp söylemiş yani ayıp olur
Kayınpeder değil kv aradı taaa şehirdışından bunları düşünüyo
Altı üstü bir kap yemek belki siz çağıracaksınız diye aç kaldı çocuk yemedi bir şey.
Yarın da menemen yerdiniz ne var yani çağırsanız.
Bence iyi etmemişsiniz.
Niye aç kalsın ki çocuk eltim 24 saat evde istefiği yemeği yapar
Emrivakiyi sevmem ama kayınpederiniz ise sadece, yanına eltiniziİn ailesini çağırsanız iyi olurmuş. Yemek yapmak zordur çalışana ama yine de ben sizi haklı bulmadım.
Valla çağırmadım bide diğer gelinede diyemedim sana diyorum sen çağır demedine sinir oldu. Bi saf benim sanki
Olabilir ama ben hazrlığımı yapmışım 3 kişilik sırtım ağırmış yani çok sinirlendim gerçekten
Cocuk niye ac kalsin canim ne kadar dramatize ettiniz.
Cocuk ne anlar misafirlikten, sıkılıyorsa ya parka cikarsinlar ya avmye oyun alanina gotursunler. Baskasinda aksam yemegi yemek cocuk icin bir aktivite degildir zaten
Yok ya aç maç kalmaz bizden iyi durumları:)

Evet yemek yefik ve kp gitti
Eltimi çağırmadım, kimseden bir kap yemeği esirgemem asla ama kv nin böyle emri vaki yspması canımı çok sıktı diğer gelinleri çalışmadığı halde onlara yemeklik yapan kadın ben çalıştığım halde hiçbirşey yapmadı bana şimdi kalkmış şehir dışına çıkmış ordan fitne fesatlık peşinde ordan bile beni rahatsız ediyo.
Ya ben hazırlığımı yapmışım zar zor bitap haldeyim, eltim çalışmıyo evde, ben bir tas çorbaya hasret kalıyorum haftaiçi.. kendimi kullandırmam yani
zaten eltimin çocukları evin sltını üstüne getirir yapma demez, bütün gün ayaktayım işte birde onlarla uğraşamazdım hiç pişman değilim eşimede şikayet ederse etsin oda alır ağzının payını

Back
X