Sizce?

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Selam güzel hatunlar

Size bir konuda fikir danışmak istiyorum

İki arkadaşım var bunlar elti

Birbirleriyle görüşüp konuşmazlar ama benim ikisiylede problemim yok

Eltilerden birinin 17 yaşında kızı akciğer kanseri geçen sene tedavileri sağlığı nedeni ile okula gidemedi

Öğrermenleri okul idareside çocuğa moral olsun diye sınıfta bırakmadılar oda arkadaşları gibi sınıfını geçti

Eltilerden diğerinin ise 13 yaşında oğlu anemi hastası ıda sürekli tedavi görüyor oda haliyle dersleri okula devamlılığı konusunda sorun yaşıyor ve bu çocuk sınıfta kaldı

Eltilerden küçüğü oğlu anemi hastası olanı gidip ilçe meb e şikayette bulunmuş

Haliyle okul idaresine soruşturma açılmış kanser olan kızımızın belgesi elinden alınıp sınıfta bırakılmış

Arkadaş bunu ağlayarak anlattı bana
Düşman düşmana bunu yapmaz dedi
Tesselli edebildiğim kadar ettim gerçi ama bu durumda ne denir bilemedim

Bu hassas durumda siz ne yapardınız diye merak ediyorum
Ve iki çocuğada tüm kalbimle şifa diliyorum

Diger eltiye biraz vicdan, merhamet, iyi niyet diliyorum. Insallah iki cocuk da iyilesir. Bu eltinin kotu kalbi iyilesir mi bilmem ama.

Önce sınıfı geçirip sonra nasıl sınıfta bırakabiliyorlar?? İnsiyatif aldıysan sonuna dek gitmen gerekir.Geri almaları hukuksuz bir şey yaptıklarını kabul ettikleri anlamına gelir.Ayrıca kanserle uğraşan çocuğun psikolojisini de bozduklarından manevi tazminat hakkınız vardır gibime gelio.Kesinlikle dava açın.MEB'e şikayet edin,savcılığa gidin. Hukukçu olmadığımdan çok detaylı napılması gerekir bilemiyorum ama peşini bırakmayın derim.O kadar kolay olmamalı bugün verdim yarın aldım olayı.

Umarım çok etkilenmemiştir kızcağız. Önemli olan tek şey iyileşmesi.Gerekirse tekrar okur ilerde.Onu gaza getirin,bu yılı kayıp olarak görmesin.Okula ara verse ne olacak,önemli olan sağlık.Kıyamam yaaa.Artık insanlarda vicdan kalmamış.

Diğerini geçirmişler benim çocuğum neden sınıfı geçmedi diye şikayet etmek yerine , oğlumun veya kızımın böyle bir sorunu var, okul idaresinden rica ettik sınıfta bıraktılar. Çocuk çok üzülüyor, kendimiz özel dersle telafi edeceğiz çocuk geçemez mi üst sınıfa gibi ricada bulunsalarmış daha etik ve daha güzel olurmuş. Böyle derdi çocuğu değil de başkasının çocuğunu paçasından tutup yere düşürmek gibi olmuş. İlçe memde yanlış davranmış. Diğer çocukla işi olmayıp doğrudan anemi olan çocuğun işine odaklanmalılardı. Ben olsam şikayet eden eltiden çekinirdim artık, demekkş hırslı biri fazlasıyla. Çocuklara çok geçmiş olsun

Muhtemelen diğer elti de okula başvurdu. Benzer talepte bulundu, kabul edilmedi.Acaba şikayet olarak değil de re'sen mi dikkate aldılar bildirimi ? Yani gitmiş bizzat şikayet mi etmiş ?

Şikayet edende gram anlayış yok arkadaş sende aynı duruma yakınsın aćimamış mi çocuğa, onları şikayet edeceğine kendi çocuğunu sınıftan geçirmek için ugrassaymis, Rabbim acil şifalar versin çocuklara inşallah

ahahssddfss burda da okul ve oğretmenler suclu çiktı ya olsem de gam yemem artık

Ayni şeyin kendi çocuğunun başına geldigini düşün ona göre davran haksızlığa karşı susma bence kotu kalpli eltiyle görüşmeyi kes hatta onu ayıpla öyle kes

Bu konu çok değişik bir konu ya, hatırlıyor musunuz aynı bedende yaşayan iki genç kız vardı ? Sınavsız ünv alınmışlardı ve tepkiler olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…