Sizce?

İyi de anemi ile kanser bir mi Allah aşkına. Şeytan diyor anemi olana da Allah kanseri tatdırsın de ama olmaZ tabi. Maden aranız ikisi ile de iyi anemi hastası çocuğu olana yaptığının yanlış olduğunu gayet ciddi bir dille söyleyin.
Demeyelim istemelim kimse için hele bu bir çocuksa
Anemi ama normal bir anemi değil
Doktorlar ilik nakli olmzsa çok yaşamaz demişlerdi bu çocuk içinde
Her ay kan taransferi oluyor bu yavruda

Bunu yapan kadına kesinlikle açıkça söylerdim gerçekten bu kadar kalbin kara mı senin diye yaptığı terbiyesizliğin farkına varsın diye bi daha da görüşmezdim kanser gibi bi hastalıkla uğraşan bi çocuğa böyle kinle nefretle davranan birisi yarın bi gün seninle de menfaatleri çatışınca sana neler yapmaz ben hayatımda barındırmam böyle bi kadını

Siz şikayet ettiği iddia edilen elti ile görüştünüz mü? Belki o yapmadı. Ama onun çocuğu da hasta ve sınıfta kaldığı için belki bütün oklar onu gösterdi. Sonuçta bir sürü veli var. Belki bambaşka biri bu konuyu ortaya attı. O elti ile de bu konuyu konuşmalısınız bence tek kişinin anlattıkları ile bir kişiye hüküm vermek doğru değil. Birinin ölümcül hastalığını bile bile üstelik birkaç aylık ömür biçilmiş bir çocuğa bunu yapmak canice.

Önce sınıfı geçirip sonra farklı bi sebepten şikayet yiyince kızın belgesini yakmaları normal mi??? Eğitimde kısasa kısas ne zamandan beri var??? Ki bu kız kanser hastası..Geri alacaklarsa baştan sınıfı geçirmiceklerdi.Kız da zaten devamsızlık yaptığı için bunu kabullenirlerdi .Ama önce geçir sonra geri al demek dalga geçmek demek.Azıcık vicdan
Okul
Bu yasal birşey değil demişler anneye
Şikayet olmasa yardımcı olacaklarmış ama şikayet olayı buna göz yumanların başını belaya sokarmış

Son düzenleme:
Siz şikayet ettiği iddia edilen elti ile görüştünüz mü? Belki o yapmadı. Ama onun çocuğu da hasta ve sınıfta kaldığı için belki bütün oklar onu gösterdi. Sonuçta bir sürü veli var. Belki bambaşka biri bu konuyu ortaya attı. O elti ile de bu konuyu konuşmalısınız bence tek kişinin anlattıkları ile bir kişiye hüküm vermek doğru değil. Birinin ölümcül hastalığını bile bile üstelik birkaç aylık ömür biçilmiş bir çocuğa bunu yapmak canice.
Eltisinin şikayet ettiğini
Okul idaresi anneye söylemiş

Okul
Bu yasal birşey değil demişler anneye
Şikayet olmasa yardımcı olacakşarmış ama şikayet olayıbuna göz yumanların başını belaya sokarmış
Şimdi siz şikayet edin.Başları belaya girsin. Geriye dönük madem uygunsuz bir işlem var hesabını versinler.
Aile uğraşmak istemior demişsininiz ama en azından dilekçe yazabilirler hem MEB'e hem de Savcılığa.O kızcağızın bir damla göz yaşına değmez bu olay. Kıçıkırık sınıfı en baştan geçirmeseymiş korkaklar.En azından gidip ifade bile verseler bi ceza olur,insanların psikolojileriyle oynamamayı öğrenirler. Allah şifa versin kızımıza da inşallah🙏🙏

Şimdi siz şikayet edin.Başları belaya girsin. Geriye dönük madem uygunsuz bir işlem var hesabını versinler.
Aile uğraşmak istemior demişsininiz ama en azından dilekçe yazabilirler hem MEB'e hem de Savcılığa.O kızcağızın bir damla göz yaşına değmez bu olay. Kıçıkırık sınıfı en baştan geçirmeseymiş korkaklar.En azından gidip ifade bile verseler bi ceza olur,insanların psikolojileriyle oynamamayı öğrenirler. Allah şifa versin kızımıza da inşallah🙏🙏
Şikayet etmeyeceğim kuzum
Öğretmenlerin kötü niyetli olduğunu hiç zanetmiyorum
Bu olayda zaten yeterince acı ve üzüntü var
Buna başka üzüntüler eklemeye gerek yok
Bu kızla kızım aynı yaşta
Bu olay o kadar acı verici ki benim için hiç değmez

Eltisinin şikayet ettiğini
Okul idaresi anneye söylemiş
Gerçekten akılalmaz bir davranış. Ama yinede bir konuşun nasıl böyle birşey yapabildin diye sonuçta sizinde arkadaşınız. Böyle insana sır verilmez bişey konuşulmaz. Ama size de garip gelmiyor mu, bu tür şikayetlerde şikayet edenin ismi verilmez diye biliyorum ben?? . MEB böyle bir şikayet aldık, öğrencinin devamsızlık kayıtlarını görmek istiyoruz der, belge ister falan belki ama kalkıp okul müdürüne isim verme mecburiyeti yok ki. Ben sanırım hala böyle birşeyin yapılmamış olmasını umut ediyorum. :olamaz::olamaz:

Çocuk evde eğitim konusunda fırsat bulamadı daha sürekli tedaviler hastalıklar yakasını bırakmadı
Zaten evde eğitim için başvurmalarını söylemiş okul idaresi
Canim en başından yapılması gereken zaten bu idi...çocuğun sagligi evde eğitime elvermezse eve gelen öğretmen buna göre tutanak hazırlar milli eğitime teslim ederdi..diğer türlü çocuğun devamsızlıktan kalmaması için okul idaresinin çocuğun devamsizligi ile oynaması gerekir ki bu da her nekadar iyi niyetle yapılırsa yapılsın yasal bir
olay değil.Ben sizin yerinizde olsam görüştüğüm diğer arkadaşımı arar oğlunun sağlığını,okulunu vs.sorardim...belki o konuya kendisi girer neler olduğunu anlatır...

Demeyelim istemelim kimse için hele bu bir çocuksa
Anemi ama normal bir anemi değil
Doktorlar ilik nakli olmzsa çok yaşamaz demişlerdi bu çocuk içinde
Her ay kan taransferi oluyor bu yavruda
Ee ben de demedim ki zaten.Allah ikisinede şifa versşn ama o annede o fesatlık varken korkarım cezasını çocuğu çekecek

Canim en başından yapılması gereken zaten bu idi...çocuğun sagligi evde eğitime elvermezse eve gelen öğretmen buna göre tutanak hazırlar milli eğitime teslim ederdi..diğer türlü çocuğun devamsızlıktan kalmaması için okul idaresinin çocuğun devamsizligi ile oynaması gerekir ki bu da her nekadar iyi niyetle yapılırsa yapılsın yasal bir
olay değil.Ben sizin yerinizde olsam görüştüğüm diğer arkadaşımı arar oğlunun sağlığını,okulunu vs.sorardim...belki o konuya kendisi girer neler olduğunu anlatır...
Çocuğa 6 ay kadar yaşar demişlerdi zaten
Evde eğitimi gerekli mi görmediler akıllarına mı gelmedi bilemiyorum
Ortada benimde konuya hakim olmadığım şeyler var
Ama
Görüşmek istemiyorum?
Hayır

Eltinin yaptığına lafım yok, vallahi pes. burada hiç tanımayan insanların yüreği sızlamış, o yüzüne baktığı kızcağıza bunu nasıl yapmış anlamak güç. Allah akıl fikir ve vicdan versin. Eşinin tepkisini de merak ettim gerçekten.

Bu durumda tedavisi nedeniyle okula uzun süre devam edemeyen öğrenciye süreğen hastalık raporu alınır, kaynaştırma kapsamında olduğundan sınıfta kalmaz. gerçekten okul idaresi yasal dayanağı olmadan insiyatif almış, elini taşın altına koymuş muhtemelen kimsenin bu durumda vicdansızlık yapabileceğini öngörememiş. Şikayet edilmeleri eltinin yaptığından farksız olur yani. Önümüzdeki yıl için RAM'a sağlık raporu ile başvurup eğitim raporu çıkartabilirler. Lösemi hastası bir kızımız sınavına izole edilen hastane odasında girdi, böyle durumlardan yararlanmak için de o rapor gerekli. Tabi ki aile kızlarının derdindeyken bunları atlamış olabilir ancak mevzuat bu.

Back
X