Sizce?

Annesevgisi

👪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
499
328
18
Cok yakınınızla ufacık birseyden hakaret kesinlikle olmadan tartıştınız 1 ay konuşmadınız hasta olduğunu öğrendiniz ve aradınız 3 kez ust uste açmadı mesaj attınız cevap vermedi. Yakın zamanda da annenize gelcek annenizle aranızda 10 dakka var davet etmeniz gerekir mi? Bu tavrı yapan bi insanı davet eder misiniz? Birde şöyle düşünün o kadar yakın ki davet etmeseniz ayıplancak gibi görünebilir dışardan bakılınca..

Sevip saydığım biriyse davet ederim.
Sevmiyor, mecburi akraba görüşmeleri ise veya kv görümce elti tarzı kişi grubundansa DAVET ETMEMMMMMMM

Bence sırtınıza alıp reverans yaparak kapıdan geçirin. Ev terliklerini itina ile ayağına giydirip kırmızı halısında yürütün.

Size değer vermeyen insanlara bu merak niye ?

Zorunlu akraba ilişkileri mecburiyet hissi olmuş olsun diye yapılanlar. Yorucu

Tlf na msja cevap vermiyorsa ölü taklidi yapiyordur cagirin zaten gelmeyecek belli
Gelir adım kadar eminim çoğu kez tartıştık en agir sekilde konuştu yan yana gelince bisey olmamış gibi davrandı bekar olduğumuz için genelde hep affedici oldum unutan oldum cunku tek yasamıyordum o evde ama suan evliyim ve kendimi salak gibi hissediyorum aradm açmadı gelcek çağıracam cagirmassam bu sefer aa çağırmadı olcak

Hamile halinizle üzülmeyin lütfen bunu yazmayı unutmuşum. Hormonlar tavan olduğu için gereksiz hassasiyet yaşıyorsunuz boşverin

Ona verir adım kadar eminim çünkü tek gelmiyor, ve şöyle ki yan yana gelince bisey olmamış gibi davranan bi tip ama kırılan tabiki ben oluyorum
Yani demek ki kavgadan huzursuz mutsuz ortamdan hoşlanmıyor unutmak için bir şey olmamış gibi yapıyor hemen kötü düşünmeyin derim. Bende kavga ortamını sevmem sorunları közleyip tandır pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüme konmasından nefret ederim sorun değil tamam derim şakalaşırım olur o kadar derim, kavga ortamından uzaklaşırım, bilemiyorum tam olarak sorununuzu ama sevdiğin biriyse büyükte olay yoksa neden olmasın, sen davet et kendi bilir, bir de insanları ve olayları bu kadar büyütmeyin, gelirse gelir ne hoş gelmezse kendi bilir çokta kafaya takmam

Bence sırtınıza alıp reverans yaparak kapıdan geçirin. Ev terliklerini itina ile ayağına giydirip kırmızı halısında yürütün.

Size değer vermeyen insanlara bu merak niye ?
Cok haklısınız ama o kadar yakınlar ki aile içindeler tekte gelmiyor acaba ayip olur mu duygusu ama aradım açmadı bu beni cok kırdı bekarken cok kavga ederdik yan yana gelince yumuşar unuturdum simdi evliyim o da evli ikimizde yeni evliyiz bu tavrı yapması ufacık şeyden kin tutması inanın ufacık bu zoruma gitti

Tlf cagrinin ve msjlarinin goruntusunu al evede cagirma ,kuzum Allah askina hamilesin uzuluyorsun bak ne kadar ince dusunuyorsun o ise tınlamiyor gelecek canini sikacak cagirmadin lafi olursa daya burnuna aldigin ekran goruntulerini

Eger değer verdiginiz biri ise evinize davet etmek degil de çünkü telefonlara cevap vermeyecektir, ayni gun annenize gidip aranizdaki anlasmazligi çözüme kavusturabilirsiniz. Anladığım kadariyla da bu kişi sevdiğiniz biri. Belki aradiniz ve aramalarinizi görmedi bilemezsiniz. Ben cogu aramalari görmem kafam dalgin oldugu zaman. Aradaki baglar saglamsa birden yıkmaya ne gerek var. Siz bir adım atıp buyuklugunuzu gosterin baktiniz olmuyor kaybedecek birşeyiniz yoktur o saatten sonra.

Canım kavga esnasında en agır kelimeleri kullanıp en bel altı konuşmaları yapan bi insan ki ikimizde bekarken bir araya gelince surat yapan o olurdu ben yine yumuşatan olurdum ama suan ikimizde evliyiz ve aramizda 1 ay var bu tavrı yapa yapa artık laçka oldu şuan kafam karışık bi yanım cok kırgın ben kin tutan bi insan degilim beni arasaydı açardım ama yan yana gelince bisey olmamıs gibi davrancak biri bekarken annemlerde olduğu için tek yasamiyordum surekli yapılıp ustu kapanıyordu şuan evliyim bu hala devam ediyor olan bana olcak salak hissetcem kendimi aradım açmadı boburlenerek diye dusune dusune kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…