- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Hayır değildim ortaklaşa çıkan ufak çaplı bi tartışmaTartışmada siz mi suçluydunuz?
Ona verir adım kadar eminim çünkü tek gelmiyor, ve şöyle ki yan yana gelince bisey olmamış gibi davranan bi tip ama kırılan tabiki ben oluyorumAramışsın açmamış dönmemişte herhalde hala neyin daveti saçma bence çünkü ona da cevap vermez
O zaman aramışsın ız açmamış siz yapacagınızı yapmışsınız.Hayır değildim ortaklaşa çıkan ufak çaplı bi tartışma
Gelir adım kadar eminim çoğu kez tartıştık en agir sekilde konuştu yan yana gelince bisey olmamış gibi davrandı bekar olduğumuz için genelde hep affedici oldum unutan oldum cunku tek yasamıyordum o evde ama suan evliyim ve kendimi salak gibi hissediyorum aradm açmadı gelcek çağıracam cagirmassam bu sefer aa çağırmadı olcakTlf na msja cevap vermiyorsa ölü taklidi yapiyordur cagirin zaten gelmeyecek belli
Kesinlikle yorucuZorunlu akraba ilişkileri mecburiyet hissi olmuş olsun diye yapılanlar. Yorucu
Yani demek ki kavgadan huzursuz mutsuz ortamdan hoşlanmıyor unutmak için bir şey olmamış gibi yapıyor hemen kötü düşünmeyin derim. Bende kavga ortamını sevmem sorunları közleyip tandır pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüme konmasından nefret ederim sorun değil tamam derim şakalaşırım olur o kadar derim, kavga ortamından uzaklaşırım, bilemiyorum tam olarak sorununuzu ama sevdiğin biriyse büyükte olay yoksa neden olmasın, sen davet et kendi bilir, bir de insanları ve olayları bu kadar büyütmeyin, gelirse gelir ne hoş gelmezse kendi bilir çokta kafaya takmamOna verir adım kadar eminim çünkü tek gelmiyor, ve şöyle ki yan yana gelince bisey olmamış gibi davranan bi tip ama kırılan tabiki ben oluyorum
Cok haklısınız ama o kadar yakınlar ki aile içindeler tekte gelmiyor acaba ayip olur mu duygusu ama aradım açmadı bu beni cok kırdı bekarken cok kavga ederdik yan yana gelince yumuşar unuturdum simdi evliyim o da evli ikimizde yeni evliyiz bu tavrı yapması ufacık şeyden kin tutması inanın ufacık bu zoruma gittiBence sırtınıza alıp reverans yaparak kapıdan geçirin. Ev terliklerini itina ile ayağına giydirip kırmızı halısında yürütün.
Size değer vermeyen insanlara bu merak niye ?
Tlf cagrinin ve msjlarinin goruntusunu al evede cagirma ,kuzum Allah askina hamilesin uzuluyorsun bak ne kadar ince dusunuyorsun o ise tınlamiyor gelecek canini sikacak cagirmadin lafi olursa daya burnuna aldigin ekran goruntuleriniGelir adım kadar eminim çoğu kez tartıştık en agir sekilde konuştu yan yana gelince bisey olmamış gibi davrandı bekar olduğumuz için genelde hep affedici oldum unutan oldum cunku tek yasamıyordum o evde ama suan evliyim ve kendimi salak gibi hissediyorum aradm açmadı gelcek çağıracam cagirmassam bu sefer aa çağırmadı olcak
Canım kavga esnasında en agır kelimeleri kullanıp en bel altı konuşmaları yapan bi insan ki ikimizde bekarken bir araya gelince surat yapan o olurdu ben yine yumuşatan olurdum ama suan ikimizde evliyiz ve aramizda 1 ay var bu tavrı yapa yapa artık laçka oldu şuan kafam karışık bi yanım cok kırgın ben kin tutan bi insan degilim beni arasaydı açardım ama yan yana gelince bisey olmamıs gibi davrancak biri bekarken annemlerde olduğu için tek yasamiyordum surekli yapılıp ustu kapanıyordu şuan evliyim bu hala devam ediyor olan bana olcak salak hissetcem kendimi aradım açmadı boburlenerek diye dusune dusune kafayı yicemYani demek ki kavgadan huzursuz mutsuz ortamdan hoşlanmıyor unutmak için bir şey olmamış gibi yapıyor hemen kötü düşünmeyin derim. Bende kavga ortamını sevmem sorunları közleyip tandır pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüme konmasından nefret ederim sorun değil tamam derim şakalaşırım olur o kadar derim, kavga ortamından uzaklaşırım, bilemiyorum tam olarak sorununuzu ama sevdiğin biriyse büyükte olay yoksa neden olmasın, sen davet et kendi bilir, bir de insanları ve olayları bu kadar büyütmeyin, gelirse gelir ne hoş gelmezse kendi bilir çokta kafaya takmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?